Valla artik soluma da yatmak zorlasti bi de ittiriyo ozellikle ultrason esnasinda da aynisi yapti elimle asagi ittirdim valla
Bende soluma yatamıyorum canım soldakinin kafa aşağıda olunca çok ağrım oluyor. Sağ taraf iptal sürekli üstüne yatmaktan

Bende soluma yatamıyorum canım soldakinin kafa aşağıda olunca çok ağrım oluyor. Sağ taraf iptal sürekli üstüne yatmaktan
Bende sagima yatamazdim ki hala yatamiyorum agri saplaniyo. Bi solum vardi o da artik imkansiz olmaya basladi napicami sasirdim. Uykusuz bayilana kadar oturucam sonunda o olucak

julican kuzum yine uzaktan izliyosun siz neler yaptiniz nasil oldu ogluslar
Canımcım kayınvalidemler bizdeydi bugün döndüler kendi şehirlerine, bende en son çarşamba gittim Fuat bey e, 510 ve 450 gr lar herşey yolunda dedi, zaten 3 dakika bakıyor en fazla, cumartesi de Ahmet beyde idik sırtını dönmüşler ikiside baş aşağı duruyor çok uğraştık birinin az yüzünü görebildik iyiyiz şükür. Seninde haberlerini okudum. Haftaya belli olur muhtemelen tarihin hayırlısıyla

Maşallah onlara, gelişimleri gayet iyi. Ne kadar dururlarsa o kadar iyi senin ve onlar için

Maşallah canım inşallah sonuna kadar böyle gider

Canım slm sen kontrole gittinmi benim bugün kontrol vardı gün vermedi 5 gün sonraya tekrar kontrole çağırdı
Yarın gidicem canım ben yarın için gün veririm demişti ama belli olmaz benimkinin işi vermeyedebilir kontrole cagirabilir tekrar neden vermedi acaba sana az kaldı zaten bizim.

Yarın gidicem canım ben yarın için gün veririm demişti ama belli olmaz benimkinin işi vermeyedebilir kontrole cagirabilir tekrar neden vermedi acaba sana az kaldı zaten bizim.
Daha durcak gibi kanama su ağrı sancı olmazsa bekliycez dedi
Eşimde askerden 28.de gelicek inşallah yetişir

Oyy masallah minnaklara canim insallah belli olur canim sanki doktor bekleticekmis gibi geliyo bana. Gecen sefer 37-38 zorlayalim demisti. Zorlarsam heralde catlarim orta yerimden az kaldi. Kendi bile karnin ne kadar sivrilmis dedi. Koseleri zor donuyorum

Artık dünyaya geldiklerinde küveze gerek kalmadan yaşamlarını sürdürebileceklerse alabilir bencede Ahmet bey 36 ya girdiğin an doğum olur benim için 37 yi bile bekletmem demişti bir muayenesinde tabi Fuat beyde olucak doğum o ayrı

Aaa bak simdi geldi aklima canim kapidan cikarken 36dan sonra istersen alabiliriz demisti. Ama sorun olmazsa tasiyabilirsem 37yi gormek isterim. Bizden once saye var bakalim ne kadar memnun kalicak dogurtmasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…