- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Doktora haber verdin mi canim?Günaydın kızlarSabaha kadar uyku yok bana. Karnım resmen acıyor uyuyamıyorum. Yat kalk sarhoş gibiyim. Birde akşam bir kaç kere hafif lekelenmem oldu acaba nişan mı dedim ama değil sanırım bilemedim
Insallah sorun cikmaz canim hersey gonlunce olurİnşallah canım 1 gün kalicamya erken alaymda gün içinde kendini topla dedi benimde işime geldi ertesi gün öğlen bişey olmazsa taburcu olursn dedi
Yok canım devamı gelmedi. Yatın kontrol var gün içinde tekrarı olursa ararım olmazsa. Bebeklerde hareketli. Bugün eşimle fotoğraf çekelim dedik yağacak mı bakalımDoktora haber verdin mi canim?
Hava acik gorunuyo canim da sansina bi anda yagmazsa gunlerdir bi anda bastirip duruyo. 10 gun oldu mu yaa?Yok canım devamı gelmedi. Yatın kontrol var gün içinde tekrarı olursa ararım olmazsa. Bebeklerde hareketli. Bugün eşimle fotoğraf çekelim dedik yağacak mı bakalım
Canım benim de idrar tahlilim çok kötü çıktı bol bakteri, lökosit vs ama sonra kültür tahlili yaptırdık o temiz çıktı. Anlamadım bu işten bişeyUyku nedir unuttuk valla
Geçen hafta bendede hafif lekelenme oldu idrar yolu enfeksiyonundanmış tahlilde çıktı
Benimde ilk enfeksiyon çıktığında kültür yapıldı üreme çıkmadı 10 gün sonra tekrar idrar yolu enfeksiyonu oldum bu sefer daha kötü çıktı 10 gün antibiotik içtimCanım benim de idrar tahlilim çok kötü çıktı bol bakteri, lökosit vs ama sonra kültür tahlili yaptırdık o temiz çıktı. Anlamadım bu işten bişey
Dün ben de özelde yaptırdım canım tit.kafama göre kimse demeden.önceden senle yine yazışmıştık bu konuda.kültür testim çıkmadı ama 2-3 lökosit ve nadir eritrosit görüldü diyor.sanırım bu herkeste olabilcek birşey fakat idrar bulanık ve ph 8 küsür.onlar niye öyle çözemedim.Canım benim de idrar tahlilim çok kötü çıktı bol bakteri, lökosit vs ama sonra kültür tahlili yaptırdık o temiz çıktı. Anlamadım bu işten bişey
Canım artık haftada iki kere görmek istiyorum dedi. Pazartesi ve Perşembe gel dedi. O yüzden sık gideceğimHava acik gorunuyo canim da sansina bi anda yagmazsa gunlerdir bi anda bastirip duruyo. 10 gun oldu mu yaa?
Benim her hangi bir şikayetim de yoktu rutin kontrol olarak bakıldı. Hijyene dikkat ediyorum, günde 3-4 litre su içiyorum ona rağmen öyle çıkmıştı. Daha başka ne yapılırki korunmak için. Senin geçti dimi ilaçla?Benimde ilk enfeksiyon çıktığında kültür yapıldı üreme çıkmadı 10 gün sonra tekrar idrar yolu enfeksiyonu oldum bu sefer daha kötü çıktı 10 gün antibiotik içtim
Onlar çok önemli değil sanırım.Dün ben de özelde yaptırdım canım tit.kafama göre kimse demeden.önceden senle yine yazışmıştık bu konuda.kültür testim çıkmadı ama 2-3 lökosit ve nadir eritrosit görüldü diyor.sanırım bu herkeste olabilcek birşey fakat idrar bulanık ve ph 8 küsür.onlar niye öyle çözemedim.
Ben 1 tane monurol bitirdimBenim her hangi bir şikayetim de yoktu rutin kontrol olarak bakıldı. Hijyene dikkat ediyorum, günde 3-4 litre su içiyorum ona rağmen öyle çıkmıştı. Daha başka ne yapılırki korunmak için. Senin geçti dimi ilaçla?
Kefir de iyi geliyormuş diyorlardı bak sen yoğurt deyince aklıma geldi. Kefir de içeyim bari. İyileşmiş olmana sevindim aman tekrarlanmasın bi daha inşallahBen 1 tane monurol bitirdim
10 günde antibiotik içtim
Tekrar idrar tahlili yapıldı yine lökosit çıktı ama 1 e düşmüş
Biraz da eritrosit
1 protein ph fln düzelmiş ilaca gerek yok artık dedi
Bende hamileliğimin başından beri günde 3 lt içiyorum nasıl oluo anlamadımki limonlu su da tüketmeye başladım iyi geliyormuş bide bol bol yoğurt
Normal dogurucan diye cagiriyo galiba canim. Var mi bi gelisme hissediyomusunCanım artık haftada iki kere görmek istiyorum dedi. Pazartesi ve Perşembe gel dedi. O yüzden sık gideceğim
İdrar yolu enfeksiyonum vardı sanırım onunla alakalı canım çok şükür geçti daha iyiyimSanci dedigin sey solunda ve tek tarafliysa cok endise etme canim dinlen ve bol su ic daha gecmezse acile gorun doktoruna birakma.
Çok güzeller yaEki Görüntüle 2278987 kizlar ablam bebislere kurabiye yapmis yollucakmiskapi susune uygun olsun diye tac seklinde kalip almis
Gecmis olsun canim bol su ic havalar sicak diye de corabi eksik etme ayagindanYa kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu bende de çıktı tesadüfen öğrendim ne ağrı ne sancı yoktu 408 bakteri çıktı idrarda 1 monurol şase içtim ama kültür yaptırmadım henüz
Evet canım normal olsun istediğimiz için çağırıyor galiba.kaç saattir fellik fellik geziyorumNormal dogurucan diye cagiriyo galiba canim. Var mi bi gelisme hissediyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?