İşte eşinde kendince haklı canım. Tabii durabildikleri kadar dursunlar bizde isteriz de şartlar el vermiyor bazen.

İşte eşinde kendince haklı canım. Tabii durabildikleri kadar dursunlar bizde isteriz de şartlar el vermiyor bazen.
Haftaya hayirlisiyla 36+1 oluruz kilo alimlari da iyi olursa insallah gonul rahatligiyla dogururum heralde. Yalniz anestezi sekline karar veremedim doktorlada daha konusmadim

Haftaya hayirlisiyla 36+1 oluruz kilo alimlari da iyi olursa insallah gonul rahatligiyla dogururum heralde. Yalniz anestezi sekline karar veremedim doktorlada daha konusmadim
Dediğin gibi durumlarına göre karar verirsiniz canım. Bence panik yapmazsan spinal anestezi en güzeli çabuk toparlarsın. Hatta spinal ve epidural aynı anda al sezeryan sonrası ağrıların için epidurali kullanıp rahat edebilirsin

Ayy ne güzel maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Emmesine de çok sevindim. Darısı başımıza

Hafta ici doktorla da bi konusayim diyorum ne onerecek. Dedigin mantikli ikisini alip rahat edebilirim. Morasigi canim sen nasil dogurdun? Rahatmiydi

Cok sukur hic bisey surmemistim canim hic yara olmamisti. Duzgun tutamayan bebek yara yaparmis diyolar. Bir de kuru gogsu direk vermiceksin sutunle etrafini nemlendiriceksij
tamam canım sagolasın insallah biz de oyle rahat atlatırız
Allah kolaylık versin canım insallah emzirme işinde bir an once rahata kavusursunuz
bende de lansinoh var bakalım işe yaricak mı
eşinle acil eylem planı yapın suyun gelirse eşinin eve gelmesini beklemeden oglunu alıp taksiye atlayıp hastaneye gidebilir misin mesela eşine yolda ulaşırsın hazırladığın esyaları da toplar getirir sonra örnek

Burdan taksi bile gecmiyo canim tek acil planimiz o gun arabayla gelirse evin altinda ki kafe sahibi olabilir o da dedigim gibi arabayla gelmis olursa en azindan yol ustu beni santiyeye kadar atar ordan esim alir hastaneye goturur ama zaten tek sorunumuz esime ulasabilmek. Yaninda baskasininda numarasini alamiyorum onlarda bodruma iniyor. Kapida guvenlik var ama binlerce kisi calisiyo santiyede onlarda esime ulasamaz off bisey olmamasi icin dua edip heralde cumaya gun almak olacak isim

Canım hiç beni kim götürür deme 112yi ara öyle bir durumda. Başı ağrıyana bile gidiyoruz biz hiç merak etme. Eşine de gidene kadar bir şekilde ulaşırsın

Canım hiç beni kim götürür deme 112yi ara öyle bir durumda. Başı ağrıyana bile gidiyoruz biz hiç merak etme. Eşine de gidene kadar bir şekilde ulaşırsın
Evet canim da ambulans istedigin hastaneye goturuyor mu yoksa en yakina mi goturuyorlar?
Benim sipa surekli dogur da dogur diyo. Gece dogurmamdan korkuyomus az once babasina oyle anlatiyo. Babasi da gunduz dogurmasin ben yokum diyo

Evet canim da ambulans istedigin hastaneye goturuyor mu yoksa en yakina mi goturuyorlar?
Benim sipa surekli dogur da dogur diyo. Gece dogurmamdan korkuyomus az once babasina oyle anlatiyo. Babasi da gunduz dogurmasin ben yokum diyo
Canım takipli olduğun hastane tercihimiz olur Doğum anında çünkü diğer hastaneler de kabul etmek istemiyor

Bunu ogrenmem de iyi oldu canimm ayy Allah razi olsun kiz senin isin iyice bilgi sahibi olmamiza yaradi
Canım sen gelenleri iyi bilgilendir yeter. Medova Hastanesi Fuat Demir’de takipliyim, ikiz gebeyim. Drum hastanede bekliyor görüştüm diyeceksin tamam Allah senden de razı olsun canım

Kızlar sabah bir bakmışsınız ben doğuruyorum diye mesaj atmışım. Fenayım yani Doğum böyle başlıyorsa benimki başladı. Bebeklerin ikisi de acayip toplandı nefes alamıyorum, sürekli çişim var gibi, hafif adet ağrısı gibi tarif edemiyorum bilenler bana bir anlatsın. Biraz da midem bulanıyor

Allah yardımcınız olsun canım. Sancılar düzenli ve sık geliyorsa bekleme, açılman olabilir. Acil doktora git, hiç bekleme. Evde bir sürprizle karşılaşma

10 dk da bir olup geçmiyorsa şikayetin o gerçek sancı oluyor. Allah muhafaza suyun falanda patlayabilir. Görümcem evde beklemiş beklemiş 7 cm açılma ile hastaneye zor yetişti. Az daha arabada doguruyordu
Geçmiyor canım evet. Sürekli bir rahatsızlık gibi. Karnım taş gibi üst taraflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…