İşte canım benim birde servix polibi olduğu için ayakta durunca yorulunca rahim ağzı basınçtan polipte kanama yapıyor. Beni de korku basıyor tabi. Sen ikiz annesisin çok normal canım, Allahtan serviksin iyi çok ayakta kalma kısalmasınOyy cok iyi anliyorm seni canim bende yamuldum dunanneler gunu indrmnden dolayi ebebek ve civile bktk sadece iki magaza arbyla gitmstk magaza icnde aykta kalmam yetti belm backlarm adim atamicak oldum kirildi tum vucudum bugun hala etkisi suruyo kendime gelemedim zor calstm yorlmaua aykta kalmiyo hic glmiyo gercktn
Canım ben normal zamanda giydiğim kısa taytlarımı giyiyorum. Ama göbeğimin üstüne öekmiyorum çünkü kaşınıyor göbeğim. Göbeğimin altında çekiyorumHamile taytı gibi bişi mi almak lazım yoksa büyük beden kısa taytlar iş görür mü ki?
Canım işte bunlar hep kültür farkı. Tesettürlüyüm ben dört yıl kadar oluyor dikkat etmeye çalışıyorum. aşılacaklar artık. Eşin evde olmadığı zamanlar bencede uygun değil evde olması ya işte anlayanaBu nefes daralmasi dediginz soyle mi canim. Cok sertlesnce nefesi kesiliyo gecene kadr insanin banada ole oluyokesnlkle ayakta kalmaay yorulmaya bgli oyle gnlerde da cok hissediyorm.
Ayy cok tanidk gldi kv ole benmde. Esimin yengesi merak ediyorms beni foto cekip atiym diyo dedign gibi hamile gormems sanki millet zatn ikiz ayri merak konusu oluyosen tesetturlysen oyle demesi cok yanls bnce. Gecn esimin erkek kuzeni tek kalmsti bizde banada bunlar ters soyledim cok abes snde kalabilir ustelk hamileym bn yatili misafir zor oluyo demstm nolck o yabnci degl kuzen kards muhbbeti yapiyo. Ben esimi evli bi insanin evine tek kalmaya gondermem asla buda benim dusuncem demstim
Zatn yaknlari asil uzer insano ve batar sozleri canim haklisn vala ama strestn uzak dur hele su do
Ay cok guldrdn beni canimm ya gercktn olesen nasi ikizsin karnin daha buyk olmali diyn bile oluyo gecn saglk ocagina gittgmde kadinin biri aa bebekler kucuk heralde gobegin cok ikiz gibi degil dedi tshisi koydu olmasi gerken kilo ve gelisimdeler allaha sukur oyle olsa dr mutlaka uyarirdi aksine takdir ediyo demstim
Canim normal tayt lastigi sikar rahatsiz eder seni normal gyme bnceBenim de 1-2 elbisem var hamileyken de olur ama taytlarım olmaz
Senin zatn kalmaman lazm hmeen etkilenirsn canimİşte canım benim birde servix polibi olduğu için ayakta durunca yorulunca rahim ağzı basınçtan polipte kanama yapıyor. Beni de korku basıyor tabi. Sen ikiz annesisin çok normal canım, Allahtan serviksin iyi çok ayakta kalma kısalmasın
En guzelini yapiyorsun canimCanım ben normal zamanda giydiğim kısa taytlarımı giyiyorum. Ama göbeğimin üstüne öekmiyorum çünkü kaşınıyor göbeğim. Göbeğimin altında çekiyorum
Canım işte bunlar hep kültür farkı. Tesettürlüyüm ben dört yıl kadar oluyor dikkat etmeye çalışıyorum. aşılacaklar artık. Eşin evde olmadığı zamanlar bencede uygun değil evde olması ya işte anlayana
elbisen güzel, giy tabi. O kadar zahmet çekmişsin :)Aaa bak bu mantikli canim onumuzdeki kontrole bende giyem bari elbisemi icimde kalmasin
ağzı olan konuşuyor canım, sen boşver onları. İkiz olunca ne bekliyorlar ki. Bende anlamış değilimBu nefes daralmasi dediginz soyle mi canim. Cok sertlesnce nefesi kesiliyo gecene kadr insanin banada ole oluyokesnlkle ayakta kalmaay yorulmaya bgli oyle gnlerde da cok hissediyorm.
