- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Ablamda pierre cardin park yatak vardıBen sırf park yatak alıcam beşik almayacağım, 2 sene filan kullanmayı planlıyorum sonrasında da yazlığa, yatılı gezmeye vs gittikçe götürürüm diyorum o yüzden iyi bişey olsun diye kraft mı alsam?
Sana inanamiyorum canim bnde kendime gec kaldm diyodm 32 33 lrde hemen hazirlacantalar hediyelkler kapi susu vs.suan kafam cok rahat sanki ustumden yuk kalkti cok rahatladim tatile gidiyor gibi bi goruntu oldu zatn
Baya talim yaptık Doğum sancısıyla ilgili yabancılık çekmeyiz hele ki senCanım gecen haftaki kasılmamda vajen makattan başlıyordu, bu haftaki bel ve kasıktan vuruyor. Doğurmuş kadar oluyorum inanSaye-
İnş bu çektiğimiz sancılara değer kuzular normal bi avazda doğar. Sancım oldukça polipte kanama yapıyo, ama bi şekilde de zaman geçiyor. Bugünümüze şükür.inçinizde bir ben kaldım sanırım hazırlamayan. Güya 30 da hazırlarım demiştim ama. İyi ki doğmadı erkenden bebekler benim ortada ne kapı süsü var ne çikolata. Çikolatayı Pazartesi sipariş vereceğim nasipse
Baya talim yaptık Doğum sancısıyla ilgili yabancılık çekmeyiz hele ki sen
Başın sağolsun, bende bebeklerimi 26 haftalık kaybettim kalan embriyolarla 6 ay sonra yine hamile kaldım. Rabbim sağlıkla yeniden anneliği nasip etsin inşMerhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememde çok şükür hamile kaldım dondurulan 4 blast embriyo dan ikisi transfer edildi ve biri tuttu oğlum 5 aylıkken erken gelmek istediiki hafta önce açılma sebebi ile erken doğum oldu yavrumu kaybettim üzüldüm içim yandı hala da yanıyor ama biran önce tekrar hamile kalmak istiyorum bekleyen emriyolarim var ve bizde normal yolla olmaması için bir sebep gözükmüyor umarım fıtri yolla olur bilmiyorum aranıza katılabilir miyim :) duanizi beklerim
İnşallah canım. Hiç göremeyeceğiz dediğimiz haftaları gördük. Bugünlere şükür dediğin gibi. Sağlıkla bir avazda doğururuz inşallah. Bana da psikolojik baskılar başladı. Sezeryan ol ne demek normal doğum bilmem ne. Kulak tıkıyorum önce Allah’a sonra druma, kendime ve bebeklerime güveniyorum. Allah’ın izniyle herşey yolunda gidecek ben hep olumlu düşünmeye çalışıyorumİnş bu çektiğimiz sancılara değer kuzular normal bi avazda doğar. Sancım oldukça polipte kanama yapıyo, ama bi şekilde de zaman geçiyor. Bugünümüze şükür.
Merhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememde çok şükür hamile kaldım dondurulan 4 blast embriyo dan ikisi transfer edildi ve biri tuttu oğlum 5 aylıkken erken gelmek istediiki hafta önce açılma sebebi ile erken doğum oldu yavrumu kaybettim üzüldüm içim yandı hala da yanıyor ama biran önce tekrar hamile kalmak istiyorum bekleyen emriyolarim var ve bizde normal yolla olmaması için bir sebep gözükmüyor umarım fıtri yolla olur bilmiyorum aranıza katılabilir miyim :) duanizi beklerim
Dün hastaneyi doğum odasını dinlenme odasını gezdim çatal yok bildiğin yatakta doğum yaptırıyorlar. Çok şaşırdım insan orada nasıl ıkınacakki, sancılarımda şiddetli olunca korkuyorum biraz ama bi şekilde doğacak inş. İkizlerde hiçbirsey anlamamıştım ne ağrım ne sancım ne kanamam vardı, bu gebelik biraz ağır geldiİnşallah canım. Hiç göremeyeceğiz dediğimiz haftaları gördük. Bugünlere şükür dediğin gibi. Sağlıkla bir avazda doğururuz inşallah. Bana da psikolojik baskılar başladı. Sezeryan ol ne demek normal doğum bilmem ne. Kulak tıkıyorum önce Allah’a sonra druma, kendime ve bebeklerime güveniyorum. Allah’ın izniyle herşey yolunda gidecek ben hep olumlu düşünmeye çalışıyorum
