Ablamda pierre cardin park yatak vardı
Oda çok hışır hışır ses cikartiyodu
Bebegi alip koyarken uyaniyodu sesinden

Sana inanamiyorum canim bnde kendime gec kaldm diyodm 32 33 lrde hemen hazirla cantalar hediyelkler kapi susu vs.suan kafam cok rahat sanki ustumden yuk kalkti cok rahatladim tatile gidiyor gibi bi goruntu oldu zatn
inçinizde bir ben kaldım sanırım hazırlamayan. Güya 30 da hazırlarım demiştim ama. İyi ki doğmadı erkenden bebekler benim ortada ne kapı süsü var ne çikolata. Çikolatayı Pazartesi sipariş vereceğim nasipse
Canım gecen haftaki kasılmamda vajen makattan başlıyordu, bu haftaki bel ve kasıktan vuruyor. Doğurmuş kadar oluyorum inan Saye-
Baya talim yaptık Doğum sancısıyla ilgili yabancılık çekmeyiz hele ki sen

İnş bu çektiğimiz sancılara değer kuzular normal bi avazda doğar. Sancım oldukça polipte kanama yapıyo, ama bi şekilde de zaman geçiyor. Bugünümüze şükür.

Merhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememde çok şükür hamile kaldım dondurulan 4 blast embriyo dan ikisi transfer edildi ve biri tuttu oğlum 5 aylıkken erken gelmek istedi iki hafta önce açılma sebebi ile erken doğum oldu yavrumu kaybettim üzüldüm içim yandı hala da yanıyor ama biran önce tekrar hamile kalmak istiyorum bekleyen emriyolarim var ve bizde normal yolla olmaması için bir sebep gözükmüyor umarım fıtri yolla olur bilmiyorum aranıza katılabilir miyim :) duanizi beklerim

Başın sağolsun, bende bebeklerimi 26 haftalık kaybettim kalan embriyolarla 6 ay sonra yine hamile kaldım. Rabbim sağlıkla yeniden anneliği nasip etsin inş

İnş bu çektiğimiz sancılara değer kuzular normal bi avazda doğar. Sancım oldukça polipte kanama yapıyo, ama bi şekilde de zaman geçiyor. Bugünümüze şükür.
İnşallah canım. Hiç göremeyeceğiz dediğimiz haftaları gördük. Bugünlere şükür dediğin gibi. Sağlıkla bir avazda doğururuz inşallah. Bana da psikolojik baskılar başladı. Sezeryan ol ne demek normal doğum bilmem ne. Kulak tıkıyorum önce Allah’a sonra druma, kendime ve bebeklerime güveniyorum. Allah’ın izniyle herşey yolunda gidecek ben hep olumlu düşünmeye çalışıyorum

Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah. Başın sağolsun benimde bir kaybım var rabbim bir daha yaşatmasın

Dün hastaneyi doğum odasını dinlenme odasını gezdim çatal yok bildiğin yatakta doğum yaptırıyorlar. Çok şaşırdım insan orada nasıl ıkınacakki, sancılarımda şiddetli olunca korkuyorum biraz ama bi şekilde doğacak inş. İkizlerde hiçbirsey anlamamıştım ne ağrım ne sancım ne kanamam vardı, bu gebelik biraz ağır geldi

Canım gecen haftaki kasılmamda vajen makattan başlıyordu, bu haftaki bel ve kasıktan vuruyor. Doğurmuş kadar oluyorum inan Saye-
Benimde bazen vajen ve makatta agrı oluyor. Hayırlısı ile şu zamanları da atlatsak. Hepsi bitecek :)
başınız sağ olsun canım, rabbim tekrar saglıklı gebelikler nasip etsin.

Amin canım Allah razı olsun var mıydı sebebi
İkiz oldukları için birden rahim ağzı açıldı.

Benimde bazen vajen ve makatta agrı oluyor. Hayırlısı ile şu zamanları da atlatsak. Hepsi bitecek :)
başınız sağ olsun canım, rabbim tekrar saglıklı gebelikler nasip etsin.
Aynen sabahtan beride kanamam var, artık alıştım.

Sagol canim gercekten hasta oldum vucudum dokuluyo basim gozum dagiliyo

Evet canim hastaneye erkenden gidip icerdeki cihazlardan alabilirsin ben oyle aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…