Aynada yandan bak kendine karnin eskisi gini yuvarlak degilde. Gogus alti bosalmis karnin hafif damlamsi sekilde asagi sekil almissa bebis kanala inmis demektir canim. Ben oglumda boyle anladim ama o ansizin suyunuda patlatmisti suan ikizlerimde de boyle kontrol ediyorum karnimi ama iki tane olunca pek anlayamicam galiba.Canım nasıl anlaşılıyor ya hareketmi hissediyorsun aşağıda bende anneme göstercem akşam mrk ediyorum
Bakayım hemen canım tşklerAynada yandan bak kendine karnin eskisi gini yuvarlak degilde. Gogus alti bosalmis karnin hafif damlamsi sekilde asagi sekil almissa bebis kanala inmis demektir canim. Ben oglumda boyle anladim ama o ansizin suyunuda patlatmisti suan ikizlerimde de boyle kontrol ediyorum karnimi ama iki tane olunca pek anlayamicam galiba.
Var mi bisey anlayabildin mi canimBakayım hemen canım tşkler
Canım bişey sorucam kanala inse sancı kasılma fln olurmu ?Var mi bisey anlayabildin mi canim
Yok canim sadece karninin sekli degisir. Yalanci sanci cekebilirsin belki ama daha cok bu saatten sonra dogum baslarsa baslar kasilmalarin sancilarin beline vurur adet sancisi cekersin veya nisan gelir suyu patlarsa falan su gelirCanım bişey sorucam kanala inse sancı kasılma fln olurmu ?
Anladım canım ya sanki tam inmemiş göğüs altıma elim girmiyor karnımda hafif aşağı gibi tam anlayamadım amaYok canim sadece karninin sekli degisir. Yalanci sanci cekebilirsin belki ama daha cok bu saatten sonra dogum baslarsa baslar kasilmalarin sancilarin beline vurur adet sancisi cekersin veya nisan gelir suyu patlarsa falan su gelir
Baya mesane vuruyor sanki tam bikini bölgesinde utanmasan doğum kanalina poposuyla oturdu diycm o dereceCanım nasıl anlaşılıyor ya hareketmi hissediyorsun aşağıda bende anneme göstercem akşam mrk ediyorum
Anladım canım ya sanki tam inmemiş göğüs altıma elim girmiyor karnımda hafif aşağı gibi tam anlayamadım ama
İnşallah canım ya sıra bize geliyor yavaş yavaş çok heyecanlıZamanlarimizda boyle yakinken insan ister istemez urperiyor canim. Rahim agirliklarini bi sekilde tasisa da baska sorunlar cikabiliyor iste. Rabbim sag salim dogurmak nasip etsin. @gve @laiyka dogurdu saglikla kucakladilarisimsiz871 @Morasigi da insallah saglikla kavusucaklar. Hadi kizlar ilk 5e kim giriyo bakalimmm
Rabbim hayırla sağlıkla normal doğum nasip ederse bende epidural istiyorumAyy kuzum bencede spinal daha iyi, genelde bebekte etkileniyor anestezi ilaçlarından. Zaten sezeryanda kendini kötü hissedersen söylersin sana seni sersemletecek dozda iğne yaparlar. Benim doğumumda epidural takıldı doktor bakıyor yırtıkvarmı, bana epidurale bas ağrı çekme diyor bende ona ama bebeğim ağlamadı diyorum. Yani bence herkes o ana şahit olmalı. Benim doğumumdaki en güzel seylerden biriydi epidural 6cmde ağrılar çok kuvvetlendi, dayanamadım belim kopuyordu. Epidural sonrası zil tak oyna. Yalnızca ıkınma anında ağrım oldu doktor seninki küçük bebek iyi ıkınamayabirsin riske atmayalım ağrı butonuna basma dedi. Yani epidural yaptırmasaydım normal doğuramazmışım.
Aminn inşallah canımGunaydin kizlarrr
isimsiz871 canim rabbim sag salim kurtarsin insallahhh hayirlisiyla cikin yavrunla.
Saye- canim sende hayirli haberlerle gel fuat beyden
Canım doğumunda tadını çıkarmak lazım ne kadar zor olsana. Bir daha nasip olur olmaz belli olmaz. Spinalle çok rahat edersinAyy ins canim bunlati duymak bana moral verdi cok sagolunhepimiz saglkla kavusucz inss
Ins canimsenden guzel haberler alalim ins aykta cok kalma oralarda kalabaliga dikat et
Bnde sok canim bak testimi sana attigim gunler geldi aklima hey sukurler olsn
Aa sende oyle yapmssin super oldu bunlari duymak. Dikis agrisi herturlu olacak zatn uyusam da uyumasam da oyle dusunuyorum artik. Esim de cok heves etti bidaha yasayamicaz bu ani
Inss canim amin sagolasn bizde senin guzel haberleribi dutucaz ins
Herks sasirdi dr da canim kzlar aceleci ciktiokadr kaslmam oluyoki dundn beri iyice zatn diger selerde baslicakms belli. 60 ustine cikti 2 3 noktada nst. Riski olmayn biriydim hersy yolyndydi biliyosn ksmet inss canim rabbim guzel haberler nasip etsn sana
Kolay gelsinSelam kızlar bende bir enerji ev topladım sabah sekizde kalktım. Eşime de akşam süpürge yaptırırım
Eki Görüntüle 2278320 ustteki 7 bucuk aylik hali canim karnim yuvarlak. Alttaki dogumdan 2 hafta once 37+5 de dogmustu oglum. Nasil inmis kuculmus karnim gogus alti daha bos
Kolay gelsinfazla da zorlama canim. Ayy bende bi cesaret buzdolabinin icini sildim benim akil kupu peynir suyu dokmus kurumustu komple sildim ciktim cok sukur piril piril oldu
Hadi bakalim hayirli haberler al. bugun doktor ne dicek canim belki senden once davranirizİnşallah canım ya sıra bize geliyor yavaş yavaş çok heyecanlı☺ İlk beşe ben girebilirim kız
Rabbim hayırla sağlıkla normal doğum nasip ederse bende epidural istiyorum
Aminn inşallah canım ☺
Canım doğumunda tadını çıkarmak lazım ne kadar zor olsana. Bir daha nasip olur olmaz belli olmaz. Spinalle çok rahat edersin
Eki Görüntüle 2278320 ustteki 7 bucuk aylik hali canim karnim yuvarlak. Alttaki dogumdan 2 hafta once 37+5 de dogmustu oglum. Nasil inmis kuculmus karnim gogus alti daha bos
Bende suan pek emin olamiyorum canim. Ama kizim kesinlikle solumda degil artik buna eminim. Onceden hissediyodum artik yok hareketleri solumda daha arkada bi tek hickiriklarini hissediyorum bi de cok ani vurursa kardesineBenimki de indi gibi sanki
Masallah canim masallahhh. Esimde 1 hafta daha dayansalar bari diyo da napalim kaderimizde varsa bisey yasicaz. Rabbim er yada gec olsada saglik versin.Sadece etraf topladım canım oturduğum yerden çamaşırları da katlayım. Zaten korkuyorum hala bir iş yapmayabugün 36+0 oldu çok şükür ya hayal gibi bu haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?