- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Aradım canım Perşembe 15:30 gibi gelin yardımcı olayım dediBilemedim ki canim. Ara soyle ilaclari biraktiricakti ama randevum pazartesi falan diye. Biraktiricaksa gel der test falan isticekse.
Iyi canim persembeye baska randevun varmiydi? Ayni gunde 2 yere gidicem diye ugrasma daha da yorma kendini.Aradım canım Perşembe 15:30 gibi gelin yardımcı olayım dedi
Baya var canım ama ben küçük prensle tilkisinin resmini bastırmak istiyorum. Eşimde onda tek çocuk var diyor fotomontaj yapan birini bulmam lazım onun içinde kararsız kaldıkHazir hic bakmadim ne kadar model var ki?
Bu sefer bir şansımı deneyeyim canım bakalımTutsun canim karninda iki can sen yorulunca onlar daha cok etkileniyo biliyosun. Iste sira ölmezler heralde
Iyi canim persembeye baska randevun varmiydi? Ayni gunde 2 yere gidicem diye ugrasma daha da yorma kendini.
Evet iyi bir fotografci bulman lazim canim. Cokta gec kalma bul bence biran onceBaya var canım ama ben küçük prensle tilkisinin resmini bastırmak istiyorum. Eşimde onda tek çocuk var diyor fotomontaj yapan birini bulmam lazım onun içinde kararsız kaldık
Bu sefer bir şansımı deneyeyim canım bakalım
Ayy evet. Bende en son kullandigimda karnimdan zor hamle yaptim iki adimlik yere gidicektik. esim al anahtari diyo surebilsem sormam sana dedim guluyoÇarşamba endokrin var canım Perşembe boş. Yarın da sağlık ocağına gideyim bari. Araba kullanmak da eziyet artık göbek sığmıyor
Evet canim bilekler falan davul gibi oldu resmen ayagimla butunlesti. benimde az buksem canim yaniyo kaldirsam inmiyo. Esim aksamlari ovuyo falan ama tik yok yeni aldigim ayakkabiya da sigmicak ondan korkuyorumOrkide_sever benim ayaklara balon gibi havaya diksem de inmiyor canım yürürken falan rahatsız oluyorum artık
Kızlar şişlik için tuzlu suya koyun ayaklarınizi ben öyle yapıyorum sabahına iniyorEvet canim bilekler falan davul gibi oldu resmen ayagimla butunlesti. benimde az buksem canim yaniyo kaldirsam inmiyo. Esim aksamlari ovuyo falan ama tik yok yeni aldigim ayakkabiya da sigmicak ondan korkuyorum
Nasil yani kiz gece suda mi durucakKızlar şişlik için tuzlu suya koyun ayaklarınizi ben öyle yapıyorum sabahına iniyor
Canım nelere bakıyorlarGünaydın, bugun saglık ocagı son izlenimim var
Yok kızNasil yani kiz gece suda mi durucak
Ayni ayniOrkide_sever canım dediğin gibi bir an önce bulmalıyım ya geç kaldım zaten benim eşimde taktı neden böyle dolanıyorsun diye ekmek teknesindeki kirli gibi göbek açık diyor kapatmıyor ki giydiklerim ne yapalım. Bakalım ben spor ayakkabılarıma sığabilecek miyim ya sandaleti zaten giyemem
Bende oluyor canım ama sabahları kahvaltıdan sonra şekerim düşüyor ondan oluyor ev yoğurdu ye canım ya da ayran iç ama ev yoğurdu prebiyotik olandan nabzm normale dönüyordu.Kızlar nabzı yükselen varmı benim 120 lere çıkıyor çok çarpıntım oluyor
Sagol canim ben bu aksam bi deneyeyim insallah bende de ise yararYok kızyatmadan önce köy bi yarım saat beklet sonra yat sabaha kalmiyor şişlik en azndan ağrını ağırlığını hafifletiyor.
İnşallah iyi gelir canım rahatlarsn biraz çok kötü ediyor çünkü şiş ayak yürünmuyor bile evdeSagol canim ben bu aksam bi deneyeyim insallah bende de ise yarar
Doktoruna sordunmu canım böyle yükselmesi tehlikeli birşeymi ona takıldımBende oluyor canım ama sabahları kahvaltıdan sonra şekerim düşüyor ondan oluyor ev yoğurdu ye canım ya da ayran iç ama ev yoğurdu prebiyotik olandan nabzm normale dönüyordu.Hikmeti nedir bilmiyorum ama ise yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?