Canım Salı gidince sorayım nasipse tsh meselesini. Bu akşam dayanamadım canınız çekmesin bir tane şekerpare yedim yemekte şekerim 122 çıktı çok mutlu oldum. Bende şişlik yok neyseki. Ama bu hafta gece ağrılarım çok uyuyamıyorum

Yaa çok tatlı maşallah bende bı görseydim Kuzucugu yüzünü göstermedi daha hiç doğurunca görücm heralde bu gidişle

Geçmiş olsun canım dualarım seninle sesin çıkmamış kaç saattir uyumuşsundur inşallah çok da uykusuz kaldin

Sana yatış vermediler di mi kuzu bugün sadece tetkik oldun
Nasıl geçti mi carpintilarin
Yok canım, Çarpıntı için gebelikten ve kansızlıktan olur dedi. Tahliller yapıldı, kardiyolojiye de muayne oldum. Bişey çıkmadı. Gün içerisinde ayakta kalırsam oluyor malesef

C A N O günaydın canım en son 4, 4 buçuk gibi yanından ayrıldım dün, muhtemelen uyumuştur gece, eşi filanda gelince belki girmemiştir diye düşünüyorum. İyiydi maşallah Allah daha kötü dert vermesin en az bir ay daha dursun minikler içeride, aldığı serum olsun ilaç olsun onların yan etkilerini çekiyordu sadece. Oda hepinizin az çok bildiği ateş, ödem, nefes darlığı vs. Bakalım inşallah iyi olup ses verir bize

İnşaallah canım

Oyy masallah size canim. Boyle saglikla devam etsinnn insallahhh

Orkide_sever nasılsın canım, nasıl oldun?
Daha iyiyim sanki canim su sondadan bisey anlamadim alt kismimda bi aci agri gibi bisey var yat yat biktim az oturayim ayaga kalkayim yatagin yaninda dedim oyle anladim. Nst cektiler ama agri cikti mi bakamadim yari uykuluydum dun gece resmen bayilmisim uykusuzluktan

Geçmiş olsun canım dualarım seninle sesin çıkmamış kaç saattir uyumuşsundur inşallah çok da uykusuz kaldin

Sana yatış vermediler di mi kuzu bugün sadece tetkik oldun
Nasıl geçti mi carpintilarin
Aksam oglum falan gelince ona vermistim telefonu canim ondan aksamdan beri yokum. Cikis daha vermediler. Dun aksam doktor geldi insallah sancin cikmazsa yarin taburcu ederiz demisti kismet bakalim. Sabah ki nst sonucuna bakmadim cikti mi cikmadi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…