İşte canım benim birde servix polibi olduğu için ayakta durunca yorulunca rahim ağzı basınçtan polipte kanama yapıyor. Beni de korku basıyor tabi. Sen ikiz annesisin çok normal canım, Allahtan serviksin iyi çok ayakta kalma kısalmasın

Hamile taytı gibi bişi mi almak lazım yoksa büyük beden kısa taytlar iş görür mü ki?
Canım ben normal zamanda giydiğim kısa taytlarımı giyiyorum. Ama göbeğimin üstüne öekmiyorum çünkü kaşınıyor göbeğim. Göbeğimin altında çekiyorum
Canım işte bunlar hep kültür farkı. Tesettürlüyüm ben dört yıl kadar oluyor dikkat etmeye çalışıyorum. aşılacaklar artık. Eşin evde olmadığı zamanlar bencede uygun değil evde olması ya işte anlayana

Senin zatn kalmaman lazm hmeen etkilenirsn canim allahtn canim ordn kurtariyorm ama artk kisa sure bile aykta kalmk zorluyo cok agri aci oluyo ya kemklerm isyn etti zatn zayifm tasicak kapasitede yok drda artk kalma cok dedi dedgn gibi kisalmasn die sanirm

En guzelini yapiyorsun canim Ben acigim ama cok rahat degilimdir dikat ederm ailemdn oyle gordum kimisi rahat oluyo iste canim dedgn gibi kultur meselesi

Aaa bak bu mantikli canim onumuzdeki kontrole bende giyem bari elbisemi icimde kalmasin
elbisen güzel, giy tabi. O kadar zahmet çekmişsin :)
ağzı olan konuşuyor canım, sen boşver onları. İkiz olunca ne bekliyorlar ki. Bende anlamış değilim

Bende mi yapsam yaa

Merhaba deneyimli anneler size bir şey danışmak istyorum bulantılarınız ne zaman ve nasıl başladı acaba☺ Kaç gün daha rahat yemek yiyebileceğimi merak ediyorum da
6. Haftada başladı 17. Haftada azaldı. Ama ilk gebeliğimde hiç bulantı olmadı. İnşallah rahat geçirirsiniz bulantı kusma zor

Merhaba deneyimli anneler size bir şey danışmak istyorum bulantılarınız ne zaman ve nasıl başladı acaba☺ Kaç gün daha rahat yemek yiyebileceğimi merak ediyorum da
Benim 6+3 gibi hafiften başladı 8.haftadan sonra bayağa kötüleşti hiç bişey yiyemez, mutfağa giremez halde geldim. 14.haftada azaldı 16.haftada tamamen bitti. Ama senin inşallah hiç bulanmaz çok zor oluyor.

al benden de o kadar canım yemek falan yaparken nefesim kesiliyor yürümeye ciktm 20 dk yuruyemedm azck yorulunca karnm taş gibi oluyor yatıp dinlenince yumuşuyor.
Sırt agrısı, bel agrısı özellikle de sağ göğüs altı felaket agrıyor sag kolum havada geziyorum valla

Sırt agrısı, bel agrısı özellikle de sağ göğüs altı felaket agrıyor sag kolum havada geziyorum valla
Canım benim 2-3 gün ne bel ağrım vardı nede karın sertleşmem. Dün alışverişe çıktık ve dünden beri belim kopuyor ve sertleşmeler oluyor. Bence bu bel ağrısı rahimle alakalı sadece kilo veyorgunluk değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…