- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Bacim bakmissin yarin bende doktordayimMaşallah canım sağlıkla kavuşmak nasip etsin Allah
Kız yarın benim kontrolüm var, birde @ıslaksu Doğum yapacak ☺
Evet canim yarın bu saatlerdeBacim bakmissin yarin bende doktordayimcok uzun zaman gecmis gibi geliyo bana surekli agda mi yapsam falan diye hazirlik dusunuyorum nedense.
isimsiz871 kizzz sen mi dogurucaktin ayy son gunu resmennn
Hadi insallah kusursuz sekilde dogurursun canimEvet canim yarın bu saatlerde
Insllah kuzum yanimda olucak
Yarım sezeryan olucak
Bebegimi direk gögsüme koyucaklar
O anı iple çekiyorum
Ayy hadi gozun aydinmasallah bebiste iyi o zamana insallah 3 kiloyu gecer. Yarin kimin dogumu vardi yaa ?
Sagol canım, hepimiz saglıkla kavuşalımMaşallah canım sağlıkla kavuşmak nasip etsin Allah
Kız yarın benim kontrolüm var, birde @ıslaksu Doğum yapacak ☺
Rabbim hayırlı sorunsuz kolay dogum nasip etsin inşallahEvet canim yarın bu saatlerde
Yarım sezeryan olucak
O anı iple çekiyorum
Doguran unutuyo bizi
Bacim bakmissin yarin bende doktordayimcok uzun zaman gecmis gibi geliyo bana surekli agda mi yapsam falan diye hazirlik dusunuyorum nedense.
isimsiz871 kizzz sen mi dogurucaktin ayy son gunu resmennn
Ohh masallah canim. Bakalim ilaclari birak dicek mi yada devam et 40i bulalim mi diceko dert bende de var çok az var kıl tüy ama olsun. Endokrin işini hallettim üstümden yük kalktı. Yarın ne diyecek çok merak ediyorum bende ya
40 haftayı bulsam tarihe geçerin herhaldeOhh masallah canim. Bakalim ilaclari birak dicek mi yada devam et 40i bulalim mi dicekben bu nidicardi artik duzenli kullanmiyorum sanki kullanmayinca daha azaldi sancilarim
Geçmiş olsun canım ya bebeklerin ağırlığı da binince bel ağrısı daha da fazla olur. Çok dayanılmayacak gibiyse bir görüş belki bir ilaç falan önerirYaa kizlar dun gece yatakta donerken belimi sakatladimcok nadir sagima donuyorum o da karnimdan 3 turda anca donuyorum zaten bacak iclerimde aciyo biliyosunuz. Dun aksilik donerken acayip bi aci girdi aglicaktim bi anda bacaklarimi yana cevirdim belimin solu koptu sanki zaten zor yuruyodum bi de belim cikti basima ustune bebeklerin agirligi kendi kilom derken yengec gibi kaldim yan yan zor adim atiyorum
Sağlıcakla alırsın inşallah kucaginaEvet canim yarın bu saatlerde
Yarım sezeryan olucak
O anı iple çekiyorum
Bizde öyle olacagız gibiDoguran unutuyo bizi
İyi olmanıza sevindim canım. Arka arkaya doguma gidiyoruz valla. Saglıkla kucagımıza alalımBen de dün gittim kızlar kontrole
Tedavi gördüğüm ve gebelik sekeri olduğu için sezeryan oneriyor
Tamam dedim ben de 25 haziranda günü belli olacakmış sanırım 28 haziran gibi olacak
Kizimin yüzünü göremedim bu sefer yüzünü kanala çevirmiş nst de 1 agrim cıktı yine
Kızım 2600 gr benle aynı haftada birinin 2800 du ama doktor normal dedi
Artık her hafta kontroldeyiz doğuma kadar
Canım öncelikle hayırlı olsun doğum tarihinz kuvezde girmezler inşallah gönlünü ferah tut sağa salim dogacaklar prenseslerin inşallah öyle düşün aceleci kızlarSelam kizlar tarih alanlara hayirli olsun. Bizde bugun sok yasadik cuma doguma giricemsulari azalms kizlarin aceleciler erkenden gelicekler. 2 ve 2.5 kilo olmslar. Tam 35 haftalik olucaklar ins kuvoze girmezler bana dua edin 2 hftamz var die dusunuyordk aniden dogum diyince ben cok heyecanlandm ve panik oldm. Spinal dedi ben yapamam soktaym suan dedim o an bakariz dedi hayirlisi artik
Kızlar çıkmıştk hasteneden hergün pediatri kontolü var 2380 ile doğumdan çıktık 2100 dünki kilosuydu. Arrık bugün kilo kaybının durması yarındn itibarende 20-30gr artması gerekmiş. Anne sütü veriyorum ama çok çabuk yoruluyo doktor 2 memeden 40dk emzir diyo benim oğlan tek memede 10dkda uyuyo masaj şarkı ninni kar etmiyor uyanmıyor. Güzel beslenmesi gerekmiş.
Doguran unutuyo bizi
Inss canim cok sagolasn aminnCanım öncelikle hayırlı olsun doğum tarihinz kuvezde girmezler inşallah gönlünü ferah tut sağa salim dogacaklar prenseslerin inşallah öyle düşün aceleci kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?