Teşekkur ederim canım pijama siyah aldm bitane alt üstünede thsrt aldm gece onu giyerm belki dedim bide lohusa takımı almstm gecelik pijama takımı yeterli olur heralde 1 gün kalcaz Allah'tan bişey olmazsa tabi şimdiden bı heyecan sardı nasil geçecek 5 gün bilmiyorum.

Gun içerisinde 3 5 sn olan sertlesme toplanmalardan korkmamak gerekiyormus . Duzenli aralikli gelen gittikçe aralıkları sıklaşan saatte 8 10 dan fazla olan sertlrsmelerde gel dedi

Yeterli canım, zaten fazla kanama olmuyor :)
Günü belli olmayınca zaman daha hızlı geçiyordu. Gün belli oldu, zaman geçmez oldu degil mi
Odasını yatağını hazırladın mı? Ben daha hazırlamadım. Nevresim uyku setini yıkayıp takacağım daha.

Gun içerisinde 3 5 sn olan sertlesme toplanmalardan korkmamak gerekiyormus . Duzenli aralikli gelen gittikçe aralıkları sıklaşan saatte 8 10 dan fazla olan sertlrsmelerde gel dedi
Bilgilendirmen için teşekkür ederim canım :) düzenli değil çok şükür.kısa sürüyor,inşallah sorun yoktur doktora anlatacağım yine de muhakkak.

Aynen valla canım durdu sanki zaman hazirlarm yıkadm serdim beşiğine herşeyini ustunude ortmustum toz olmasn diye duruyor öyle yapacak biseyde kalmaynca öyle bekle dur işte

Orkide_sever canım ablan baya becerikli maşallah senin kurabiyeleri nyt de gördüm ordan tanıdım. Ablan baya hamarat ağzım sulandı
ahh canim yaa yakin olaydin da kurabiyeler geldiginde vereydim keske.ablam bi kac senedir mutfaga takmis durumda instagram varsa bakabilirsin mutfakta_hayatvar diye. Nyt ne bu arada?

Uyuyamıyorum da garip bı şekilde erkenden kalkıyorum isim varmış gibi son gün zaten uyuyamam 6 da hastanede olucam 7.30 da alirim dedi doktor
Aaa cok erken saatte alicak seni canim. Aksam heyecan basar ama uyumaya calis ki sonrasinda gucun olsun. Insallah saglikla alirsin

Günaydın kızlar Sabaha kadar uyku yok bana. Karnım resmen acıyor uyuyamıyorum. Yat kalk sarhoş gibiyim. Birde akşam bir kaç kere hafif lekelenmem oldu acaba nişan mı dedim ama değil sanırım bilemedim

Günaydın kızlar Sabaha kadar uyku yok bana. Karnım resmen acıyor uyuyamıyorum. Yat kalk sarhoş gibiyim. Birde akşam bir kaç kere hafif lekelenmem oldu acaba nişan mı dedim ama değil sanırım bilemedim
Uyku nedir unuttuk valla
Geçen hafta bendede hafif lekelenme oldu idrar yolu enfeksiyonundanmış tahlilde çıktı

Aaa cok erken saatte alicak seni canim. Aksam heyecan basar ama uyumaya calis ki sonrasinda gucun olsun. Insallah saglikla alirsin
İnşallah canım 1 gün kalicamya erken alaymda gün içinde kendini topla dedi benimde işime geldi ertesi gün öğlen bişey olmazsa taburcu olursn dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…