Gir istersen canım, evdekilere de haber ver. Saglıkla dogurursun inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun
Aynen dediğin gibi canım sertleşmenin dışında makat vajen ve bel ağrısı oluyordu bende. Hadi hayırlısı inş gönlüne göre doğum olur. Ben ağrıya dayanamadığımda 6cmdi.
Canım çok sağol bende hafif bel ağrısı var makatta sorun yok ama vajende sanki vuruyorlar gibi. Bunun sıklığını sen nasıl ölçmüştün canım

İnşallah canım Allah razı olsun

Canım çok sağol bende hafif bel ağrısı var makatta sorun yok ama vajende sanki vuruyorlar gibi. Bunun sıklığını sen nasıl ölçmüştün canım
Ağrı vajenden girdiği an karnımda sertleşmeye başlıyordu, o an dakika tutmaya başlıyordum ağrım geçince bitiriyordum

Günaydın kızlar hala evdeyim beşe doğru rahatlayıp uyudum ama karnım hala taş gibi. Ağrım yok pek gitmeli miyim acaba hastaneye hala kararsızım

Günaydın kızlar hala evdeyim beşe doğru rahatlayıp uyudum ama karnım hala taş gibi. Ağrım yok pek gitmeli miyim acaba hastaneye hala kararsızım
Gunaydin canim ne bekliyon kiz. bi git gorun nst falan ne lazimsa yapilsin normal dogurucan ani biseyle karsilasmayin. Haberdar et bizi arada❤

Canım senin hissetmediğin sancıların olabilir o yüzden git bi nst çekil istersen.
Canım eşim öğle arasında gelecek bir gidelim bakalım
Gunaydin canim ne bekliyon kiz. bi git gorun nst falan ne lazimsa yapilsin normal dogurucan ani biseyle karsilasmayin. Haberdar et bizi arada❤
Gideyim dediğin gibi hülyacım. Dra öncesinde mesaj atsam mı acaba direk gitsem mi

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…