Bacak falansa sorun degil ama ozel yerlerde bilemiyorum. aci esigine bagli canim. Cok aciyosa kendini kasmaman lazim. Kuaforde dogurma
Ondan korkuyorum işte bacakta zaten yok denecek kadar az ağrı eşiğim düşüktür ama hassasya malum şuanda kuaföre de bağlı aslında ya bismillah deyip gidecem artk doğumdan sonrada rahat edeyim en azndan kendim almak istemiyorum o yüzden.

Kiz gobekten hareket bile edilmiyo zaten nasil alican baskasi olmadan. Su halimle bacagima zor eristim gecende sahsen bu aksam esimden yardim isticem sagolsun en son yardim ettiginde morartmisti ama olsun temiz dursunda

Cnm niye evdem cikma dediki asagi iyi degilmi doguma hazirlaniyor.hemen de dogmazki indigi gibi

kizlar kontrole geldim.doktor tansiyonunu yemekten sonra ölcme dedi tansiyonda problem yok.bir kilo vermisim.bebek 3 kilo civariymis.bebegin kafasi catida dedi sanirim yanlis anlamadiysam.erkwnden catiya inmesi iyi dedi.yürüyüse devam.kilo alma dedi.et süt ot ye dedi.10 gun sonra çati muayenesi.ona gire sezeryan ya da normal dogum karar verecek

kizlar kontrole geldim.doktor tansiyonunu yemekten sonra ölcme dedi tansiyonda problem yok.bir kilo vermisim.bebek 3 kilo civariymis.bebegin kafasi catida dedi sanirim yanlis anlamadiysam.erkwnden catiya inmesi iyi dedi.yürüyüse devam.kilo alma dedi.et süt ot ye dedi.10 gun sonra çati muayenesi.ona gire sezeryan ya da normal dogum karar verecek

Yok canım 40 i beklemiyolar sezeryande 39 da aliyolar cumartesi günü son kontrolüm var gün verecek o gün işte 38+4 de 5 de alır diye düşünüyorm ben
Hayirlisi canim oyle yada boyle saglicakla kavusalimda insallah.sicaklarda zorlamaya basladi.diyorumki simdiki aklim olsa dogumumu kışa denk getirmeye calisirim.ama bilemiyosunki nasip

Hayirlisi canim oyle yada boyle saglicakla kavusalimda insallah.sicaklarda zorlamaya basladi.diyorumki simdiki aklim olsa dogumumu kışa denk getirmeye calisirim.ama bilemiyosunki nasip
Ankara'da bı haftadr bı serinlik hergun yağmur yağıyor nisanı yaşıyoruz adeta o yüzden pek hissetmesini ben ama doğumdan sonra hissederim diye düşünüyorum.

Ankara'da bı haftadr bı serinlik hergun yağmur yağıyor nisanı yaşıyoruz adeta o yüzden pek hissetmesini ben ama doğumdan sonra hissederim diye düşünüyorum.
Konyada da bi bakiyosun gunes yakiyo. Bi bakiyosun 5 dk varmadan firtina gelmis yagmur baslamis. 3 gundur boyle hava ama cok guzel asla sikayetci degilimm yagdir mevlam su diye geziyorum evde hava cok guzel serinliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…