İnşallah doğumdan sonra hemen toparlanırız bebişler de uslu olur bu gidişle ben de yalnız olcam gibi. Annem zaruri durumlardan uzun vadeli gelemicek gibi kv yaşlı, çok ağır hareket ediyor yemek bulaşık halleder anca, sanki ben kendim olsam daha rahat edicem gibi ama tek korkum doğumdan sonra dikişli olup rahat hareket edememek. Bi de ben bebek bakımını detaylı olarak hiç bilmiyorum, kitap filan mı alıp okusam napsam

Video izle canım ama hekim ve sağlıkçıların. Onlar bilinçli olan yenidoğan bebeğin bakımı diye.

Video izle canım ama hekim ve sağlıkçıların. Onlar bilinçli olan yenidoğan bebeğin bakımı diye.
İyi fikir, öyle güzel videolara denk gelirseniz arada atın yeğenlerime filan çok baktım alt açma, mama yedirme, giydirme, uyutma vs bilirim ama hiç yeni doğmuş bebeğe bakmadım püf noktalarıyla hiç bilmiyorum

Bende hiç bilmiyorum etrafımdada hiç bebek olmadı şimdiye kdr alt değiştirmeyi bile bilmem

Amin canim insallah muhtac olmazsin. Kaynana sorunum hic olmadi

Masallah kizina canim oy minnos yanaklar mi oldu saglkla gelsn

Kizlar kadir gecemiz mubarek olsn rabbim hepimizi sag saglik yavrularimiza kavustursun ve bugunlerimize sukurler olsn
Of bizimde ole ya renkliyi gectm siyah beyazda bile fotoluk bisi olmuyo ki bilgileri alip ckiyozw

Elin varsa başını kaşı demişler. Ben tedavi görürken kayınvalideler İstanbuldaydı. Kayınpederin hastalığı da, belli degildi. Bi onlar tedavi gördüğümüzü biliyorlar. Bir kere arayıp sormadılar. Telefonumuzu açmadılar. Kan testini alıp eve geldigimizde 1 tane arayacak insanımız yoktu, sormadılar, hayırlı olsun bile demediler. İşleri varken iyisin, iş bitince kötüsün.

Bende bu konuda çok çekiyorum. 4 yılda beraber oturdum. 2 kıştır da kendi evimdeyim. Geçen senede yanımdalardı.
İyilik bilmiyorlar.

Sende kafana takma boşver. Emin ol, Yanlız daha iyi bakıyor, daha iyi hissediyor insan.

Oglum dogdugunda da az etmedi bu kaynana. Bakalım bu sefer sorun çıkaracak mı?

Bende kayinvalidemin evinde dogum yapicam biliyosunuz kizlar. Kayinvalidemin zlaten koydeyiz şuan bisuru hayvan var islerim yogun olur yazin diyordu.simdi bel icin doktora gitti doktor acil ameliyat olman lazim demiş.benden 4 hafta sonra görümcem doğum yapacak.ona da gidemem heralde diyor.yani hic planladigiin gibi gitmiyor. Simdi artik bütün disarida yapilacak isleri eşim yapiyor.annesine hiçbisey yaptirmiyor artik.kayinpederde de bel fitigi var o da yapamiyor.buraya ilk geldiğimde kendimi fazlalık gibi hissediyordum ama baya faydamiz oldu gibi.bende yapabildigim temizlikleri yapiyorum yemek zaten cogu zaman ben yapiyorum alistim gibi.idare ediyoruz bakalim

Çok şanslısın
Eltimden falan duydugum kadariyla kaynanam cok iyi biriymis ama suan yasasaydi cok yasli olacakti bana yine faydasi olmayacakti. Hos esimlede anasi babasi yok diye evlendim hee eltim gorumcem var bu arada. Eltim insan ustunden gecinmeye calisan biridir. 4 sene once istanbuldan ilk ciktigimizda kayserideyken ramazan baslamadan geldi yanimiza 1 aydan fazla kaldi coluk cocuk esi falan. ben buraya para biriktirmeye geldim dicek kadarda patavatsizdir. Esimde yemin etti bi daha evime sokmam diye gorumcem deseniz en basindan sevemedim isinamadim o kadar evimiz yakindi esim 1 bucuk sene ankarada calistiginda bi kere gelmedi kapimi calmadi ufacik cocukla napiyosun bile demedi. Anlicaniz onlardan gelecek hayir rabbimden gelsin. Esimde ayni sekilde hic cagiralim gelsinler bile demiyor adlarini anmiyor senelerdir. Copsuz uzumum benim

Canim sen hastalikta bakmissin evini acmissin Allah bilir sen merak etme.yaşlandikca biraz zor olabiliyor insanlar

Gecmis olsun canim. Benim babamda da fitik var koyde her isi de kendisi yapar. Adam yakinda anjiyo oldu stent takildi hala koyde bag bostan yapiyo. Ama kaynananin eve cekilmesi iyi olmus bebeginle ilgilenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…