Amin canim Allah razi olsun. Evet benimde sabah sancilarim duzenli geliyor simdi nst bagliyim 1 kere oldu. Insallah serumlar ise yarar. Esya konusunda da bildigim kadariyla esim telefonunda goruntulu konusma ozelligi yok. Ama yinede denicem. Yarin izin al dedim cocuk burda skilir bakamam sondayla dedim insallah izin alabilir. Verdikleri magnezyum terden oldurdu beni dus almaliyim kendimden nefret eder oldum. Valla Allah korusun ani bisey olsa suan gelebilecek kimsem yok. Evde de artik baba ogul dikkat edicekler. Aksamdan aksama toparlicaklar ortaligi bende kalkip pratik yemekler yapicam baska caremiz yok. Rabbime emanet olucaz eve cikabilirsek

Her karanlığın aydınlığı vardır. Biraz zaman, biraz sabır. Elden bişey gelmiyor. Hastane ortamı eve benzemiyor malesef. Sağlam olan bile hasta gibi hissediyor
Evet canim. Valla evinizin yataginizin kiymetini bilin. Yavrularim iyi olsun da sancilar gecsin. ben haftalarca da kalmaya raziyim.

Ogle yemegi geldi canim onu yiyim hemen yatmaya ugrasicam zaten gecelerdir uykusuzum valla simdiye kadar toplam 6 saat yok uyudugum. Kasilmalarim oldu yerken. Nefesim hizlaniyo tikanicak gibi oluyorum
Allah yardımcın olsun canım bir an önce atlatsan şu günleri.

Kízlar lútfen yardımcı olun son 2 yıl içerisinde Çorlu reyap Hastanesi'nde kahraman beye tüp bebek yaptıran var mı? Yakın diye oraya gitmek istiyorum
Ben Konya’da yaptırdım tüp bebeği o hastane konusunda bir bileğim yok maalesef. Tüp bebek merkezleri forumunda bir arattır istersen

Lekelenmelerim devam ediyor canım. Bu ara akıntım mukus gibi oldu. Normalmi acaba diyorum insanın aklına neler geliyor. Artık kendi doktoruma bişey sormuyorum çünkü herşey normal
Onlara kalsan herşey normal benimde oluyor öyle akıntım Çarşamba soracağım kontrolde. Şeker durumu nasıl. Birde şu diyabetik çikolatalardan falan arada yesek olmaz mı ya

julican canim supriz ziyaretin icin cok tesekkur ederim inanilmaz moral oldu. Tabi sondali falan olmadi yari ilac yari ter kokumla yari ciplak halimle karsilamak istemezdim bi dahakine insallah daha duzgun karsilarim seni
Canım olur mu öyle şey inan ne ter kokunu duydum ne de halinden rahatsız oldum, maşallah güzelce gördüm seni içim rahat etti. İnşallah güzel hallerimizlede buluşuruz iyi şeyler için

Onlara kalsan herşey normal benimde oluyor öyle akıntım Çarşamba soracağım kontrolde. Şeker durumu nasıl. Birde şu diyabetik çikolatalardan falan arada yesek olmaz mı ya
Şekerimi günde 2 kez ölçüyorum özelliklede sabahları. Dietimin saatlerine uyanıyorum günde 1 kahvaltı 1 öğle 2-3 ara öğün yapıyorum. Akşamı genelde geçiştiriyorum. Şimdilik en fazla sabah 145 çıkıyor ama tsh’ım 2.11 çıkmış. Onu endokrine sorsammı bilemedim. İlacı sabahları 50mcg içiyorum ama 3-4 gündür ödemlerim olmaya başladı özellikle el parmaklarımda. Senin insülin işe yaramaya başladı mı?

Canım bende diyete dikkat ediyorum sabah açlıklar düzeldi şimdi de tokluk yüksek çıkıyor. Hoş bıgün mecburiyetten az bir beyaz ekmek yedim. Tsh benimde düşmüş benim de ilacım 50 mcg. Salı kontrole çağırdı aç gideceğim bir sürü tahlil istedi. Tsh hala düşükse çaresine bakalım neden böyle oldu dedi. Bence sen sor tsh meselesini

Canım benim tsh yükselmiş bir önceki ölçümde 1 küsürdü gebeliktede 2-2.5 sınır istiyorlar. Ellerimin ödemi ondan kaynaklı olabilir. Artık endokrine danışmam lazım heralde. Sen gittiğinde bi sorarmısın 3. Trimesterda tsh kaç olmalıymış.
Benim bu hafta düzenim çok bozuldu. Ekmek aldım göya esmer ekmek arkasını okumadım meğersem şeker içeriyormuş. Diyetisyenim bana ozaman %70bitter içeren çikolatadan yiyebilirsin yanına 1/2meyve yoğurt olsun dedi. Hatta sabah kahvaltısında tatlı isteğini azaltmak için organik yerfıstığı ye 1 tatlı kaşığı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…