3 gündür tuhaf tuhaf hareketler yapıyor sanki bir yere girmeye çalışıyor yada bişey için mücadele ediyor gibi benimde iyice dikkatimi çekti haliyle aşağı inmeye çalışınca hissedilirmi acaba

3 gündür tuhaf tuhaf hareketler yapıyor sanki bir yere girmeye çalışıyor yada bişey için mücadele ediyor gibi benimde iyice dikkatimi çekti haliyle aşağı inmeye çalışınca hissedilirmi acaba
Hareket konusunda bisey diyemicem canim ama belki pozisyonunu almaya calisiyodur dedigin gibi. Ee artik sona da gelindi yer olmadikca da rahatsiz hissediyo olabilir.
Ayy benimde 3 gundur kaburgalarimi yeniden itiyolar yer mi acmaya ugrasirlar donmeye mi calisiyolar napiyolarsa yine ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Onceden sadece soldu simdi sag kaburgami da acitiyolar.

Sizin ikiz eminim çok çok daha zordur ben 1 taneyle gece uykusu nedir unuttum ayak popo ağrıları cabası allah kolaylık versin canım

Sizin ikiz eminim çok çok daha zordur ben 1 taneyle gece uykusu nedir unuttum ayak popo ağrıları cabası allah kolaylık versin canım
Amin canim zaten 1 aydir sebepsiz ic bacak acisi cekiyorum keske gorebilseniz koltuktan kalkarken ki halimi ilk 3 adim iskence. Bacaklarimi sanki bir araya getirip o adimi atamiyorum

Benimki aynen anlattigin gibi canim

Benim vajinanın üstünde kafası elime geliyor canım artık bir haftadır. Zaten soldaki Doğum kanalına girmişti. Benimkileri ilaçlar tutuyor galiba
Masallah canim masallahhh. Esimde 1 hafta daha dayansalar bari diyo da napalim kaderimizde varsa bisey yasicaz. Rabbim er yada gec olsada saglik versin.
Amin inşallah canım sağlıkla gelsinler

Benim vajinanın üstünde kafası elime geliyor canım artık bir haftadır. Zaten soldaki Doğum kanalına girmişti. Benimkileri ilaçlar tutuyor galiba

Bende karnimin altini tutunca bi yuvarlaklik var sence bas mi bu? Ben popisidir saniyodum bildigin yusyuvarlak bisey

Benimde ayakları hissediyorm aşağıda kafasida yukarda şaha kalkıyor bazen taş gibi sürekli komple ki ters döndü ne yaptı bu kız

günaydın kızlar
isimsiz871 güzel haberlerini bekliyoruz canım
kızlar benimde ayak tabanlarımla özellikle sağ topuğum çok ağrıyor ilk kalktığımda ayaklarımın üzerine basmakta çok zorlanıyorum son 1 haftadırda iyice arttı yavaş yavaş adım atabiliyorum o yüzden
sizdede var mı benzer şeyler
zaten uykuyu iyice unuttum sıcaklar arttıkça yatamaz oldum
hayırlısıyla bi doğum vaktimiz gelseydi
bi de bu sıcaklarda biz bu kadar bunalıyoruz bebişler napıcak onu düşünüyorum samsun hem çok sıcak hem aşırı nemli oluyo
eşimde doğumdan sonra çok sıcak olursa sivasa gidelim diyo kvnin ordaki evi serin oluyo

Benimki kesin kafa eminim. Hele bu hafta iyice belirgin

Odalar geniş canım sığar sen merak etme
Anamm bende soram ultrasonda bakim neresiymis
Ahh benimkine ciftlik olsa sigmaz canim bunalir skilir atlayip ziplamasi lazim sipanin. Koltugun koluna cikip duruyodu kiziyodum. Koktugun kolu kirilmaya baslamis. Calisip ilk maasiyla bana oturma grubu alacak soz verdi

bizde annemize hep öyle derdik ama sözümüzü de tuttuk ama

Ayakların da şişlik var mı canım? Benim ayaklar şiş olduğu zaman topuğum aynen öyle çok acıyor basarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…