Hayirli haberlerle gel canimGünaydın kızlarkontrol günü bugün
Gece kendimi biraz terlettim canim bel agrim oyle gecti. Ben hava sicak diye corap giymeyi birakmistim balkon kapisini da acip yatiyodum dank etti. Daha iyiyim suan cok sukur canim. Sen nasilsin iyi misin heyecan vaaaa miiii
Canım rabbim büyük goruyormusun sana hediyesini dualarm seninle 3 uz zorlu bir süreç inşallah güzel bı şekilde atlatrsn kucağına alırsın 3 ünüde masallahMaşallah ne güzel son aylara gelmişsiniz güzel anneler rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dualarım hep sizinle ilk sayfada hala adımı listede görünce içim cız ediyor ama rabbim o kadar yüceki bir yavrumun aldı üç tane birden verdi
Canim şimdi iyisin demi ayni hatayi bende yaptım aman usutmeyin havalara aldanıp 2 gün doğuracmmi diye bekledim valla sende dikkat et gider ayak doğuma hasta olmayalım.Gece kendimi biraz terlettim canim bel agrim oyle gecti. Ben hava sicak diye corap giymeyi birakmistim balkon kapisini da acip yatiyodum dank etti. Daha iyiyim suan cok sukur canim. Sen nasilsin iyi misin heyecan vaaaa miiii
Bende aynı şeyi düşünuyorm makinamız var eşim odaya gecince çeker diye düşünüyorum şahsen doğum anında olmayiversn benim açımdan büyük bı sorun değil sağlıkla gelsinde kucağımaEğer ayrıca ve fazla ücret istenirse ben doğum fotosu çektirmemeyi düşünüyorum ama sizler ne dersiniz? Profesyonel foto makinemiz var zaten odaya geçince eşim bol bol foto çeker sonra onlarla kendimiz albüm yaparız diye düşünüyorum ama. Sadece doğum anı fotoları olmamış olur
İyi bari anım dikkat et, gerçi bende aynı şeyi yapıyorum kısa elbise pijamayla dolaşıyorum eşim uyarıyor ama ben çok sıcaklıyorum ya. Heyecan olmaz mıGece kendimi biraz terlettim canim bel agrim oyle gecti. Ben hava sicak diye corap giymeyi birakmistim balkon kapisini da acip yatiyodum dank etti. Daha iyiyim suan cok sukur canim. Sen nasilsin iyi misin heyecan vaaaa miiii
Hadi bakalım canım güzel haberlerleGünaydın kızlarkontrol günü bugün
Iyiyim cok sukur canim dun gece belimin sol tarafi cok kotuydu zor uyudum gece bile kaldirmisti uykudan. Kapiyi kapatip terlettim kendimi de oyle gecti.Canim şimdi iyisin demi ayni hatayi bende yaptım aman usutmeyin havalara aldanıp 2 gün doğuracmmi diye bekledim valla sende dikkat et gider ayak doğuma hasta olmayalım.
Ayy evet bende cok terliyorum sicakliyorum evdeyim ama buhranlar geciriyorum resmen.İyi bari anım dikkat et, gerçi bende aynı şeyi yapıyorum kısa elbise pijamayla dolaşıyorum eşim uyarıyor ama ben çok sıcaklıyorum ya. Heyecan olmaz mıçok merak ediyorum nasıllar
İnşallah rabbim sorunsuz sonuna kadar götürmeyi nasip ederAminnn canimgruptaki ilk ucuz annemiz olacaksin
Amin canım inşallah rabbim hep izin yardımcısı olsunCanım rabbim büyük goruyormusun sana hediyesini dualarm seninle 3 uz zorlu bir süreç inşallah güzel bı şekilde atlatrsn kucağına alırsın 3 ünüde masallah
İnşallah canımHadi bakalım canım güzel haberlerle
İnşallah canım ya bakalım tosuncuk olmuşlar mıAyy evet bende cok terliyorum sicakliyorum evdeyim ama buhranlar geciriyorum resmen.
Hadi bakalim tosuncuklar nasilmis guzel haberlerle gel
Ümit hanım konusundan evet çok şanslısın kibar ve anlayışlı bir doktor ama merkez gerçekten herşeyden para almaya çalışıyor geçen hafta nst ye girdim 50 tl ücret aldılar sordum her girdiğimde ödiycekmişiz bu kadar da olmaz artık en azından 1 kere ödeme yapılınca 2-3 kez girilmeli o ücretle diye düşünüyorum ama yapacak birşey yok bence sende bu saatten sonra ümit hanımdan ayrılma zor elde edilen bir gebelik herşeyini de biliyor canları sağolsun bebişlerin napalım bir şekilde ödiycezEvet. Ya izmirde iyi hastanelerde zaten doğum 4000 liradan başlıyor 2-3 bin fark için sakın doktorunu değiştirme diyor ailem, zaten doktorumu çok seviyorum ama bazen de kendimi kazıklanıyor gibi hissediyorum ne yalan söyleyeyimümit hanımin elinde olsa maddi konu da çok kolaylıklar sağlar eminim ama merkez bu konularda bayağa katı. Mesela detaylı ultrason olacak bu ay ümit hanım bana sadece görüşme için randevu al boşuna bi de bana muayne ücreti ödemek zorunda kalma sadece detaylının ücretini ödemiş olursun dedi, ben sormadan bunu onun düşünmesi bile çok hoş.
Hadi yaaa Nst den de mi para alınıyor bi de her seferin deÜmit hanım konusundan evet çok şanslısın kibar ve anlayışlı bir doktor ama merkez gerçekten herşeyden para almaya çalışıyor geçen hafta nst ye girdim 50 tl ücret aldılar sordum her girdiğimde ödiycekmişiz bu kadar da olmaz artık en azından 1 kere ödeme yapılınca 2-3 kez girilmeli o ücretle diye düşünüyorum ama yapacak birşey yok bence sende bu saatten sonra ümit hanımdan ayrılma zor elde edilen bir gebelik herşeyini de biliyor canları sağolsun bebişlerin napalım bir şekilde ödiycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?