kolay gelsin canim iyice pakla. Ben tasinicam zaten umursamiyorum. bi cogumuza yaramadi gercekten son anlar.
Allah razi olsun insallah bakalim nasil haberler vericem yarin bende merak ediyorum
Sagol canım, Allah sizinde yardımcınız olsun
İnşaallah

Artık normal canım benimde oluyor arada dogurtmadigi sürece sknti yok doktor ne dedi canım sezeryan senin kide ne zaman olacağı bellimi.
Daha bekliyorum canim bugun cok canimi yakiyolar zor oturuyorum vallahi. Bakalim sezaryan kesin ama bisey dicek mi gun icin

Ciktim kizlarrrr cok sukur herseyleri iyiymis. Oglus 35+2 2646gr kizim 34+3 2461gr cikti. Sulari kan akislari falan cok iyi ben seni simdiye kadar dogurursun diye bekledim yalanci cikardin aferin sana dedi doktorum haftaya tekrar kontrol duruma gore tarih vericek. Dogsa da ansizin korkma artik durumlari cok iyi dedi

Maşallah onlara çok iyi ikisi de sende korkma artık canım benim gibi salıver gitsin dün bana da diyor bayramda doğurmamışsın bravo beni bekledin diyor

Maşallah kuzum şükür aman daha dursunlar inşallah dediği gibi dogsalar bile skntisz olur artk korkulacak dönemler geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…