Kızlar benim doğum tam kesin değil ama 39+2 gibi olcak sanırım sezeryan için çok geç mi oluyor biraz endişeliyim

Kızlar benim doğum tam kesin değil ama 39+2 gibi olcak sanırım sezeryan için çok geç mi oluyor biraz endişeliyim
39 yeni bitmiş oluyor canım geç değil aslında geriden geliyor zaten bizim bebisler. En fazla kakasını yapar diye düşünülüyor ama olacağını sanmam minikya bizimkiler

39 yeni bitmiş oluyor canım geç değil aslında geriden geliyor zaten bizim bebisler. En fazla kakasını yapar diye düşünülüyor ama olacağını sanmam minikya bizimkiler
Ondan korkuyorum hep kötü şeler okudum allah korusun canım ya sen kaç haftalıkken girmiş olucaksın

Kızlar merhaba bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı haftanız da öğrendiniz Ben 12 haftalığım Doktorum çok kesin konuşmasa da duruşundan ve Kemik yapısından bebeğimi erkeğe benzetti Tabii hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah ama değişir mi ki diye de düşünmüyor değilim Sonra da diyorum bir şey görmese öyle demezdi diyorum Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz

Bana 13.haftada kesin erkek demişti canım öylede devam etti

Buna ben cevap versem mi bilemedim 24.haftada netleşti bizim hemde defalarca iki ayrı doktor baktı o zamana kadar bizim ki kızmış, kız olunca uygun pozisyon olmazsa görmek daha zor ama erkekse pipisini uzun zaman saklayamıyor 12.haftada tahmin yürütüyorlar 14-16.haftalarda kesin bişeyler söylemeye başlıyorlar genelde.

Bana bu haftalarda yüZde 90 erkek demişti kız çıktı

Ben 39 da gircen sandım canım benimki galiba ekstra bir durum olmazsa ayın 28 i gibi olucak
39 un içinde oluyorm zaten canım 38 bitmiş oluyor 39. Haftanın içinde oluyorm sezeryane girdiğimde 5 gun sonra girsem 39 bitmiş 40 in içinde olmuş olacaktm sen 40. Haftada girmiş olcaksn.

bana 13. haftada %90 kız demisti doktorum 17. haftadaki kontrolümdede kız olduğu kesinleşti

16. Haftada kesin öğrendim ben kız olduğunu öncesinde kıza benziyor demişti yaniltmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…