3 gündür tuhaf tuhaf hareketler yapıyor sanki bir yere girmeye çalışıyor yada bişey için mücadele ediyor gibi benimde iyice dikkatimi çekti haliyle aşağı inmeye çalışınca hissedilirmi acabaymrsis Soylemeseydin burdan bakarak bile yakin dogum derdim canim. Seninde inmis karnin alti sivrilmis canim. Ama kanala girmis mi pek emin olamayiz onu doktorun kesin soyler. Fakat burdan bakinca sanki yaa yerlesmis yada yerlesmek uzere pek bisey kalmamis belli.
Hareket konusunda bisey diyemicem canim ama belki pozisyonunu almaya calisiyodur dedigin gibi. Ee artik sona da gelindi yer olmadikca da rahatsiz hissediyo olabilir.3 gündür tuhaf tuhaf hareketler yapıyor sanki bir yere girmeye çalışıyor yada bişey için mücadele ediyor gibi benimde iyice dikkatimi çekti haliyle aşağı inmeye çalışınca hissedilirmi acaba
Sizin ikiz eminim çok çok daha zordur ben 1 taneyle gece uykusu nedir unuttum ayak popo ağrıları cabası allah kolaylık versin canımHareket konusunda bisey diyemicem canim ama belki pozisyonunu almaya calisiyodur dedigin gibi. Ee artik sona da gelindi yer olmadikca da rahatsiz hissediyo olabilir.
Ayy benimde 3 gundur kaburgalarimi yeniden itiyolar yer mi acmaya ugrasirlar donmeye mi calisiyolar napiyolarsa yine ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Onceden sadece soldu simdi sag kaburgami da acitiyolar.
Amin canim zaten 1 aydir sebepsiz ic bacak acisi cekiyorum keske gorebilseniz koltuktan kalkarken ki halimi ilk 3 adim iskence. Bacaklarimi sanki bir araya getirip o adimi atamiyorumSizin ikiz eminim çok çok daha zordur ben 1 taneyle gece uykusu nedir unuttum ayak popo ağrıları cabası allah kolaylık versin canım
Benimki aynen anlattigin gibi canimAynada yandan bak kendine karnin eskisi gini yuvarlak degilde. Gogus alti bosalmis karnin hafif damlamsi sekilde asagi sekil almissa bebis kanala inmis demektir canim. Ben oglumda boyle anladim ama o ansizin suyunuda patlatmisti suan ikizlerimde de boyle kontrol ediyorum karnimi ama iki tane olunca pek anlayamicam galiba.
Eee bisey kalmamis canim normaldir bundan sonra heran sizde hayirlisiyla bekleyin gelmeleriniBenimki aynen anlattigin gibi canim
Benim vajinanın üstünde kafası elime geliyor canım artık bir haftadır. Zaten soldaki Doğum kanalına girmişti. Benimkileri ilaçlar tutuyor galibaHadi bakalim hayirli haberler al. bugun doktor ne dicek canim belki senden once davranirizbenim belirtiler pek hayra alamet degil gibi cunki. Yine vajinama sancilar vuruyor bebekler artik legen kemigimdende asagida. Aradim yarin ogleden once kontrole gelebilirmiyim pazartesiyi bekleyemicem ikizlerim var erken dogum riskim falan vardi dedim yardimcisina. Cok kalabalik beklersiniz diyo. Yani bu durumda olan birini neden bekletirler ki sirf bu yuzden kıl oluyorum
Amin inşallah canım sağlıkla gelsinlerMasallah canim masallahhh. Esimde 1 hafta daha dayansalar bari diyo da napalim kaderimizde varsa bisey yasicaz. Rabbim er yada gec olsada saglik versin.
Ogluma da hastane cantasi hazirladim teyzeleriterlik corap kiyafet oyuncaklar vs. Kres cantasina hazirladim.
Bende karnimin altini tutunca bi yuvarlaklik var sence bas mi bu? Ben popisidir saniyodum bildigin yusyuvarlak biseyBenim vajinanın üstünde kafası elime geliyor canım artık bir haftadır. Zaten soldaki Doğum kanalına girmişti. Benimkileri ilaçlar tutuyor galiba
Amin inşallah canım sağlıkla gelsinler
Benimde ayakları hissediyorm aşağıdaBenim vajinanın üstünde kafası elime geliyor canım artık bir haftadır. Zaten soldaki Doğum kanalına girmişti. Benimkileri ilaçlar tutuyor galiba
Amin inşallah canım sağlıkla gelsinler
Beklicek insallahhh. Hastanede yatarken okul zamaniydi pek skilmadi ama dogumda nasil sigar o odaya bilmiyorummmO da kardeşlerini bekleyecek
Benimki kesin kafaBende karnimin altini tutunca bi yuvarlaklik var sence bas mi bu? Ben popisidir saniyodum bildigin yusyuvarlak bisey
Odalar geniş canım sığar sen merak etmeBeklicek insallahhh. Hastanede yatarken okul zamaniydi pek skilmadi ama dogumda nasil sigar o odaya bilmiyorummm
Anamm bende soram ultrasonda bakim neresiymisBenimki kesin kafaeminim. Hele bu hafta iyice belirgin
Odalar geniş canım sığar sen merak etme
Anamm bende soram ultrasonda bakim neresiymis
Ahh benimkine ciftlik olsa sigmaz canim bunalir skilir atlayip ziplamasi lazim sipanin. Koltugun koluna cikip duruyodu kiziyodum. Koktugun kolu kirilmaya baslamis. Calisip ilk maasiyla bana oturma grubu alacak soz verdi
Kizlara yedirmekten sira gelirse insallah benimkide tutar sozunubizde annemize hep öyle derdik ama sözümüzü de tuttuk ama
Ayakların da şişlik var mı canım? Benim ayaklar şiş olduğu zaman topuğum aynen öyle çok acıyor basarkengünaydın kızlar
isimsiz871 güzel haberlerini bekliyoruz canım
kızlar benimde ayak tabanlarımla özellikle sağ topuğum çok ağrıyor ilk kalktığımda ayaklarımın üzerine basmakta çok zorlanıyorum son 1 haftadırda iyice arttı yavaş yavaş adım atabiliyorum o yüzden
sizdede var mı benzer şeyler
zaten uykuyu iyice unuttum sıcaklar arttıkça yatamaz oldum
hayırlısıyla bi doğum vaktimiz gelseydi
bi de bu sıcaklarda biz bu kadar bunalıyoruz bebişler napıcak onu düşünüyorum samsun hem çok sıcak hem aşırı nemli oluyo
eşimde doğumdan sonra çok sıcak olursa sivasa gidelim diyo kvnin ordaki evi serin oluyo
Dunden beri hic yazmadi noldu napti cok merak ediyorum.isimsiz871 canım hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kavuşun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?