Yakın çekim canım ondan. Prematüre yoksa bu tulumlar falanOhoo 1 ay onceden hazirdiKiz bunlar kocaman geldi gozume neden
Canim buzdolabi posetimi bu posetler ben de mi oyle yapsam iyi fikirmiş.en büyük boymu
Canım büyük boy kilitli buz dolabı poşeti. Çok düzenli oldu yap bence. Ne nerde belli oldu bu şekildeCanim buzdolabi posetimi bu posetler ben de mi oyle yapsam iyi fikirmiş.en büyük boymu
Canım ben kabin tipi valize yerleştirdim. Kendi eşyalarımı da bebeklerin eşyalarını da. Sadece depent, lohusa pedi, göğüs kalkanı gibi şeyleri benek bakım çantasına koydum. Ben sığdım içine. Ama ben hastane odası galan süslemeyeceğim o tür şeylerim yok.Kızlar bebeğe ayrı, anneye ayrı çanta mı hazırlamak lazım? Bütün eşyaları büyük valize koysak olmaz mı ki?
Hadi bakalim sonunda hazirladinYakın çekim canım ondan. Prematüre yoksa bu tulumlar falan
Ben 1 tane valize koydum canim ama benim valiz kucugun 1 buyugu galiba anca aldi 1 paket bez depent falan hepsi 1 valizde.Kızlar bebeğe ayrı, anneye ayrı çanta mı hazırlamak lazım? Bütün eşyaları büyük valize koysak olmaz mı ki?
Çok şükür sonundaHadi bakalim sonunda hazirladinrabbim saglikla dogurmak nasip etsin. Bizim 1 er tane var premature
Kız ben ne eksik koydum ki küçük valize sığdımBen 1 tane valize koydum canim ama benim valiz kucugun 1 buyugu galiba anca aldi
Sen depente falan ayri canta yapmissin canim. Ben bezi depenti falan ayni valize koydum herseyi sadece cocuga ayri sirt cantasi hazirladimÇok şükür sonundaamin inşallah canım. Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize
Kız ben ne eksik koydum ki küçük valize sığdım
Sırt çantasına koydum onları valize değildeSen depente falan ayri canta yapmissin canim. Ben bezi depenti falan ayni valize koydum herseyi sadece cocuga ayri sirt cantasi hazirladim
Daha iyi yapmissin canim. Benimkine kalsa bavulada gerek yok normal sirt cantama sigdiramazmiymisimSırt çantasına koydum onları valize değildeNeyse eksik kalırsa eşim bir koşu alıp gelsin
Sadece 1 er prematüre mi yoksa 1 prematüre1 normal hastane çıkışı mi koydun canim
Eşime kalsan bim poşetine koyup gidecekDaha iyi yapmissin canim. Benimkine kalsa bavulada gerek yok normal sirt cantama sigdiramazmiymisimgunubirlik tatile cikiyoz sanki.
Canım iki prematüre, birer takımda yenidoğan koydum. Her birine üçer takım yani. Ben hastane çıkışı almadım 10 lu takım diyorlar ya onlardan almadım. Sadece mavi olan takım var beşli o da yeni doğan diye geçiyorSadece 1 er prematüre mi yoksa 1 prematüre1 normal hastane çıkışı mi koydun canim
SüperCanım büyük boy kilitli buz dolabı poşeti. Çok düzenli oldu yap bence. Ne nerde belli oldu bu şekilde
Canım ben kabin tipi valize yerleştirdim. Kendi eşyalarımı da bebeklerin eşyalarını da. Sadece depent, lohusa pedi, göğüs kalkanı gibi şeyleri benek bakım çantasına koydum. Ben sığdım içine. Ama ben hastane odası galan süslemeyeceğim o tür şeylerim yok.
Sen ikiz olduğu için 1 paket bez aldın dimi? Ben 20 tane alıcam mecbur paketi açıp yarısını koycam. Paketi şimdiden açsam eylüle kadar bozulma vs olur mu ki?Ben 1 tane valize koydum canim ama benim valiz kucugun 1 buyugu galiba anca aldi 1 paket bez depent falan hepsi 1 valizde.
Ahh bu adamlarEşime kalsan bim poşetine koyup gidecekseninki gene sırt çantası diyor
Canım iki prematüre, birer takımda yenidoğan koydum. Her birine üçer takım yani. Ben hastane çıkışı almadım 10 lu takım diyorlar ya onlardan almadım. Sadece mavi olan takım var beşli o da yeni doğan diye geçiyor
Evet canim o yuzden 1 paket koydum. Beze bisey olmaz canim cok cok nemli bi yerde kalmazsa acabilirsinSen ikiz olduğu için 1 paket bez aldın dimi? Ben 20 tane alıcam mecbur paketi açıp yarısını koycam. Paketi şimdiden açsam eylüle kadar bozulma vs olur mu ki?
Balon bende düşündüm bakalım yarın alırım doğurmazsamSüperçok da güzel olmuş. Ben oda süsleme için sadece 3-5 balon filan almayı düşünüyorum o kadar, onu da o ara kim şişirir bilmiyorum
Hiç sorma. Bezi var battaniyesi var, pijaması var. Sanki bir kıyafwtle bitiyor. Bir anlasalarAhh bu adamlar1er kiyafet yetecek sanki devamini dusunen yok bezi vs.
slm canım, iyiyim şükür :) 3 temmuz da dogum yapıyorum Allahın izni ileC A N O kuzu nasılsınız haber var mı?
Genelde ekstra bişey lazım olmuyor canım. Bebegin ihtiyaçları senin ihtiyaçların yeterli. Havlu kagıt, ıslak mendil falan ekstra da kendim için koydum. Sıcakta çok lazım oluyor.Aminn canım saolasn
Aynen canım kızlarC A N O doğum için herşey hazır ama aklıma gelmeyen unuttugm bişey varmı acaba diye düşünüyorum öyle şunuda alsan orda işine yarar lazm olur diyecegnz bişey varmı tecrubelisinnz sezeryan için.
Bende de var o modeldenAhh bu adamlar1er kiyafet yetecek sanki devamini dusunen yok bezi vs.
Aynısı bende de oluyor canım.ayakları aşağıda genelde.sanki idrar torbama baskı yapıyor birkaç gündür,vurdukça hissediyorum.bazen toplanma gibi,bir yerini dayıyor sanki ve orası sertleşiyor kısa süre,seviyorum orayı düzeltiyor kendini:) ben de danışacağım yine de bu durumu doktorumaCevap için teşekkürler canım :)
Bebeğin aşağıda olmasi erken doğum riski yaratir diyenler var oyle olunca korktum biraz . Zaten karında toplanmalar sertlesmeler oluyor. Iyice evhamlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?