Günaydın kızlar bugün belime kadar gelen saçlarımı kestirmeye gidicem kökü bende uzar tesellisi ile lohusalıkta yaz günü zorlar beni çok bakım istiyor aynada kendime bakarsam yeter bana bu yaz
Ayy evet benimde uzadi belime kadar. 1 bucuk seneyi gecti boyatmadimda yarisi sari yarisi kumral. Ama kestirmek istemiyorummm senelerce kestirdim kisaydi her kestirdigimde pisman oldum bi daha makas vurdurmucam dedim. uzun sac seviyom ben degisiklik olsun uzasin yere kadar hava sicak hemen kurur kendimi boyle teselli ediyom bende

Keşke tek derdi kuruması olsa o kolay kurur zaten bakım çok istiyor kremidr yağıdır yapısı kuru surekli nemli tutmak lazım Allah'tan çabuk uzuyor ondan rahatm 6 aya kadar eski haline gelir doğumdan sonra fırsat bulursan boyativer kuzum.

Aaa boyaliyken yani platin olunca benimkide cok bakim istiyodu yipranmasin diye ama kendi dogal hali yumusacik cok sukur sampuanla cik hic bisey gerekmiyo. Ama kuru sac zor tabi. Dogumdan sonra belki az kestiririm ama platini bi daha dusunmuyorum. Hatta dun esimle bunun muhabbeti gecti. Dogumdan sonra iyi bi para dokucez kuafore yani dedi. Bakimli gormek istiyosan mecbur dedim. Ben senin beyazlarini daha cok seviyorum diyo

Boya işini bende doğumdan sonra yapacam Allah izin verirse özel bakım zor saç için bebekle hele daha zor olacak o yüzden hafifleyeym azck gidip

ayy aman dikkat et canim. Insan direksiyonu zor ceviriyor su donemde koltugu geri it direksiyonu kaldir biseyler yap gobuse dikkat et
Öyle yaptım canım yoksa zor yani. Eşim yarın bebekleri görmek için izin alacak bir de bugün izin almasın dedik ama bundan sonra doğurmadan bir daha endokrine gidecek olursam kendim zor giderim
Günaydın kızlar bugün belime kadar gelen saçlarımı kestirmeye gidicem kökü bende uzar tesellisi ile lohusalıkta yaz günü zorlar beni çok bakım istiyor aynada kendime bakarsam yeter bana bu yaz
Benim saçlarda uzun canım ama kestiremem ben başörtü de yapıyor olunca kısa zor olur. Ben hiç boya yaptırmadım saçıma bu yaşıma kadar

Doğru canım ben şimdi bile zorlanıyorum bakımında örüp Çıkıyorm o bile yoruyor yani bazen

Benimde saçlar aynı kısacık kestirmek istiyorum ama kuaföre bile gitcek halim yok çooook sıcak

Benimde saçlar aynı kısacık kestirmek istiyorum ama kuaföre bile gitcek halim yok çooook sıcak
Benim eve yakın allahtan kuaför ilk defa gidicem buraya da insallah beğenirim de gider gelirim havada serin Ankara'da bu aralar fırsat bu fırsat daha gidemem doğumdan sonra. Canım en yakın kuaföre atla bı taksiye git annenle falan.

O kadar sıcakki hastaneye bile nasıl gidicem bilmiyorum hastane çıkışı gitsem 1 günde 2 iş hallederim inşallah kontrol iyi geçerde annem ebe sabah çıkar akşam 8 gibi anca gelir koca askerde vay halime

O kadar sıcakki hastaneye bile nasıl gidicem bilmiyorum hastane çıkışı gitsem 1 günde 2 iş hallederim inşallah kontrol iyi geçerde annem ebe sabah çıkar akşam 8 gibi anca gelir koca askerde vay halime
Hastaneye cikacaksan ikisini aynı gün hallet canım ben hafta sonu gdiicem doktora ne olur ne olmaz hadi doğuma falan derse kalmayayaym diye

Hastaneye cikacaksan ikisini aynı gün hallet canım ben hafta sonu gdiicem doktora ne olur ne olmaz hadi doğuma falan derse kalmayayaym diye
Benim hala çantam bile eksik ev temizlenmedi berbat durumda tek başıma yetişemiyorum ama bu hafta halletmem şart belki banada bu hafta gün verir diye düşünüyorum of çok heycanlı

Benim hala çantam bile eksik ev temizlenmedi berbat durumda tek başıma yetişemiyorum ama bu hafta halletmem şart belki banada bu hafta gün verir diye düşünüyorum of çok heycanlı
Canım evi tek yapamazsn zorlar seni ben geçen gün sadece süpürmeyi zor yaptm hafta sonu eşime yaptracm annenle yap müsait olmazsa birini tut bı günlüğune son zamanlar böyle işler doğumu tetikliyor biliyosn bizimkiler ne kadar çok kalirsa o kadar iyi

Evet canım 2 kiloyu daha yeni geçti doktorda 1 gün bile kalsa kar dedi
bir komşum var gelini galiba ev işlerine gidiyormuş onunla konuşucam bakalım kabul ederse bu haftasonu bitirmek istiyorum aylardır düzgün temizlenmedi berbat durumda heryer

Şimdi çıktım hastaneden. B12 iğnesi verdi, kan ilacımı degişti. Haftaya kontrole çağırdı. Bebek 2.600 olmuş, gayet iyi dedi. 3 temmuz dogum tarihi verdi. Allahtan bişey olmazsa 20 günüm kaldı
Canım doğum tarihinz hayırlı uğurlu olsun kuzuya masallah geri sayım başladı senin içinde

Şimdi çıktım hastaneden. B12 iğnesi verdi, kan ilacımı degişti. Haftaya kontrole çağırdı. Bebek 2.600 olmuş, gayet iyi dedi. 3 temmuz dogum tarihi verdi. Allahtan bişey olmazsa 20 günüm kaldı
Ayy hadi gozun aydin masallah bebiste iyi o zamana insallah 3 kiloyu gecer. Yarin kimin dogumu vardi yaa ?

Maşallah canım sağlıkla kavuşmak nasip etsin Allah
Ayy hadi gozun aydin masallah bebiste iyi o zamana insallah 3 kiloyu gecer. Yarin kimin dogumu vardi yaa ?
Kız yarın benim kontrolüm var, birde @ıslaksu Doğum yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…