Kalkma canım seninki ikiz birde. Şu 34ü bi görelim inşallah. Günde 3 öğün yemek yapmakta beni zorluyor artık
Hele o yemek meselesi bende sıkıldım. Yok ara öğün yok ana öğün. Ne yiyeceğimi de şaşırdım artık. Eşime akşama tek çeşit ana yemek koyuyorum o yanına pilav salata vs yapıyor idare ediyoruz

Yok canım bu hastane çantası için kullanacağın poşeti sormuştum. Birde nasıl bir valiz kullanacaksın. Bebeklere kaç takım koyacaksın. Be kadar çok sordum
Kiz ne poseti. Sadece biberon pompa vs. Normal buzdolabi posetine koyucam. Geri kalan seyleri posetlemicem ama kirli kiyafet cikacagi icin yanima normal bi cop poseti koyucam. Bebek kiyafetlerini hangisini dogumda vericeksem battaniyesinin icine koyucam bohca yapicam kiza ayri erkege ayri oyle versin esim.

Kızlar dün bebek alışverişine gitmiştik çok yorulmuşum belim kopuyor. 1-2 gündür sertleşmede yoktu bugün ara ara oldu yorulmaya hiç gelmiyot
Aman canim yorma kendini ben bile yata yata yemek yaptim sabahtan beri. belim agridi. Hastanede sanki karnim daha cok buyumus yayilmis gibi geldi tasiyamiyorum galiba

Yok canım bu hastane çantası için kullanacağın poşeti sormuştum. Birde nasıl bir valiz kullanacaksın. Bebeklere kaç takım koyacaksın. Be kadar çok sordum
Ayy sorularini cevaplamamisim. Normal orta halli bir valizim var ceyizden kalan cocuga tatil icin kullaniyodum onu hazirlicam canim. Oglumda da onu kullanmistim. Bebeklere en az 4 er takim hazirladim yaninda ekstra corap ve eldivenler koydum. Agiz mendilleri bolcaaaa koyucam. Bez islak mendil pisik kremi. Rabbim kullanmak nasip etsin kuvez yoluna dusurmesin insallah. 1er penye battaniye 1 er pike battaniye. Genel listemi gecende atmistim orda yazdigim herseyi koyucam. Ablamda kargoya vermis geceligi 2 3 gune gelir yikatir onuda koyarim.

Anladım canım sağol. Bebek kıyafetlerini kilitli buz dolabı poşetine koyup etiketliyorlarmış. Hem hastane çantasında ne kadar kalacağı belli değil tozlanmasın diye. Hemde valizde karışıklık olmadın diye
Eki Görüntüle 2268352 Eki Görüntüle 2268353 kizlar bu kendime diktigim elbisemdi ama giymek nasip olmucak galiba
Çok güzel olmuş canım. Bende iki üç elbise almıştım sadece hastaneye giderken giyiyorum. Pijamalarım eskidi giymekten

Canim sahsen bosa ugras kilitli buzdolabi posetine koymak. Zaten en fazla 2 hadi aksilik olursa 3 gun kaliyosun. neden tozlansin hemen kiyafetler. gunde 2 kere oda temizligine geliyolar zaten bavulda olan sey oyle cabuk tozlanmaz sahsen. Ilk verilecek kiyafetlerin yeri belli olsun yeter zaten sonra lazim olunca senin yonlendirmenle bulurlar. Bende o yuzden ilk giyiceklerini battaniyelerine hurc yapicam oylece versin esim diye. Geri kalani zaten kendi duzenime gore koyarim.
Bu elbiseyi hastaneye giderken de giyemem ki ultrason icin komple altimi acmam gerekecek yoksa. Ben parka alisverise giderken efil efil giyerim diye dikmistim. Yazik oldu elbiseme

Elbisen çok güzel olmuş canım, giyemezsen hiç üzülme daha sonra yanlardan daraltır normal zamanda da giyersin

Elbisen çok güzel olmuş canım, giyemezsen hiç üzülme daha sonra yanlardan daraltır normal zamanda da giyersin
Kemerin altinda lastik dikisi var canim daraltmak icin lastigi komple sokmem lazim. Cok pileli yaptim arkam falan cok cikmasin diye. Bi ton ugras ki benim dogumdan sonra onu duzeltmeye vaktim olmaz artik kardesime veririm bi daha dogurur elbet.

