Doktora şöyle eminim kabul eder canim genel sakin olma spinal epidural kombine ol bence eğer anestezi uzmanı isinde iyi ise hiç korkma ben ne epidural katater takılırken hissettm nede ameliyat sırasında hissettm sadece bebek çıkarken baskı oldu o kadar.

Anamm benim gobuste sivricene nasil cikaricaklar bunlari dar yerden. Kusma hissi falan geliyomus ben kesin kusar yikarim ortaligi

Hayırlısı olsun canım, bencede durabildigi kadar dursun :)
Kızlar beni Doğuma aldılar açıklığım 7 cm. İlk geldiğimde 5 cm di. Dr gece gelseydin doğururdun şimdiye dedi. Dualarınızı bekliyorum
Ahh ben demiştim git diye. Saglıkla kucagına alırsın inşallah. Rabbim güç kuvvet versin

Hayırlısı olsun canım, bencede durabildigi kadar dursun :)

Ahh ben demiştim git diye. Saglıkla kucagına alırsın inşallah. Rabbim güç kuvvet versin
Esimin galiba 1 hafta izni olacak ona gore planlama yapmamiz lazim hangi gun olsa iyi olur diye
Saye- suan ikinma evresindedir diye dusunuyorum. Keske hastane yakin olsaydi giderdim yanina

Esimin galiba 1 hafta izni olacak ona gore planlama yapmamiz lazim hangi gun olsa iyi olur diye
Saye- suan ikinma evresindedir diye dusunuyorum. Keske hastane yakin olsaydi giderdim yanina
Anladım canım :)
Gönlünüzce olur inşallah

Allah onunda yardımcısı olsun. Bi anda 2 bebiş dünyaya geliyor, kolay değil

Arkadaslar kontrolden ciktim.beklemeye devam dedi sikinti yok gibi.doktor iki uc gun tatile gidiyor.sen dogurmazsin merak etme dedi.iki belki de üç hafta bile sürebilir dedi.
Baya zaman vermiş canım kilo boy nasıl olmuş bende pazartesi doğurcam inşallah erkenden birşey olmazsa

Baya zaman vermiş canım kilo boy nasıl olmuş bende pazartesi doğurcam inşallah erkenden birşey olmazsa
Cnm 3 kilo civari dedi yine. Boyunu soylemedi.cati muayenesi falan yapti.suanda normal görünüyor ama tabi normal diye gireriz her an sezeryana doneriz belli olmaz dedi.ben de durabildigi kadar dursun dedim.dün baya yoruldum sanki biraz su geldi gibi geldi onu soyledim amniyon sivi testi yaptilar su gelmemis.nst de de hep hickirik tuttu bizimkini.bütün esyalarimi götürmüstüm doktor 2 saat uzakta bana☺38 doldu sezeryan olurum belki diye.olmadi geri döndük beklemeye devam.pazartesi doguracaksin insallah guzel haberlerini bekliyoruz.erkenden bisey olmaz sen icini rahat tut

Arkadaslar kontrolden ciktim.beklemeye devam dedi sikinti yok gibi.doktor iki uc gun tatile gidiyor.sen dogurmazsin merak etme dedi.iki belki de üç hafta bile sürebilir dedi.
Herseyin iyi olmasina sevindim canim.Kiz zaten 39 olmussun masallah 2 3 hafta ne? 42ye kadar mi bekleticek napicak.

Kilosuda iyi canım normal doğum için inşallah en sağlıklısı sizin için nasıl olcaksa öyle olsun
Hastane uzakmış ama doktorlar saatler sürüyor diyorlar doğumun gerçekleşmesi
Bana günler geçmiyor şuanda kaldı 2 gün

Yaa bende esyalari falan goturmusken bi sabirsizlandim canim.nasip nasil gelmeyi secerlerse bebisler oyle gelsin.saglikli olsunlarda.sen rahat olmaya calis hersey guzel olacak.pazartesiye kadar da bi supriz olmayacak insallah

Öncesinden yemek yemezsin zaten bulantıya karşıda ilaç veriyolar soruyolar varmı yok mu diye eşin girecek mi canım.
Zorla mide suyunu kusuyomussun canim kusamazsan ogurup duruyomussun falan.
Yok canim cocuk var giremez yanima. Hos girse de dayanamaz nerde okuduysa ikiz dogum riskliymis bazen yaa anne yada bebekler diye soruyolarmis falan. Ben seni tercih ederim soyleyeyim dedi

Insalkah yara olmazsın. Ama ne sürerse n sür olacağında oluyor. Ben son bir ay hep kremledim. Bugün 38 günlük olduk hala acıyor ama en başta ki bıçakla kesiliyor acısı hafifledi. Neler denemedim neler dicem o ki tek çaresi zaman. Ilk kızımda da öyle olmuştu 52. günde şip diye gecivermisti. Hayırlı doğumlar olsun bekleyen herkese

Amin insallah canim. Bende azicik cesaret olsa keske spinal epidural falan gozum kapali kabul ederdim de o cesaret yokkk
Spinal de ağrı hissedilmiyor ki korkma bence. Ki benim ağrı eşiğim çok düşük olmasına rağmen hiç hissetmedim. Sadece hareket ve dokunma hissi oluyor sıfır acı. Genel anestezi ile de ameliyat oldum agriyla uyaniyorsun. Hem bebeklerine ilk opucuklerini amelitathanede kondurursun uyanik olursan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…