Günaydın kizlarrr yan yatarken sizinde karninz ağrıyormu nasıl yapacağımı bilemedim sağa yatiyorm bı uyanıyorum sağ tarafmin ağrısıyla balon gibi oldum iğne batrsanz pssss diye gidecm yani o derece rabbim yardm etsin hepimize hepsi çok güzel şeyler allahm nasip etti bize süt telaşesine düşmek için sabirszlaniyorm

kizlar ben çok aramstm ne alaym ne edeyim diye bu ürün yağ ve losyon bı arada olan bı ürün çok fazla kullanlmayaci için tek tek almak istemedim içeriği temiz çeşitli yağlar var yengem bebeklerine kullanmıştı herhangi bi alerjik durum olmadığı sürece zarar verecegini düşünmüyorum cildi sorunlu olursa bebeklerinnz bunu kullanabilirsiniz yoksa hemen kullanmaya gerek yok kokusu tam bebek gibi kokuyor bu arada sizlere fikir olsun istedim fiyatida çok uygundu 35 TL'ye almstm ben

Kizlar dünden beri vajinada dolgunluk ve acıma var. Kasilma adet agrisi gibi seyler yok.bide sağ ayak bilegim asiri sisti. Sislik sorun degil dinlenince geciyor ama alt tarafta samki tuvaletim var gibi baski var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…