Ayy cok tanidk gldi kv ole benmde. Esimin yengesi merak ediyorms beni foto cekip atiym diyo dedign gibi hamile gormems sanki millet zatn ikiz ayri merak konusu oluyosen tesetturlysen oyle demesi cok yanls bnce. Gecn esimin erkek kuzeni tek kalmsti bizde banada bunlar ters soyledim cok abes snde kalabilir ustelk hamileym bn yatili misafir zor oluyo demstm nolck o yabnci degl kuzen kards muhbbeti yapiyo. Ben esimi evli bi insanin evine tek kalmaya gondermem asla buda benim dusuncem demstim
Zatn yaknlari asil uzer insano ve batar sozleri canim haklisn vala ama strestn uzak dur hele su do
Ay cok guldrdn beni canimm ya gercktn olesen nasi ikizsin karnin daha buyk olmali diyn bile oluyo gecn saglk ocagina gittgmde kadinin biri aa bebekler kucuk heralde gobegin cok ikiz gibi degil dedi tshisi koydu olmasi gerken kilo ve gelisimdeler allaha sukur oyle olsa dr mutlaka uyarirdi aksine takdir ediyo demstim
al benden de o kadar canım yemek falan yaparken nefesim kesiliyor yürümeye ciktm 20 dk yuruyemedm azck yorulunca karnm taş gibi oluyor yatıp dinlenince yumuşuyor.Her yerim batar oldu. Hiç rahat degilim.
Ay çokta güzelmis canım giyersin ne var kontrole falan giderken git içinde kalmasın bende alicam böyle bı tane bulabilirsemEki Görüntüle 2268352 Eki Görüntüle 2268353 kizlar bu kendime diktigim elbisemdiama giymek nasip olmucak galiba
Bende mi yapsam yaaDoğal ürünler fayda etmiyorsa çünkü yapısal birazda bu çatlama işi, mustelanin çatlak önleyici kremi var onu kullananlar çok memnun sürülen yerlerde gerçekten önlediği yönde çatlağı biraz pahalica ama elverişli ise vücudunz değer doğal olsun derseniz susam yağı ve badem yağı karıştırıp sürünce güzel oluyormus özellikle susam yağı iç karn çatlaklarına da nüfus ediyormus Ceyda Düvencinin videolarnda izlemistm.
Canim normal tayt lastigi sikar rahatsiz eder seni normal gyme bncehamile urunu veya buyk beden alman mantkli olabilir
6. Haftada başladı 17. Haftada azaldı. Ama ilk gebeliğimde hiç bulantı olmadı. İnşallah rahat geçirirsiniz bulantı kusma zorMerhaba deneyimli anneler size bir şey danışmak istyorum bulantılarınız ne zaman ve nasıl başladı acaba☺ Kaç gün daha rahat yemek yiyebileceğimi merak ediyorum da
Benim 6+3 gibi hafiften başladı 8.haftadan sonra bayağa kötüleşti hiç bişey yiyemez, mutfağa giremez halde geldim. 14.haftada azaldı 16.haftada tamamen bitti. Ama senin inşallah hiç bulanmaz çok zor oluyor.Merhaba deneyimli anneler size bir şey danışmak istyorum bulantılarınız ne zaman ve nasıl başladı acaba☺ Kaç gün daha rahat yemek yiyebileceğimi merak ediyorum da
Hiç bulantı yaşamadımMerhaba deneyimli anneler size bir şey danışmak istyorum bulantılarınız ne zaman ve nasıl başladı acabaKaç gün daha rahat yemek yiyebileceğimi merak ediyorum da
Sırt agrısı, bel agrısı özellikle de sağ göğüs altı felaket agrıyoral benden de o kadar canım yemek falan yaparken nefesim kesiliyor yürümeye ciktm 20 dk yuruyemedm azck yorulunca karnm taş gibi oluyor yatıp dinlenince yumuşuyor.
Herkesin farklı oluyor benim 10. Haftada basladi hafif şekilde 3 4 hafta sürdü.Merhaba deneyimli anneler size bir şey danışmak istyorum bulantılarınız ne zaman ve nasıl başladı acaba☺ Kaç gün daha rahat yemek yiyebileceğimi merak ediyorum da
Benimde sırtım çok kötü hayır üstünede yatamiyosn biseyde yapamıyorsun öyle ağrıyor sadeceSırt agrısı, bel agrısı özellikle de sağ göğüs altı felaket agrıyorsag kolum havada geziyorum valla
Canım benim 2-3 gün ne bel ağrım vardı nede karın sertleşmem. Dün alışverişe çıktık ve dünden beri belim kopuyor ve sertleşmeler oluyor. Bence bu bel ağrısı rahimle alakalı sadece kilo veyorgunluk değil.Sırt agrısı, bel agrısı özellikle de sağ göğüs altı felaket agrıyorsag kolum havada geziyorum valla
Göbek öne agırlık yapınca ister istemez oluyor malesefBenimde sırtım çok kötü hayır üstünede yatamiyosn biseyde yapamıyorsun öyle ağrıyor sadecegeçecek inşallah bu düşünce zaten rahatlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?