Ben lcwdan almistim canim. Bulundugun sehirdeki hamile giyimlerine netten bak istersen.

Ben lcw den aldım canım. Normalde 40 beden giyiyorum 9 ay giyeyim diye 44 beden aldım lastik kısmında düğme vardı onu bayağa sıktırıp giydim başlarda şimdi artık normal olmaya başladı göbüş büyüdükçe

Allah razı olsun canım bir sıkıntı olursa haberleşiriz ama olmazsa bir ay sonrasına gün verdi drum neyseki arada perinatoloji randevum onla idare edicez
Perinatologu araya denk getirirsin sik kontrol olms olir canim mantkli bu cogul gebelikte 1 ay uzun allah korusun

Perinatologu araya denk getirirsin sik kontrol olms olir canim mantkli bu cogul gebelikte 1 ay uzun allah korusun
İkiside bir ayda çağırıyor ama ben 15de bir gitmiş oluyorum çok güzel denk geliyor sanırım bir sorun olmadığı ve daha küçük oldukları için arayı uzun tuttu ilerleyen haftalarda daha sık çağırır

Ilk aylara donduk desene tansiyon nabiz yerlere indi benm. Yemek yedktn sorada btkinim icim kopuyo gidim enerji gelmez mi bisielr yiynce anlamadi
Evet canim yaa basa donduk sanki zorluyorum valla yemek icin. Hos yemekten cok ilac ictigim icin o yuzdende tok hissediyo olabilirim

Canim ne kadar kucuk olurlarsa olsunlar sonucta 3 taneler daha sık cagirmaliydi. Ama dedigin gibi 1 kendi doktoruna 1 perinatologa gidersen 2 haftada 1 kontrol olmus olursun en iyisi bu olur. Tedbiri elden birakmamak lazim. Zaten ne oluyosa genelde ilk 3 ay oluyomus

Cok guzel denk getirmissin canim tabi ilerledikce siklasiyor 2 hfta olur sora 1 hfta olir. 29 dn beri her hfta gidiyorum yoruldum artik

Evet canim yaa basa donduk sanki zorluyorum valla yemek icin. Hos yemekten cok ilac ictigim icin o yuzdende tok hissediyo olabilirim
Al benden de okadr ya canim Yedigim nereye gidiyo merak ediyorm kahvalti yapiyorum ornegn bisi yememis gibi hissediyorm sorma o da var. Ilacla katkida aliyoruz yine enerji glmiyo bebisler buyudkce bizi yiyorlar sanirim kuzular iyi olsn yetrki

Al benden de okadr ya canim Yedigim nereye gidiyo merak ediyorm kahvalti yapiyorum ornegn bisi yememis gibi hissediyorm sorma o da var. Ilacla katkida aliyoruz yine enerji glmiyo bebisler buyudkce bizi yiyorlar sanirim kuzular iyi olsn yetrki
Amin canim insallah iyi olacaklar. Bu hafta bisey olmazsa pazartesi gidicem randevuma bakalim ne kadar tontis olmuslar merak ediyorum. Bu gerilmeye iyi bir atak bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…