Kizlar ultrason kagidinda ki FL yazan yeri 7yle carpinca boyu cikiyomus ortaya yaptim bunlar 47cmden uzunlar o zaman ne kadar dogru

Aaa bak simdi geldi aklima canim kapidan cikarken 36dan sonra istersen alabiliriz demisti. Ama sorun olmazsa tasiyabilirsem 37yi gormek isterim. Bizden once saye var bakalim ne kadar memnun kalicak dogurtmasindan
Ayyy heyecan yaptım şimdi ben bu akşam bir de perine masajına başlayıö. Elimden geleni yapayım

Kızlar merhaba doğum yapan arkadaşlarıma sağlıkla evlatlarını büyütmeyi nasip etsin Rabbim doğumunu bekleyenlerim de sağ salim evlatlarıma kavuşmaları nasip olsun maşallah kızlar çok iyi iş çıkardınız ikiz anneleri haftalarınız şükür çok güzel bende yolu yarıladıö inşallah kalam yarısı da ilki kadar güzel geçer

Insallah canim sende gor bu haftalarini

Aminn canım inşallah kızlar sol tarafıma ara sıra bıçak saplanır gibi ağrı giriyor doktoruma öesaj attım sorun yok dedi ama sabah 7 den beri geçmedi sancı geliyo gidiyo kötü bişeu yoktur inşallah
Sanci dedigin sey solunda ve tek tarafliysa cok endise etme canim dinlen ve bol su ic daha gecmezse acile gorun doktoruna birakma.

masallah canım neler atlattın zamanında doğumun olacak inşallah

Morasigi umarım sen de bebişlerin de iyidir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…