Bu donemler de yalancı sancılar çok olurmuş zaten. Hamilelik takviminde yazıyor. Ayakta durmak istemiyorCanım benim 2-3 gün ne bel ağrım vardı nede karın sertleşmem. Dün alışverişe çıktık ve dünden beri belim kopuyor ve sertleşmeler oluyor. Bence bu bel ağrısı rahimle alakalı sadece kilo veyorgunluk değil.
Ben bayadir tek basima kalkamiyorm yaGöbek öne agırlık yapınca ister istemez oluyor malesefhele yatakta dönüş ve kalkış felaket. Eşim dalga geçiyor, el atimi diyor
Benim ikinci gebeligim ve ilkinde de olmadı bunda da yok Allaha şükür :) inşallah sen de yaşamazsın. Hayırlı olsun hamileliğin :)Merhaba deneyimli anneler size bir şey danışmak istyorum bulantılarınız ne zaman ve nasıl başladı acaba☺ Kaç gün daha rahat yemek yiyebileceğimi merak ediyorum da
Canım hala var mı. Sertleşme. Benim akşam saatlerinde gene baya toplanma oldu magnezyum içtim rahatladım birazCanım benim 2-3 gün ne bel ağrım vardı nede karın sertleşmem. Dün alışverişe çıktık ve dünden beri belim kopuyor ve sertleşmeler oluyor. Bence bu bel ağrısı rahimle alakalı sadece kilo veyorgunluk değil.
devam ediyor canım takip ediyorum, bebek pozisyon değişti dün onunla alakalı bilmiyorum makata döndüCanım hala var mı. Sertleşme. Benim akşam saatlerinde gene baya toplanma oldu magnezyum içtim rahatladım biraz
Öyle şeylerin bebeğe zararı olmuyor genelde canım doktorum öyle demişti sadece hiç bı faydası yok sana kalıcı kilo aldırır demişti o yüzden yemeni istemedi çünkü gebelik döneminde daha çok canı istiyor yeme eğilimi artıyor bilinen bı zararı yok diyebilirz bebeklere ama faydası da yok canım azaltmaya çalıs benimde canım çok istiyor 2 3 haftada bir bitter yiyorm azar azar.Kızlar ya benim canım sürekli tatlı istiyor dayanamıyorum gofret fln 1 tane yiyorum acaba bebeğe zararı olurmu 2 günde bir bir iki tane yiyorum
Canım hayırlısıyla atlatırız inşallah şu dönemi. Benimde aklıma geldi sağdaki bebek daha çok toplanıyor gibi acaba pozisyon mu değiştiriyor.De
devam ediyor canım takip ediyorum, bebek pozisyon değişti dün onunla alakalı bilmiyorum makata döndü
Yani baş aşağıdayken kasılmalarım yoktu dün zorlandı döndü ve ayaklarıyla öyle tekmeliyorki dün vajinadan çıktı sandım. Dünden beride kasılmalarım oluyor bana makat duruşlar acaba kasılmamı yapıyor diye düşündürdü.Canım hayırlısıyla atlatırız inşallah şu dönemi. Benimde aklıma geldi sağdaki bebek daha çok toplanıyor gibi acaba pozisyon mu değiştiriyor.
Tutamıyorum kendimi normaldede tatlı delisiyimdir şimdi daha beter oldu bakalım napıcam böyle sen nasılsın nasıl gidiyorÖyle şeylerin bebeğe zararı olmuyor genelde canım doktorum öyle demişti sadece hiç bı faydası yok sana kalıcı kilo aldırır demişti o yüzden yemeni istemedi çünkü gebelik döneminde daha çok canı istiyor yeme eğilimi artıyor bilinen bı zararı yok diyebilirz bebeklere ama faydası da yok canım azaltmaya çalıs benimde canım çok istiyor 2 3 haftada bir bitter yiyorm azar azar.
