- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Hayirli haberlerle gel canim. Neden bu kadar heyecan yaptinGünaydın kızlar doktor günü bugün 3 den buyana uyuyamadm doğru düzgün.
Hayırlı haberlerle gelin inşallahGünaydın kızlar doktor günü bugün 3 den buyana uyuyamadm doğru düzgün.
Ayy evet canim cam kapi acik yatiyorum esimde oruclu olunca kani cekiliyo galiba hamilesin sana oyle geliyo diyo aksamlari. Valla vantilatoru cikardim bugun baska turlu cekemicem bu sicagi yatarken kan ter icinde kaliyorum. Sicaktan burnum bile kanamisBende sıcaktan uyuyamıyorum. Artık balkonda yatcam o derece sıcak var
Hayirli haberlerle gel insallah. Ahh keske konya da az serin olsa. Evime gunes fazla vurmamasina ragmen yaniyor resmenGünaydın bugün benim de Dr günüm inşallah bebişleri görebilirim 5+6 günlüğüz İstanbul serin hatta ben üşüyorum
Ay ondan değil bizimki sahurda konusasi tuttu uykumu kaçırdı uyuyamadm dahaHayirli haberlerle gel canim. Neden bu kadar heyecan yaptin
Canim endiselenme belirtiler bi gelir bi gider. Bu bebegine bisey oldugu anlamina gelmez. Mide bulantisi da degisir kisiden kisiye illa bulanacak diye bisey yok. Mesela oglumda yasamamistim ama simdiki hamileligimin basinda yasadim bulanti cok siddetli degildi geldi gecti ama aylarca cekende var bence sende sanslisin emin ol mide bulantisi cok kotu. Gogus hassasiyeti de dedigim gibi gelir gecer. Baslarda benim tas kesildi kocaman oldu. Suanda da buyuk ama o sertlik hassasiyet kalmadi mesela.Merhaba tecrübeli. Hamişler bişey sormak istiyorum yeni hamileyim 6+4 deyüz kalp atışlarıda duyduk ama benim kafama takılan bişey var benim göğüs hassasiyetim geçti bugün bebeğime bişey olmasından tedirginim mide bulantım zaten hiç olmadı
Ay ondan değil bizimki sahurda konusasi tuttu uykumu kaçırdı uyuyamadm daha
O dert bendede var her yer sıcak sabah kalktm bahçeye oturdum esintideBende sıcaktan uyuyamıyorum. Artık balkonda yatcam o derece sıcak var
Ayy keske bahce olsaaa. Bende balkona atiyorum kendimi hasta olmazsak iyidir su donemdeO dert bendede var her yer sıcak sabah kalktm bahçeye oturdum esintideancak kesti.
26 haftalık hamileyim. Senın zamanında bende aynıydım. Dedım adet agrısı gıbı agrı da yok mılletın mıde bulantısı var acaba bısey oldumu. Ama dıkkat et. Allah nasıp ettıkten sonra bısey olmuyo. 16. Haftamda hıssetmeye basladım. İçin rahat olsun.bu domemde ara ara batısma gıbı bısey hıssedersın. O da olmasa hamıle oldugunu unutursun bende oyleydı yanı.cokk sukur bu gunlerımıze. Ben cok rahat gecırdım sende gecırırsın ınsallah mıde bulantısız. Asermem bıle olmadı. Hıc canım bısey cekmedıMerhaba tecrübeli. Hamişler bişey sormak istiyorum yeni hamileyim 6+4 deyüz kalp atışlarıda duyduk ama benim kafama takılan bişey var benim göğüs hassasiyetim geçti bugün bebeğime bişey olmasından tedirginim mide bulantım zaten hiç olmadı
Çok şükür Olabiliyormuş yani öle Korktum bende ilk hamileliğim beni neler bekliyor bilmiyorum normalde çok endişeli değildim ama sabah göğüs ağrısı olmadan kalktım ilk defa dedim ne oluyoruz teşekkürler inşallah Sizlerde sağ Salim kavuşun bebişlerinizeCanim endiselenme belirtiler bi gelir bi gider. Bu bebegine bisey oldugu anlamina gelmez. Mide bulantisi da degisir kisiden kisiye illa bulanacak diye bisey yok. Mesela oglumda yasamamistim ama simdiki hamileligimin basinda yasadim bulanti cok siddetli degildi geldi gecti ama aylarca cekende var bence sende sanslisin emin ol mide bulantisi cok kotu. Gogus hassasiyeti de dedigim gibi gelir gecer. Baslarda benim tas kesildi kocaman oldu. Suanda da buyuk ama o sertlik hassasiyet kalmadi mesela.
Kış boyu hasta olmam ben genelde bu havalarda hasta olurum ama umarm olmayz canım son düzlükteAyy keske bahce olsaaa. Bende balkona atiyorum kendimi hasta olmazsak iyidir su donemde
Amin canim cumlemiz sag salim alalim yavrularimizi. Bu donemde kanaman da olabilir korkma burdaki bir cok kisinin oldu. Rabbim nasip ettiyse hic bisey olmazÇok şükür Olabiliyormuş yani öle Korktum bende ilk hamileliğim beni neler bekliyor bilmiyorum normalde çok endişeli değildim ama sabah göğüs ağrısı olmadan kalktım ilk defa dedim ne oluyoruz teşekkürler inşallah Sizlerde sağ Salim kavuşun bebişlerinize
Hayirli olsun canim. Cinsiyeti belli miMerhaba arkadaslar bende 26 haftalık hamıleyım. Cogunuz 30 lardasınoz baktım kadarıyla. Tecrube olursunuz takıpteyım
Insallah canim valla suanki tek korkum hasta olmak. Dedigin gibi kisi atlattik cok sukur. bu havalarda bi sicak bi soguk derken basimiza bisey gelmez insallahKış boyu hasta olmam ben genelde bu havalarda hasta olurum ama umarm olmayz canım son düzlükte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?