- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Amin canim insallahhhAllahım yardım etsin, az daha dayansın minikler
Allah yardımcınız olsun canım. Gerekeni yapıyorlar inşallah herşey yoluna girecek. Rabbim sana bağışlasın evlatlarınıDoktor gelmedi direk beni muayeneye cagirdi kizlar. Rahim agzi ayni acilma yok bin sukur rabbime bebislerimde iyiymis. ama sancilarima bakarak magnezyum baslicaz sancilarin cok inatci dedi serum seklinde. 24 saat daha yaticakmisim. Sonda takildi idrar takibi vs. Yapilacakmis. birazdan serumlarim gelecek.oyle iste kizlar nolur bol bol dua edin bize de. Rabbim su gunlerin yuzu suyu hurmetine kabul etsin herkesin duasini.
Amin insallah canim. Once rabbime sonra burdakilere emanetiz. Rabbim evlatlarimiza hayirli omur versin saglicakla alalim kucagimiza.Allah yardımcınız olsun canım. Gerekeni yapıyorlar inşallah herşey yoluna girecek. Rabbim sana bağışlasın evlatlarını
ben gittim kardiyolojiye. Bişey çıkmadı. Kansızlık yapıyormuş. Bide nabız yükselince soguk soguk ter döküyorum. Sende baktır nolur nolmaz.Bende çok yaşıyorum canım bunu gün içinde. Çarşamba soracağım çünkü son zamanlarda çok sık olmaya başladı. Üç hafta önce bakılan tahlillerde kan sonuçlarımda iyiydi. Tekrardan ister bir olmazsa
İyi olmanıza sevindim. İnşallah sancınlarında azalır. Dualarımdasınız.Doktor gelmedi direk beni muayeneye cagirdi kizlar. Rahim agzi ayni acilma yok bin sukur rabbime bebislerimde iyiymis. ama sancilarima bakarak magnezyum baslicaz sancilarin cok inatci dedi serum seklinde. 24 saat daha yaticakmisim. Sonda takildi idrar takibi vs. Yapilacakmis. birazdan serumlarim gelecek.oyle iste kizlar nolur bol bol dua edin bize de. Rabbim su gunlerin yuzu suyu hurmetine kabul etsin herkesin duasini.
Allah razi olsun canimben gittim kardiyolojiye. Bişey çıkmadı. Kansızlık yapıyormuş. Bide nabız yükselince soguk soguk ter döküyorum. Sende baktır nolur nolmaz.
İyi olmanıza sevindim. İnşallah sancınlarında azalır. Dualarımdasınız.
Moralini bozma hersey iyi olacak insalkahAyy insallah guzel biseyler der de hala sancilarim var pekte umutlu degilim
Canım Rabbim şifa versin... herşey güzel olacak inşallah... Bu hayırlı günlerde dualarımız sizinle... sen hiçbir şey düşünme moralini yüksek tut yavruların seni hissediyor onlarla konuş yaramazlık yapmasınlar :)))Doktor gelmedi direk beni muayeneye cagirdi kizlar. Rahim agzi ayni acilma yok bin sukur rabbime bebislerimde iyiymis. ama sancilarima bakarak magnezyum baslicaz sancilarin cok inatci dedi serum seklinde. 24 saat daha yaticakmisim. Sonda takildi idrar takibi vs. Yapilacakmis. birazdan serumlarim gelecek.oyle iste kizlar nolur bol bol dua edin bize de. Rabbim su gunlerin yuzu suyu hurmetine kabul etsin herkesin duasini.
Insallah canimMoralini bozma hersey iyi olacak insalkah
Amin canim Allah razi olsun. Konusuyorum seviyorum daha cok vuruyolarCanım Rabbim şifa versin... herşey güzel olacak inşallah... Bu hayırlı günlerde dualarımız sizinle... sen hiçbir şey düşünme moralini yüksek tut yavruların seni hissediyor onlarla konuş yaramazlık yapmasınlar :)))
Magnezyumun öyle yan etkileri bar canım. Baş ağrısı da yapabilir sonralarda. Sen uyumaya çalış ki vakit geçsinKizlar damardan 2 buyuk siringa magnezyum verdiler sonra 1 torba serumla karisik getirdiler dakika da 20damla olacak sekilde makineye bagli ilerliyor. Ama ilk damardan verdiginde vucudumun her yerinden alev cikti gozlerim gormez oldu kafam gitti resmen. Kizda yavas yavas yapti konusturdu beni falan ustune rahat 1 litre su icmisimdir. Suan da kafam yerinde degil gozlerimi zor aciyorum. Sonda deseniz lanet sey surekli tuvaletim var hissediyorum giden gidiyoda wcye gitmek gibisi de yok yanii
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım dualarım seninleDoktor gelmedi direk beni muayeneye cagirdi kizlar. Rahim agzi ayni acilma yok bin sukur rabbime bebislerimde iyiymis. ama sancilarima bakarak magnezyum baslicaz sancilarin cok inatci dedi serum seklinde. 24 saat daha yaticakmisim. Sonda takildi idrar takibi vs. Yapilacakmis. birazdan serumlarim gelecek.oyle iste kizlar nolur bol bol dua edin bize de. Rabbim su gunlerin yuzu suyu hurmetine kabul etsin herkesin duasini.
Ogle yemegi geldi canim onu yiyim hemen yatmaya ugrasicam zaten gecelerdir uykusuzum valla simdiye kadar toplam 6 saat yok uyudugum. Kasilmalarim oldu yerken. Nefesim hizlaniyo tikanicak gibi oluyorumMagnezyumun öyle yan etkileri bar canım. Baş ağrısı da yapabilir sonralarda. Sen uyumaya çalış ki vakit geçsin
Allah razi olsun canimRabbim yardımcın olsun inşallah canım dualarım seninle
Amin canim insallahhh bi ton serum hap tedavisi insallah ise yararOrkide_sever canım cok gecmis olsun bu serumlarla atlatacaksın insallah
Canım sancıların olmuş düzenli, şimdi nasıl hala kasılma hissediyormusun? Benimde 100ü bulan nst sancımda sabah 4 civarıydı. Bu çocuklar ne çok seviyor sabahı. Dualarım seninle. İkizlerimizde sabah 4,5ta suyum gelerek doğurmuştum. Rahim ağzının hala aynı olması çok iyi, hersey yolunda gidecek inş
Hepsi şifa olsun inşallah. İnsanda baş diye bişey kalmıyor canım. Rabbim dayanma gücü versin.Kizlar damardan 2 buyuk siringa magnezyum verdiler sonra 1 torba serumla karisik getirdiler dakika da 20damla olacak sekilde makineye bagli ilerliyor. Ama ilk damardan verdiginde vucudumun her yerinden alev cikti gozlerim gormez oldu kafam gitti resmen. Kizda yavas yavas yapti konusturdu beni falan ustune rahat 1 litre su icmisimdir. Suan da kafam yerinde degil gozlerimi zor aciyorum. Sonda deseniz lanet sey surekli tuvaletim var hissediyorum giden gidiyoda wcye gitmek gibisi de yok yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?