Bizde birşey anlamadıkki hülyacım, bebeklerimizin ve bizim canımın Allah’a emanet. Ne güzel 3 gündür kasılmam yoktu seviniyordum şimdi yine başladı. Rabbim yüzümüze güler inşallah şu ramazan ayının hürmetineSaye- laiyka kizlar unuttunuz mu resim atmistim karnimin sagi yamuluyordu kasildiginda solu normal gibi gorunuyordu. Hastanede kaldigimda benim bebislerde pozisyon degistirdigi oluyordu ama kasilmalari engellemedi yada daha cogaltmadi pozisyonlari. Evde aksam kasilmalarim oluyordu hastane de sabah kasilmalari olarak vakit degistirmisti.
Seker konusunda 7 aylik olana kadar dayandim neredryse hic tatli yemedim bal pekmez disinda.ama 1 aydir bende yiyorum canim cok canim istiyorKızlar ya benim canım sürekli tatlı istiyor dayanamıyorum gofret fln 1 tane yiyorum acaba bebeğe zararı olurmu 2 günde bir bir iki tane yiyorum
Aminnnm canim aminnnn. En azindan bi nst cektirin canim sonlara gelmisken hayirlisiyla atlatalim su surecleri de. Bende dun aksam bavula oturdugum yerden battaniye hastane cikislarini koydum kalkinca adet agrisi gibi agrilarim oldu belim agridi sanki. Evde az iste yapmaya gelmeyecek artik. Nidicard deseniz 4 saatte bir 3.saatten sonra benim kasilmalar basliyor gunde 6 kere aliyorum zaten. Doktora dicem daha da arttirilabilir bisey miBizde birşey anlamadıkki hülyacım, bebeklerimizin ve bizim canımın Allah’a emanet. Ne güzel 3 gündür kasılmam yoktu seviniyordum şimdi yine başladı. Rabbim yüzümüze güler inşallah şu ramazan ayının hürmetine
Aynı canım yataktan kalkmak bile zorlaştı artık bana agirlastm asla rahat yatamıyorum zaten az kaldi az kaldı diye diye geçiriyorum .Tutamıyorum kendimi normaldede tatlı delisiyimdir şimdi daha beter oldu bakalım napıcam böyle sen nasılsın nasıl gidiyor
Benim uyku problemim başladı ayaklarım fln çok ağrıyor dönmek kalkmak çok zorlaştı
Bende çok dayandım kuzum son zamanlarda böyle oldum işte önceden bi parça tadına bakıp bırakıyodum şimdi dayanamıyorum yemek yerine onu verseler yicek vaziyetteyimSeker konusunda 7 aylik olana kadar dayandim neredryse hic tatli yemedim bal pekmez disinda.ama 1 aydir bende yiyorum canim cok canim istiyor
Bilmiyorum ki canım ya ne düşüneceğimi şaşırdım. Alt komşum iftara çağırdı eşimi orda bırakıp eve geçtim oturamadım bir saat o kadar rahatsız etti. Hemen magnezyum içtim yattım rahatladı biraz. Yarın kontrolüm bakalım ne diyecekYani baş aşağıdayken kasılmalarım yoktu dün zorlandı döndü ve ayaklarıyla öyle tekmeliyorki dün vajinadan çıktı sandım. Dünden beride kasılmalarım oluyor bana makat duruşlar acaba kasılmamı yapıyor diye düşündürdü.
Canım inan ki anlamadım ben. Tecrübeli arkadaşlarıma sordum onlarda normal diyor. Bugün rahatım hastaneye endokrine gittim geldim öğleden sonra da sonuç göstermek için gideceğimSaye- laiyka kizlar unuttunuz mu resim atmistim karnimin sagi yamuluyordu kasildiginda solu normal gibi gorunuyordu. Hastanede kaldigimda benim bebislerde pozisyon degistirdigi oluyordu ama kasilmalari engellemedi yada daha cogaltmadi pozisyonlari. Evde aksam kasilmalarim oluyordu hastane de sabah kasilmalari olarak vakit degistirmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?