Elbise demişken komik bir soru sorucam. Elbisenin altına kısa tayt vs giyiyor musunuz? Benim normalde bile bacaklarımın iç kısmı birbirine sürter rahatsız eder o yüzden etek elbise giyince kısa tayt veya bayan boxer giyerim hamileyken de onlar rahat olur mu ki?

Kemerin altinda lastik dikisi var canim daraltmak icin lastigi komple sokmem lazim. Cok pileli yaptim arkam falan cok cikmasin diye. Bi ton ugras ki benim dogumdan sonra onu duzeltmeye vaktim olmaz artik kardesime veririm bi daha dogurur elbet.
Bak o da güzel olur, ablam olsa bana el emeği bir elbise hediye etse hamileyken gerçekten çok mutlu olurdum

sahsen ben kisa tayt giymezsem asla rahat edemem ciplak gibi huzursuz olurum. Hee var mi suan elimde tayt yok ama zaten elbisede giyemicem icin sorun yok

Üstüme örtü istiyorum canım bacakları örtüyorum sorun olmuyor. Çünkü bende tunik giymek gibi bir alışkanlık yok her yer elbise
Ben giyiyorum canım. Rahat olmaz yoksa bacaklar benimde sürter sıcakta rahat edemem

Aaa bak bu mantikli canim onumuzdeki kontrole bende giyem bari elbisemi icimde kalmasin

Hamile taytı gibi bişi mi almak lazım yoksa büyük beden kısa taytlar iş görür mü ki?

Bu nefes daralmasi dediginz soyle mi canim. Cok sertlesnce nefesi kesiliyo gecene kadr insanin banada ole oluyo kesnlkle ayakta kalmaay yorulmaya bgli oyle gnlerde da cok hissediyorm.
Ayy cok tanidk gldi kv ole benmde. Esimin yengesi merak ediyorms beni foto cekip atiym diyo dedign gibi hamile gormems sanki millet zatn ikiz ayri merak konusu oluyo sen tesetturlysen oyle demesi cok yanls bnce. Gecn esimin erkek kuzeni tek kalmsti bizde banada bunlar ters soyledim cok abes snde kalabilir ustelk hamileym bn yatili misafir zor oluyo demstm nolck o yabnci degl kuzen kards muhbbeti yapiyo. Ben esimi evli bi insanin evine tek kalmaya gondermem asla buda benim dusuncem demstim
Valla cinnet gecirsem yeri de. Dedigin gibi suan onceligim bebeklerim
Zatn yaknlari asil uzer insano ve batar sozleri canim haklisn vala ama strestn uzak dur hele su do
seninki ikiz ya, ondan olsa gerek. Tek gebelik ayrı, ikiz olunca ayrı bir göbek oluyor sanıyor olmalılar
Ay cok guldrdn beni canimm ya gercktn ole sen nasi ikizsin karnin daha buyk olmali diyn bile oluyo gecn saglk ocagina gittgmde kadinin biri aa bebekler kucuk heralde gobegin cok ikiz gibi degil dedi tshisi koydu olmasi gerken kilo ve gelisimdeler allaha sukur oyle olsa dr mutlaka uyarirdi aksine takdir ediyo demstim

Kızlar dün bebek alışverişine gitmiştik çok yorulmuşum belim kopuyor. 1-2 gündür sertleşmede yoktu bugün ara ara oldu yorulmaya hiç gelmiyot
Oyy cok iyi anliyorm seni canim bende yamuldum dun anneler gunu indrmnden dolayi ebebek ve civile bktk sadece iki magaza arbyla gitmstk magaza icnde aykta kalmam yetti belm backlarm adim atamicak oldum kirildi tum vucudum bugun hala etkisi suruyo kendime gelemedim zor calstm yorlmaua aykta kalmiyo hic glmiyo gercktn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…