- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Tesekkur ederim canimMasallah canim cok guzel olms el emegi neguzel marifetlisin
Bu gidişle gerekecege benziyor. Yarın doktorla konuşacağım. Çok şükür izinden dönmüşSon bi kac haftan canim. Insallah sezaryanda kan takviyesi gerekmez
Yandi doktorBu gidişle gerekecege benziyor. Yarın doktorla konuşacağım. Çok şükür izinden dönmüş
Valla işte gördüğün gibi garip bı alemde canımHarikasınız yaaa, bilinç altınız ne alemdeyse artık
Canım benimd en son düşüktü inşallah dahada düşmemiştir ne olacak valla böyle bilmiyorum ilacida arttrdk beslenmemde her zamanki gibi pekmez üzüm falan arttr sen biraz.Hiç sorma, kan degerlerim yine yerlerde. Moralim yine bozukne yapsam yükselmiyor
Selam canim masallah masallah boyle devam etsn inss kuzucuklarSelam kızlar nasılsınız
Doğumu yaklaşan arkadaşlar rabbim kolaylık versin sağlıkla alın kuzucukları kucağınıza
Dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda
Üç minik mucize de gayet sağlıklı haftasıyla uyumlu aralarında şimdilik fark yok bir dahaki kontrolümüz bir ay sonra zaman geçermi bilmiyorum
Masallah canim boyle devam ederler insallahhh. Yalniz sen arada git gorun baska doktorda olsa 1 ay cok uzun bir sureSelam kızlar nasılsınız
Doğumu yaklaşan arkadaşlar rabbim kolaylık versin sağlıkla alın kuzucukları kucağınıza
Üç minik mucize de gayet sağlıklı haftasıyla uyumlu aralarında şimdilik fark yok bir dahaki kontrolümüz bir ay sonra zaman geçermi bilmiyorum
Maşallah üçüzlere canım hep böyle gider inşallah sen bence 1 ayı bekleme yinede uzun geldi banada ben bile 2 haftada bir gidiyordum rahim agzdr falan ölçülsun bence düzenli Allah yardimcn olsun inşallah kolaylıkla geçsn senin yükün 3 katı bizlerden.Selam kızlar nasılsınız
Allah razı olsun canım bir sıkıntı olursa haberleşiriz ama olmazsa bir ay sonrasına gün verdi drum neyseki arada perinatoloji randevum onla idare edicezSelam canim masallah masallah boyle devam etsn inss kuzucuklarfark olmamasi super, ikizde bile ilerledkce oluyo normal karsiliyorlar korkma 1 ay uzun bi sure geldi uc bebis icin bana allah sana yardim etsin canim hamilelignde ikiz bile cok zorken 3 can tasiyosun su son haftalarda iyice okadar zorlandim ki sana icten dua etttim suan
Amin canım inşallah arada perinatoloji kontrolüm var içim rahat etmezsede beklemem bir ayı giderimMasallah canim boyle devam ederler insallahhh. Yalniz sen arada git gorun baska doktorda olsa 1 ay cok uzun bir sure
Amin canım inşallah kolay geçer hep dua ediyorum rabbime kimseye evlat acısı yaşatmasınMaşallah üçüzlere canım hep böyle gider inşallah sen bence 1 ayı bekleme yinede uzun geldi banada ben bile 2 haftada bir gidiyordum rahim agzdr falan ölçülsun bence düzenli Allah yardimcn olsun inşallah kolaylıkla geçsn senin yükün 3 katı bizlerden.
Gözünaydın canım maşallah onlara hep böyle sağlık haberlerini alırsın inşallahAmin canım inşallah kolay geçer hep dua ediyorum rabbime kimseye evlat acısı yaşatmasın
Benimde istahim azaldi canim sicaklardan heralde yiyesim yokKizlar selam ben dun bugun iyice bitkn dustmyemek yiyesim yok zorla itekliyorm ara ogun falan yapamiyorm cok halsiz kaldim bole olaniniz varmi bebisler kendini kurtariyor mudur? yarin kontrolde ins guzel seler duyarim. Kuafore gidecektm cikamadm kendime guvenemedm tek cikmaya zatn pek yuruyemiyorm cok az mesafe anca
Amin canım inşallahGözünaydın canım maşallah onlara hep böyle sağlık haberlerini alırsın inşallah
Zaten eşim defter tuttuCanım benimd en son düşüktü inşallah dahada düşmemiştir ne olacak valla böyle bilmiyorum ilacida arttrdk beslenmemde her zamanki gibi pekmez üzüm falan arttr sen biraz.
Maşallah canım, saglıkla ilerlesin miniklerSelam kızlar nasılsınız
Ben defacto dan ayarlanabilir pantolon almıştım. Bir bak istersenKızlar ben kilolu hamile kaldım şükür şimdiye kadar hiç almadım ama göbeğim çok çıktı pantolonlarım sıkıyor sıkıncada çok rahatsız oluyorum lcw ya baktım hamile pantolon bedenleri küçük ileriyi düşünürsem kocaman bir göbek olacak inşallah siz nereden buldunuz pantolon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?