Amin canım Allah razı olsun var mıydı sebebiBaşın sağolsun, bende bebeklerimi 26 haftalık kaybettim kalan embriyolarla 6 ay sonra yine hamile kaldım. Rabbim sağlıkla yeniden anneliği nasip etsin inş
Benimde bazen vajen ve makatta agrı oluyor. Hayırlısı ile şu zamanları da atlatsak. Hepsi bitecek :)Canım gecen haftaki kasılmamda vajen makattan başlıyordu, bu haftaki bel ve kasıktan vuruyor. Doğurmuş kadar oluyorum inanSaye-
başınız sağ olsun canım, rabbim tekrar saglıklı gebelikler nasip etsin.Merhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememde çok şükür hamile kaldım dondurulan 4 blast embriyo dan ikisi transfer edildi ve biri tuttu oğlum 5 aylıkken erken gelmek istediiki hafta önce açılma sebebi ile erken doğum oldu yavrumu kaybettim üzüldüm içim yandı hala da yanıyor ama biran önce tekrar hamile kalmak istiyorum bekleyen emriyolarim var ve bizde normal yolla olmaması için bir sebep gözükmüyor umarım fıtri yolla olur bilmiyorum aranıza katılabilir miyim :) duanizi beklerim
İkiz oldukları için birden rahim ağzı açıldı.Amin canım Allah razı olsun var mıydı sebebi
Aynen sabahtan beride kanamam var, artık alıştım.Benimde bazen vajen ve makatta agrı oluyor. Hayırlısı ile şu zamanları da atlatsak. Hepsi bitecek :)
başınız sağ olsun canım, rabbim tekrar saglıklı gebelikler nasip etsin.
Allah yardımcın olsun, senin işin daha zor. Neyseki haftamız baya ilerledi. Polipi dogumda mı alacak doktor?İkiz oldukları için birden rahim ağzı açıldı.
Aynen sabahtan beride kanamam var, artık alıştım.
Konuşmadık ama normal olursa alın diyeceğim.Allah yardımcın olsun, senin işin daha zor. Neyseki haftamız baya ilerledi. Polipi dogumda mı alacak doktor?
Anladım canım, alırsa senin için de iyi olur. Sezeryan da da, alına bilir. Bende bu hafta dogum için tarih alacagım. Benimki sezeryan olacakKonuşmadık ama normal olursa alın diyeceğim.
Doktorunun tatili bitmişmi senin muayenen ne zaman?Anladım canım, alırsa senin için de iyi olur. Sezeryan da da, alına bilir. Bende bu hafta dogum için tarih alacagım. Benimki sezeryan olacak
Vallahi cok garip resmen doguma gel diyolar ama erken yaa aklim almiyo vallahi34ten sonra sancı kesici başlAMıyorlarmış. Takip et 5dkda 1 olursa hastaneye gel dedi. Magnezyumu kes dedi progesteronu 36. Hafta keseceğim bu kadar hepsi
Sagol canim hasta oldum yarida biraktimZaten skntidan yapiyosn canım elini oyalar bu hem yap biraz bende baya vardı magnet yakın olsak verirdmhoşuna giderse devam et.
Sagol canim gercekten hasta oldum vucudum dokuluyo basim gozum dagiliyobaya hamaratsın maşallah sana
Bu arada çok geçmiş olsun. Dogum haftalarında grip olmak pek iyi gibi görünmüyor. İnşallah fazla ilerlemeden iyileşirsiniz.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biraz daha dayanır yavrucak. Benimde arada bel agrım ve kasık agrım oluyor. Sancılar başladı artık.
Evet canim hastaneye erkenden gidip icerdeki cihazlardan alabilirsin ben oyle aldim.Merhaba mesajınızı yazalı uzun zaman olmuş ama sibel özler den randevu almak istiyorum siz randevunuzu nasıl alabilmiştiniz ilk gittiğinizde 182 den alamıyorum. Hastanede bulunan kiokslardanmı denemem lazım acaba? Bilginiz varmı bi sorayım dedim
Sagol canim valla kaptim corba falan ictim ama en az 3 gun cekicez kesinGeçmiş olsun canım aman dikkat et ilerlemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?