Kizlar doktorla konustum hafta ici gelin son kontrolleri yapalim dedi. Spinal oneriyor ama ben hissetmekten korkuyorum epidural+spinal olsam dedim anestezi uzmaniyla gorusuruz o konuyu dedi. Ablamda cuma kontrole git pazartesi aldir dedi 2 3 gun fazladan dursunlar dedi. Bakalim napicaz

Canım benim doktorum annenin konforu için spinal önermiyorum epidural olucak dedi hatta o yüzden hastaneyi değiştirmek zorunda kaldık

Canım benim doktorum annenin konforu için spinal önermiyorum epidural olucak dedi hatta o yüzden hastaneyi değiştirmek zorunda kaldık
Benim doktor da normal doğum bile olsa muhakkak epidural olacak dedi ne gerek var tıp bu kadar ilerlemişken acı çekmene dedi. Egepolü mü değiştirdiniz canım?

Kızlar beni Doğuma aldılar açıklığım 7 cm. İlk geldiğimde 5 cm di. Dr gece gelseydin doğururdun şimdiye dedi. Dualarınızı bekliyorum
Ahh canim saglikla al kucagina seni duyduktan sonra benimkilerinde gelesi tuttu heralde kasiklarimda bi sanci bi agri ter dokturuyor bazen

Canım kesinlikle spinal epidural olmalısın seni doğum sonrası en azndan ağrı konusunda rahat etmen lazım bence ben bile epidural vermeden zor aldm kucağıma yanımda annem ablam vardı hastanede sen teksinn iki tane bebeğin olacak daha zor olur

Doktor yalniz oldugumu bilmiyo canim hastaneye gitmisken ayrintili sekilde konusucam o zaman kabul eder diye dusunuyorum. Ablama falan kalsa benim gibi korkuyolar hissetmekten genel ol dedi de bebeklere zarari var. Cikarmak daha uzun surer etkilenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…