Hahahah dogru valla. Ben çok emzirirken uyuduğumu bilirim tam rahata ermiştim ki sıfırdan bidaha valla senin işin daha zor Allah yardımcın olsun
Aminnn aminnn 1 tane degil 2 tane bebek ve 7 sene sonraaa. Bunun son 3 senesi rahatlik bolluk bereket icindeydi oysa uykularin biri geliyo biri gidiyodu rahatca gezip tozuyodum. Rahat batar derler yaa ben onu yasadim galiba saka bi yana rabbim saglik versin tum evlatlarimizaaaa. elbet yeniden rahata kavusucaz

Amin canım inşallah. Saglıklı olsunlar, canları sagolsun da gerisi bi şekilde geçecek. :)

Canım çok şaşırdım inan. Neyseki riskli haftalar geçti bebeklerin kilosuda iyi inşallah sağlıklı doğumlar olsun rabbim şimdiden yardımcın olsun. Bana nedeysek yarın bakalım
Canım çenesi kuvvetlendikçe refleksi de artacak daha fazla kalır memede de. İnşallah kilo kaybetmez bir daha sık sık emziriyorsun zaten.
Bencede Pazartesi’yi bekleme canım sende yakın zamanda git. Bende bir ürperdim şimdi

Zamanlarimizda boyle yakinken insan ister istemez urperiyor canim. Rahim agirliklarini bi sekilde tasisa da baska sorunlar cikabiliyor iste. Rabbim sag salim dogurmak nasip etsin. gve laiyka dogurdu saglikla kucakladilar isimsiz871 Morasigi da insallah saglikla kavusucaklar. Hadi kizlar ilk 5e kim giriyo bakalimmm

İyi olmanıza sevindim canım. Arka arkaya doguma gidiyoruz valla. Saglıkla kucagımıza alalım
amin canım inşallah muhtemelen senin de 1-2 temmuz olur gibi
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebislerini dua ederiz
Hadi hayirli olsun canim pek bisey kalmamis masallah herkes pespese dogurucak gibi
Evet heyecan endişe karışık hepimize sağlıklı doğum nasip etsin Allah'ım

Ayy kuzum bencede spinal daha iyi, genelde bebekte etkileniyor anestezi ilaçlarından. Zaten sezeryanda kendini kötü hissedersen söylersin sana seni sersemletecek dozda iğne yaparlar. Benim doğumumda epidural takıldı doktor bakıyor yırtıkvarmı, bana epidurale bas ağrı çekme diyor bende ona ama bebeğim ağlamadı diyorum. Yani bence herkes o ana şahit olmalı. Benim doğumumdaki en güzel seylerden biriydi epidural 6cmde ağrılar çok kuvvetlendi, dayanamadım belim kopuyordu. Epidural sonrası zil tak oyna. Yalnızca ıkınma anında ağrım oldu doktor seninki küçük bebek iyi ıkınamayabirsin riske atmayalım ağrı butonuna basma dedi. Yani epidural yaptırmasaydım normal doğuramazmışım.

Ayy ins canim bunlati duymak bana moral verdi cok sagolunhepimiz saglkla kavusucz inss

Ins canim senden guzel haberler alalim ins aykta cok kalma oralarda kalabaliga dikat et
Bnde sok canim bak testimi sana attigim gunler geldi aklima hey sukurler olsn
Aa sende oyle yapmssin super oldu bunlari duymak. Dikis agrisi herturlu olacak zatn uyusam da uyumasam da oyle dusunuyorum artik. Esim de cok heves etti bidaha yasayamicaz bu ani
Inss canim amin sagolasn bizde senin guzel haberleribi dutucaz ins Herks sasirdi dr da canim kzlar aceleci cikti okadr kaslmam oluyoki dundn beri iyice zatn diger selerde baslicakms belli. 60 ustine cikti 2 3 noktada nst. Riski olmayn biriydim hersy yolyndydi biliyosn ksmet inss canim rabbim guzel haberler nasip etsn sana

Yeni dogum yapms halde bana uzunca yazdigin icin hakkini helal et arkadasm allah razi olsn cesaret verdinz bana. O ana sahit olmak da bidaha yasanmicak bisi. Dedigin gibi bebek de cok etkilenmesn die genel anesteziye artik cok yanaslmiyo sanirim. Senin icinde iyi ki boyle olms ozaman. Hakkimda hayirlisi artik Sagoalsn canim ins aminn

Ooo canim en sona mi kaliyon sennn hadi hayirli olsun insallah vaktinde sende gule oynaya gider dogurursun
sona kalıyorum evetAmin canım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım
Evet yaa, sen testini bana atmıştın. Nerden nereye, çok şükür bugunlere. İmkansız diye bişey yoktur. Rabbim ol deyince oluyor.

Canım nasıl anlaşılıyor ya hareketmi hissediyorsun aşağıda bende anneme göstercem akşam mrk ediyorum

Masallah canim bisey kalmamis inebilir heran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…