Canım Salı gidince sorayım nasipse tsh meselesini. Bu akşam dayanamadım canınız çekmesin bir tane şekerpare yedim yemekte şekerim 122 çıktı çok mutlu oldum. Bende şişlik yok neyseki. Ama bu hafta gece ağrılarım çok uyuyamıyorumCanım benim tsh yükselmiş bir önceki ölçümde 1 küsürdü gebeliktede 2-2.5 sınır istiyorlar. Ellerimin ödemi ondan kaynaklı olabilir. Artık endokrine danışmam lazım heralde. Sen gittiğinde bi sorarmısın 3. Trimesterda tsh kaç olmalıymış.
Benim bu hafta düzenim çok bozuldu. Ekmek aldım göya esmer ekmek arkasını okumadım meğersem şeker içeriyormuş. Diyetisyenim bana ozaman %70bitter içeren çikolatadan yiyebilirsin yanına 1/2meyve yoğurt olsun dedi. Hatta sabah kahvaltısında tatlı isteğini azaltmak için organik yerfıstığı ye 1 tatlı kaşığı dedi.
Maşallah canım gözünaydın ne güzel poz vermişEki Görüntüle 2267594
Teyzeleri Bugün kontrol günüydü
Çok şükür herşey yolundaymış
2kilo olmuşuz
Ben 12 kilo almışım toplam
Hiç göstermiyorum aslında bi karnım çıktı nereme aldım bilmiyorum o kiloları
Maşallah canım, kilosu gayet iyi. Sende iyisinEki Görüntüle 2267594
2kilo olmuşuz
Yaa çok tatlı maşallah bende bı görseydim Kuzucugu yüzünü göstermedi daha hiç doğurunca görücm heralde bu gidişleEki Görüntüle 2267594
2kilo olmuşuz
Benimkide dayardı hep plesentaya yüzünüYaa çok tatlı maşallah bende bı görseydim Kuzucugu yüzünü göstermedi daha hiç doğurunca görücm heralde bu gidişle
Geçmiş olsun canım dualarım seninle sesin çıkmamış kaç saattir uyumuşsundur inşallah çok da uykusuz kaldinAmin insallah canimm
Sana yatış vermediler di mi kuzu bugün sadece tetkik oldunOrkide_sever nasılsın canım, nasıl oldun?
Maşallah ne tatlı kuzu yaa.Eki Görüntüle 2267594
2kilo olmuşuz
Yok canım, Çarpıntı için gebelikten ve kansızlıktan olur dedi. Tahliller yapıldı, kardiyolojiye de muayne oldum. Bişey çıkmadı. Gün içerisinde ayakta kalırsam oluyor malesefGeçmiş olsun canım dualarım seninle sesin çıkmamış kaç saattir uyumuşsundur inşallah çok da uykusuz kaldin
Sana yatış vermediler di mi kuzu bugün sadece tetkik oldun
Nasıl geçti mi carpintilarin
İnşaallah canımC A N O günaydın canım en son 4, 4 buçuk gibi yanından ayrıldım dün, muhtemelen uyumuştur gece, eşi filanda gelince belki girmemiştir diye düşünüyorum. İyiydi maşallah Allah daha kötü dert vermesin en az bir ay daha dursun minikler içeride, aldığı serum olsun ilaç olsun onların yan etkilerini çekiyordu sadece. Oda hepinizin az çok bildiği ateş, ödem, nefes darlığı vs. Bakalım inşallah iyi olup ses verir bize
Gunaydin canim serum ve sonda butun gece takiliydi. Ama sondadan cok rahatsiz oldum artik cikarttiricam hemsire gelsin istemiyorum. Kasiklarim da agri var artik sondadan mi yoksa soylemesi ayip gaz mi var anlayamadimOrkide_sever canım nasılsın var mı gelişme
Oyy masallah size canim. Boyle saglikla devam etsinnn insallahhhEki Görüntüle 2267594
2kilo olmuşuz
Daha iyiyim sanki canim su sondadan bisey anlamadim alt kismimda bi aci agri gibi bisey var yat yat biktim az oturayim ayaga kalkayim yatagin yaninda dedim oyle anladim. Nst cektiler ama agri cikti mi bakamadim yari uykuluydum dun gece resmen bayilmisim uykusuzluktanOrkide_sever nasılsın canım, nasıl oldun?
Aksam oglum falan gelince ona vermistim telefonu canim ondan aksamdan beri yokum. Cikis daha vermediler. Dun aksam doktor geldi insallah sancin cikmazsa yarin taburcu ederiz demisti kismet bakalim. Sabah ki nst sonucuna bakmadim cikti mi cikmadi mi.Geçmiş olsun canım dualarım seninle sesin çıkmamış kaç saattir uyumuşsundur inşallah çok da uykusuz kaldin
Sana yatış vermediler di mi kuzu bugün sadece tetkik oldun
Nasıl geçti mi carpintilarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?