Öğleden sonra alacakmış dru dün öyle yazmıştı. Sabahtan yatış yapmıştırDunden beri hic yazmadi noldu napti cok merak ediyorum.
Bacak falansa sorun degil ama ozel yerlerde bilemiyorum. aci esigine bagli canim. Cok aciyosa kendini kasmaman lazim. Kuaforde dogurmaKızlar yarın agdaya gidiyim diyorm çok fazla değil ama kendim yapamam tam doğum öncesi sizce bı zararı olurmu
Evet canim hic sabahtanda yazmadi hastanedeyim falanda demedi nedenseÖğleden sonra alacakmış dru dün öyle yazmıştı. Sabahtan yatış yapmıştır
Ondan korkuyorum işteBacak falansa sorun degil ama ozel yerlerde bilemiyorum. aci esigine bagli canim. Cok aciyosa kendini kasmaman lazim. Kuaforde dogurma
Kiz gobekten hareket bile edilmiyo zaten nasil alican baskasi olmadan. Su halimle bacagima zor eristim gecende sahsen bu aksam esimden yardim isticemOndan korkuyorum iştebacakta zaten yok denecek kadar az ağrı eşiğim düşüktür ama hassasya malum şuanda kuaföre de bağlı aslında ya bismillah deyip gidecem artk doğumdan sonrada rahat edeyim en azndan kendim almak istemiyorum o yüzden.
Cnm niye evdem cikma dediki asagi iyi degilmi doguma hazirlaniyor.hemen de dogmazki indigi gibiKızlar sağlık ocağına gittim biraz önce ebe karnıma bakıp aaaçok aşağı inmiş evden cikma dedi benim doğumda yakında cumartesi randevum var hafta içine gün verir banada heralde gerçekten çok aşağıda hissediyorm sanki indi inecek gibi
Bende ayni dogum kanalina poposuyla oturmis gibi geliyoBaya mesane vuruyor sanki tam bikini bölgesinde utanmasan doğum kanalina poposuyla oturdu diycm o derece
Ayaklarimda son bi haftadir sismeye basladi canim ama bu topuk agrim oncedende vardi dedigin gibi sislikten herhaldeAyakların da şişlik var mı canım? Benim ayaklar şiş olduğu zaman topuğum aynen öyle çok acıyor basarken
Çok dolaşma anlamında dedi heralde inmiş zaten erken baslamasn doğum diye sezeryan olacakya benim ondan dedi sanırımCnm niye evdem cikma dediki asagi iyi degilmi doguma hazirlaniyor.hemen de dogmazki indigi gibi
Anladim canim ayni haftalrdayiz.doktorun sezeryan icin gun verecekmiydi 40 a yakin mi verecekÇok dolaşma anlamında dedi heralde inmiş zaten erken baslamasn doğum diye sezeryan olacakya benim ondan dedi sanırım
Yok canım 40 i beklemiyolar sezeryande 39 da aliyolar cumartesi günü son kontrolüm var gün verecek o gün işte 38+4 de 5 de alır diye düşünüyorm benAnladim canim ayni haftalrdayiz.doktorun sezeryan icin gun verecekmiydi 40 a yakin mi verecek
Hayirlisi canim oyle yada boyle saglicakla kavusalimda insallah.sicaklarda zorlamaya basladi.diyorumki simdiki aklim olsa dogumumu kışa denk getirmeye calisirim.ama bilemiyosunki nasipYok canım 40 i beklemiyolar sezeryande 39 da aliyolar cumartesi günü son kontrolüm var gün verecek o gün işte 38+4 de 5 de alır diye düşünüyorm ben
Ankara'da bı haftadr bı serinlik hergun yağmur yağıyor nisanı yaşıyoruz adeta o yüzden pek hissetmesini ben ama doğumdan sonra hissederim diye düşünüyorum.Hayirlisi canim oyle yada boyle saglicakla kavusalimda insallah.sicaklarda zorlamaya basladi.diyorumki simdiki aklim olsa dogumumu kışa denk getirmeye calisirim.ama bilemiyosunki nasip
Konyada da bi bakiyosun gunes yakiyo. Bi bakiyosun 5 dk varmadan firtina gelmis yagmur baslamis. 3 gundur boyle hava ama cok guzel asla sikayetci degilimm yagdir mevlam su diye geziyorum evdeAnkara'da bı haftadr bı serinlik hergun yağmur yağıyor nisanı yaşıyoruz adeta o yüzden pek hissetmesini ben ama doğumdan sonra hissederim diye düşünüyorum.
Giden gelmiyo iyice paranoyak yapicaklar insani yaaAynenSaye- ne yaptı acaba merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?