Teşekkur ederim canım pijama siyah aldm bitane alt üstünede thsrt aldm gece onu giyerm belki dedim bide lohusa takımı almstm gecelik pijama takımı yeterli olur heralde 1 gün kalcaz Allah'tan bişey olmazsa tabislm canım, iyiyim şükür :) 3 temmuz da dogum yapıyorum Allahın izni ile
Genelde ekstra bişey lazım olmuyor canım. Bebegin ihtiyaçları senin ihtiyaçların yeterli. Havlu kagıt, ıslak mendil falan ekstra da kendim için koydum. Sıcakta çok lazım oluyor.Ne kadar steril olsada hastane güven olmuyor. 2 takım pijama koyun. Alt pijama koyu renkli olursa daha iyi. Depent orkid de bulundurulmalı.
Bende ekstra bişey koymadım :)
Gun içerisinde 3 5 sn olan sertlesme toplanmalardan korkmamak gerekiyormus . Duzenli aralikli gelen gittikçe aralıkları sıklaşan saatte 8 10 dan fazla olan sertlrsmelerde gel dediAynısı bende de oluyor canım.ayakları aşağıda genelde.sanki idrar torbama baskı yapıyor birkaç gündür,vurdukça hissediyorum.bazen toplanma gibi,bir yerini dayıyor sanki ve orası sertleşiyor kısa süre,seviyorum orayı düzeltiyor kendini:) ben de danışacağım yine de bu durumu doktoruma
Yeterli canım, zaten fazla kanama olmuyor :)Teşekkur ederim canım pijama siyah aldm bitane alt üstünede thsrt aldm gece onu giyerm belki dedim bide lohusa takımı almstm gecelik pijama takımı yeterli olur heralde 1 gün kalcaz Allah'tan bişey olmazsa tabişimdiden bı heyecan sardı nasil geçecek 5 gün bilmiyorum.
Bilgilendirmen için teşekkür ederim canım :) düzenli değil çok şükür.kısa sürüyor,inşallah sorun yoktur doktora anlatacağım yine de muhakkak.Gun içerisinde 3 5 sn olan sertlesme toplanmalardan korkmamak gerekiyormus . Duzenli aralikli gelen gittikçe aralıkları sıklaşan saatte 8 10 dan fazla olan sertlrsmelerde gel dedi
Aynen valla canım durdu sanki zaman hazirlarm yıkadm serdim beşiğine herşeyini ustunude ortmustum toz olmasn diye duruyor öyleYeterli canım, zaten fazla kanama olmuyor :)
Günü belli olmayınca zaman daha hızlı geçiyordu. Gün belli oldu, zaman geçmez oldu degil mi
Odasını yatağını hazırladın mı? Ben daha hazırlamadım. Nevresim uyku setini yıkayıp takacağım daha.
İyi yapmışsın canım, bol bol uyumaya çalış. Dogum sonrası çok ihtiyacın olacakAynen valla canım durdu sanki zaman hazirlarm yıkadm serdim beşiğine herşeyini ustunude ortmustum toz olmasn diye duruyor öyleyapacak biseyde kalmaynca öyle bekle dur işte
Uyuyamıyorum da garip bı şekilde erkenden kalkıyorum isim varmış gibiİyi yapmışsın canım, bol bol uyumaya çalış. Dogum sonrası çok ihtiyacın olacak
Allah kurtarsın canım. Spinal mi olacaksın :)Uyuyamıyorum da garip bı şekilde erkenden kalkıyorum isim varmış gibison gün zaten uyuyamam 6 da hastanede olucam 7.30 da alirim dedi doktor
Spinal epidural kombine olacakmış hepimizi kurtarsn inşallah da kuzularimizi alınca kucagimiza herşey geçer inşallahAllah kurtarsın canım. Spinal mi olacaksın :)
Hadi gözün aydın kuzum kan yükseldi mi bari biraz. Sağlıcakla kucağına al inşallah.slm canım, iyiyim şükür :) 3 temmuz da dogum yapıyorum Allahın izni ile
Orkide_sever canım ablan baya becerikli maşallah senin kurabiyeleri nyt de gördüm ordan tanıdım. Ablan baya hamarat ağzım sulandı
Aaa cok erken saatte alicak seni canim. Aksam heyecan basar ama uyumaya calis ki sonrasinda gucun olsun. Insallah saglikla alirsinUyuyamıyorum da garip bı şekilde erkenden kalkıyorum isim varmış gibison gün zaten uyuyamam 6 da hastanede olucam 7.30 da alirim dedi doktor
Kızlar prensesim 2500 olmuş boyu 49 cm 20 Haziran'da doğuma giricem spinal epidural kombine olucak sezeryan Allah'ın izniyle sağlıkla doğar
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Bakarım canım, nyt nefis yemek tarifleriahh canim yaa yakin olaydin da kurabiyeler geldiginde vereydim keske.ablam bi kac senedir mutfaga takmis durumda instagram varsa bakabilirsin mutfakta_hayatvar diye. Nyt ne bu arada?
Uyku nedir unuttuk vallaGünaydın kızlarSabaha kadar uyku yok bana. Karnım resmen acıyor uyuyamıyorum. Yat kalk sarhoş gibiyim. Birde akşam bir kaç kere hafif lekelenmem oldu acaba nişan mı dedim ama değil sanırım bilemedim
İnşallah canım 1 gün kalicamya erken alaymda gün içinde kendini topla dedi benimde işime geldi ertesi gün öğlen bişey olmazsa taburcu olursn dediAaa cok erken saatte alicak seni canim. Aksam heyecan basar ama uyumaya calis ki sonrasinda gucun olsun. Insallah saglikla alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?