Maşallah maşallah ne güzel doğumlar yaklaşmış rabbim sağlıkla doğurmaya nasip etsin hepinize inşallah darısı başımıza
Bugün çok şiddetli bulantı ve kusma yaşadım drumu aradım şehir dışındayım yakındaki hastaneye gittim çok korktum ama ayakta bile duramıyordum yarı baygın halde gittim çok şükür kuzularım iyi kımıldamaya başlamışlar harikaydılar herbiri bir yanda serum takıldı iğneler yapıldı Dr hap yazdı bulantı için üçüz olduğu için bunların olması normal ama çok öğürüp ıkınmak düşüğe yol açabilir dedi bir kaç saat yatıp çıktım her şey yasak sürekli dinlenmem lazımmış bende zaten hiç bir şey yapmıyorum sürekli dinleniyorum dedim oda aynen devam dedi

Gecmis olsun canim. 3 tanede normal bu denli siddetli yasaman. Insallah fazla uzun surmez kendini cok ac birakma ufak ufak seyler ye mutlaka

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et ilk 3-4 ay çok zor geçiyor

Canım bulantı beni de çok zorladı neredeyse beş ay Allah yardımcın olsun inşallah.
Eki Görüntüle 2278987 kizlar ablam bebislere kurabiye yapmis yollucakmis kapi susune uygun olsun diye tac seklinde kalip almis
Bayıldım çok güzel

Gecmis olsun canim. 3 tanede normal bu denli siddetli yasaman. Insallah fazla uzun surmez kendini cok ac birakma ufak ufak seyler ye mutlaka
Allah razı olsun canım az az yemeye çalışıyorum ama midem suyu bile kabul etmiyor inşallah ilaç işe yarar serum çok iyi geldi eve geldim bir güzel karnımı doyurdum

Canım bulantı beni de çok zorladı neredeyse beş ay Allah yardımcın olsun inşallah.

Bayıldım çok güzel
İnşallah canım Allah razı olsun Dr üç tane olduğu için her şeyi üç katı yaşıycan diyor ama onlar iyi olsunda bugünlerde geçer inşallah birine bişey oldu diye çok korktum onları öyle güzel görünce dünyalar benim oluyor

İnsan sağlık haberlerini alınca hwrşeye katlanıyor canım. Geçecek inşallah bu dönemlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…