Canım nasıl anlaşılıyor ya hareketmi hissediyorsun aşağıda bende anneme göstercem akşam mrk ediyorum
Aynada yandan bak kendine karnin eskisi gini yuvarlak degilde. Gogus alti bosalmis karnin hafif damlamsi sekilde asagi sekil almissa bebis kanala inmis demektir canim. Ben oglumda boyle anladim ama o ansizin suyunuda patlatmisti suan ikizlerimde de boyle kontrol ediyorum karnimi ama iki tane olunca pek anlayamicam galiba.

Bakayım hemen canım tşkler

Canım bişey sorucam kanala inse sancı kasılma fln olurmu ?
Yok canim sadece karninin sekli degisir. Yalanci sanci cekebilirsin belki ama daha cok bu saatten sonra dogum baslarsa baslar kasilmalarin sancilarin beline vurur adet sancisi cekersin veya nisan gelir suyu patlarsa falan su gelir

Yok canim sadece karninin sekli degisir. Yalanci sanci cekebilirsin belki ama daha cok bu saatten sonra dogum baslarsa baslar kasilmalarin sancilarin beline vurur adet sancisi cekersin veya nisan gelir suyu patlarsa falan su gelir
Anladım canım ya sanki tam inmemiş göğüs altıma elim girmiyor karnımda hafif aşağı gibi tam anlayamadım ama

İnşallah canım ya sıra bize geliyor yavaş yavaş çok heyecanlı İlk beşe ben girebilirim kız
Rabbim hayırla sağlıkla normal doğum nasip ederse bende epidural istiyorum
Gunaydin kizlarrr
isimsiz871 canim rabbim sag salim kurtarsin insallahhh hayirlisiyla cikin yavrunla.
Saye- canim sende hayirli haberlerle gel fuat beyden
Aminn inşallah canım
Canım doğumunda tadını çıkarmak lazım ne kadar zor olsana. Bir daha nasip olur olmaz belli olmaz. Spinalle çok rahat edersin

Kolay gelsin fazla da zorlama canim. Ayy bende bi cesaret buzdolabinin icini sildim benim akil kupu peynir suyu dokmus kurumustu komple sildim ciktim cok sukur piril piril oldu

Sadece etraf topladım canım oturduğum yerden çamaşırları da katlayım. Zaten korkuyorum hala bir iş yapmaya bugün 36+0 oldu çok şükür ya hayal gibi bu haftalar

Hadi bakalim hayirli haberler al. bugun doktor ne dicek canim belki senden once davraniriz benim belirtiler pek hayra alamet degil gibi cunki. Yine vajinama sancilar vuruyor bebekler artik legen kemigimdende asagida. Aradim yarin ogleden once kontrole gelebilirmiyim pazartesiyi bekleyemicem ikizlerim var erken dogum riskim falan vardi dedim yardimcisina. Cok kalabalik beklersiniz diyo. Yani bu durumda olan birini neden bekletirler ki sirf bu yuzden kıl oluyorum

Sadece etraf topladım canım oturduğum yerden çamaşırları da katlayım. Zaten korkuyorum hala bir iş yapmaya bugün 36+0 oldu çok şükür ya hayal gibi bu haftalar
Masallah canim masallahhh. Esimde 1 hafta daha dayansalar bari diyo da napalim kaderimizde varsa bisey yasicaz. Rabbim er yada gec olsada saglik versin.

ymrsis Soylemeseydin burdan bakarak bile yakin dogum derdim canim. Seninde inmis karnin alti sivrilmis canim. Ama kanala girmis mi pek emin olamayiz onu doktorun kesin soyler. Fakat burdan bakinca sanki yaa yerlesmis yada yerlesmek uzere pek bisey kalmamis belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…