İnşallah olmaz canım çamaşırıda günde 3 kez değiştiriyorumKefir de iyi geliyormuş diyorlardı bak sen yoğurt deyince aklıma geldi. Kefir de içeyim bari. İyileşmiş olmana sevindim aman tekrarlanmasın bi daha inşallah
39 yeni bitmiş oluyor canım geç değil aslında geriden geliyor zaten bizim bebisler. En fazla kakasını yapar diye düşünülüyor ama olacağını sanmam minikya bizimkilerKızlar benim doğum tam kesin değil ama 39+2 gibi olcak sanırım sezeryan için çok geç mi oluyor biraz endişeliyim
Ondan korkuyorum hep kötü şeler okudum allah korusun canım ya sen kaç haftalıkken girmiş olucaksın39 yeni bitmiş oluyor canım geç değil aslında geriden geliyor zaten bizim bebisler. En fazla kakasını yapar diye düşünülüyor ama olacağını sanmam minikya bizimkiler
Evet canım normal olsun istediğimiz için çağırıyor galiba.kaç saattir fellik fellik geziyorumbelki olur
Al benden de o kadar ben de uyuyamadım iyi ama ağrısız benimki endisedenGünaydın, bu gece bende uyuyamadım. Bacaklarım çok agrıyor. Çatı agrım da var.Sabaha kadar evde gezdim. Yastık falan koydum yok yok.
İnşallah canımhadi insallah canim
Günler yaklaştıkça dogal malesefAl benden de o kadar ben de uyuyamadım iyi ama ağrısız benimki endiseden
39 da giricem canım tam.Ondan korkuyorum hep kötü şeler okudum allah korusun canım ya sen kaç haftalıkken girmiş olucaksın
Anladım cnm o zmn aramızda 1-2 gün kadar olucak39 da giricem canım tam.
38+3 te alacak canım benim bebisi 5 gün sonra falan seninkini alacak sanırımAnladım cnm o zmn aramızda 1-2 gün kadar olucak
Ben 39 da gircen sandım canım benimki galiba ekstra bir durum olmazsa ayın 28 i gibi olucak38+3 te alacak canım benim bebisi 5 gün sonra falan seninkini alacak sanırım
Bana 13.haftada kesin erkek demişti canım öylede devam ettiKızlar merhaba bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı haftanız da öğrendiniz Ben 12 haftalığım Doktorum çok kesin konuşmasa da duruşundan ve Kemik yapısından bebeğimi erkeğe benzetti Tabii hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah ama değişir mi ki diye de düşünmüyor değilim Sonra da diyorum bir şey görmese öyle demezdi diyorum Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz
Buna ben cevap versem mi bilemedimKızlar merhaba bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı haftanız da öğrendiniz Ben 12 haftalığım Doktorum çok kesin konuşmasa da duruşundan ve Kemik yapısından bebeğimi erkeğe benzetti Tabii hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah ama değişir mi ki diye de düşünmüyor değilim Sonra da diyorum bir şey görmese öyle demezdi diyorum Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz
Bana bu haftalarda yüZde 90 erkek demişti kız çıktıKızlar merhaba bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı haftanız da öğrendiniz Ben 12 haftalığım Doktorum çok kesin konuşmasa da duruşundan ve Kemik yapısından bebeğimi erkeğe benzetti Tabii hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah ama değişir mi ki diye de düşünmüyor değilim Sonra da diyorum bir şey görmese öyle demezdi diyorum Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz
39 un içinde oluyorm zaten canım 38 bitmiş oluyor 39. Haftanın içinde oluyorm sezeryane girdiğimde 5 gun sonra girsem 39 bitmiş 40 in içinde olmuş olacaktm sen 40. Haftada girmiş olcaksn.Ben 39 da gircen sandım canım benimki galiba ekstra bir durum olmazsa ayın 28 i gibi olucak
Kızlar merhaba bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı haftanız da öğrendiniz Ben 12 haftalığım Doktorum çok kesin konuşmasa da duruşundan ve Kemik yapısından bebeğimi erkeğe benzetti Tabii hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah ama değişir mi ki diye de düşünmüyor değilim Sonra da diyorum bir şey görmese öyle demezdi diyorum Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz
Bu arada korkma tedirgin olma yani canım bişeyck olmaz zaten tehlikeli bişey gorseydi doktorun alirdi bekletmezdi daha durabilecek durumda demek ki.Ben 39 da gircen sandım canım benimki galiba ekstra bir durum olmazsa ayın 28 i gibi olucak
16. Haftada kesin öğrendim ben kız olduğunu öncesinde kıza benziyor demişti yaniltmadi.Kızlar merhaba bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı haftanız da öğrendiniz Ben 12 haftalığım Doktorum çok kesin konuşmasa da duruşundan ve Kemik yapısından bebeğimi erkeğe benzetti Tabii hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah ama değişir mi ki diye de düşünmüyor değilim Sonra da diyorum bir şey görmese öyle demezdi diyorum Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?