Ayaklarimi kac saat havada tutarsam sisligi iner? Malum karnimdan uzanamiyorum sirt ustu yaslaniyorum iki yastik koyuyorum altina ama hala tik yok gecede inmemis. Resmini aticam korkarsiniz diye atmiyorum

Hazir hic bakmadim ne kadar model var ki?
Baya var canım ama ben küçük prensle tilkisinin resmini bastırmak istiyorum. Eşimde onda tek çocuk var diyor fotomontaj yapan birini bulmam lazım onun içinde kararsız kaldık
Tutsun canim karninda iki can sen yorulunca onlar daha cok etkileniyo biliyosun. Iste sira ölmezler heralde
Bu sefer bir şansımı deneyeyim canım bakalım

Evet iyi bir fotografci bulman lazim canim. Cokta gec kalma bul bence biran once

Çarşamba endokrin var canım Perşembe boş. Yarın da sağlık ocağına gideyim bari. Araba kullanmak da eziyet artık göbek sığmıyor
Ayy evet. Bende en son kullandigimda karnimdan zor hamle yaptim iki adimlik yere gidicektik. esim al anahtari diyo surebilsem sormam sana dedim guluyo bi de neden evde surekli karnim acikmis indirdim tisortu tabi gobegimin yarisini anca kapatti cani skildikca gobegime sariyo

Orkide_sever benim ayaklara balon gibi havaya diksem de inmiyor canım yürürken falan rahatsız oluyorum artık
Evet canim bilekler falan davul gibi oldu resmen ayagimla butunlesti. benimde az buksem canim yaniyo kaldirsam inmiyo. Esim aksamlari ovuyo falan ama tik yok yeni aldigim ayakkabiya da sigmicak ondan korkuyorum

Evet canim bilekler falan davul gibi oldu resmen ayagimla butunlesti. benimde az buksem canim yaniyo kaldirsam inmiyo. Esim aksamlari ovuyo falan ama tik yok yeni aldigim ayakkabiya da sigmicak ondan korkuyorum
Kızlar şişlik için tuzlu suya koyun ayaklarınizi ben öyle yapıyorum sabahına iniyor

Orkide_sever canım dediğin gibi bir an önce bulmalıyım ya geç kaldım zaten benim eşimde taktı neden böyle dolanıyorsun diye ekmek teknesindeki kirli gibi göbek açık diyor kapatmıyor ki giydiklerim ne yapalım. Bakalım ben spor ayakkabılarıma sığabilecek miyim ya sandaleti zaten giyemem

Ayni ayni esimin tisortleri kapatiyo ama bu seferde onlar yapisiyo ustume rahatsiz oluyorum en iyisi salmak

Kızlar nabzı yükselen varmı benim 120 lere çıkıyor çok çarpıntım oluyor
Bende oluyor canım ama sabahları kahvaltıdan sonra şekerim düşüyor ondan oluyor ev yoğurdu ye canım ya da ayran iç ama ev yoğurdu prebiyotik olandan nabzm normale dönüyordu. Hikmeti nedir bilmiyorum ama ise yarıyor.

Doktoruna sordunmu canım böyle yükselmesi tehlikeli birşeymi ona takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…