umarım herşey planda gider ani gelirse de Sayenin dediği gibi 112 cagirirsin
Kızlar beni Doğuma aldılar açıklığım 7 cm. İlk geldiğimde 5 cm di. Dr gece gelseydin doğururdun şimdiye dedi. Dualarınızı bekliyorum
canım benim iyi haberlerini az once Hülya almış tebrik ederim ❤❤❤
insallah zorlanmadan atlatiriz tesekkurler

Daha dün gibi pozitif sonuçları gördük. Şimdi hayırlısıyla yavrularimizi kucağımiza alicaz inşallah. Benimde sezeryan haftaya sabırsızlıkla bekliyorum yavrularimi kuzey&guney
Ayy hayirli olsun canim insallah sende saglikla kavus bebeklerine. Bizde haftaya cuma demistik ama sonraki pazartesiye sallicam 2 3 gun fazladan dursunlar

Hafta ici doktorla da bi konusayim diyorum ne onerecek. Dedigin mantikli ikisini alip rahat edebilirim. Morasigi canim sen nasil dogurdun? Rahatmiydi
Spinal oldu benim canim. Benim dusndgmde oydu katedral flaan istemiyordum. Kendinde olmak guzel bebekleri gorup icin rahatliyor igne hic acitmiyormus gercektn korkulan gibi degil. Sorasinda cok agrim oldu benim ikizlede alakali olabilir ozellikle ilk bebek ciksrken o sksk ortamdan baski cok oluyor aci duyulmiyyor baskilar duyuluyor. Etkili agri kesicilerde yapiyorlar zatn merk etme. Birde bunye meselesi etkilenmede kuzum korkma dogum guzeldi sorasinda cektm ben gazda cikmadi sancm cok oldu. Esim girdi basucumdaydi cok destek aldim cok guzel anlar bi kere yasancak iyiki bayilmamisim dedim benim dikis bantlarim bile alindi dun cok guzel dedi dr rshimde guzel dedi. aynada baktim ben bile sasirdm goruntusune cizgi var sadece

Hissetmiyorsn merak etme canim belden asagisi bildigin felc spinalde igneyi yaptigi gibi uyusuyor aninda zatn

Kzlar selam bir boslkta uyumadn goz ataym size dedim masallah iyisiniz bir arkadasda dogurdu snairm gozu aydin masallah dikis agrilarm bi nebze daha iyiym bende sukur. Yanimzdaki bebegimle foto terapi aldk dun isikli kabindeydi sarilk yuksk cikti bende yanindaydm kac kere kan aldilar surekli takip icin icim yandi o agladkca kuvozdeko bebegim biraz daha kalicakms hastanedn uzaklasamadik arkadaslar hamissiniz dualarinizda benide anin melegime biranonce saglkla kavusayim cok zor gelip gidip uzaktn gormek ayri kalmak kokumu verememek bize alisicakmi taniyacak mi demeye basladm artik annemde dogumda kokunu verdiler o ona yetr diyor. Hastsne odasnda foto bile ceklmedk esimle bir yanimiz eksk diye icimzden bisi gelmedi hic evimizde cekilcz ksvusunca ins

Kızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi ve güzel bir doğum oldu.

Orkide_sever canım sleepy 0 numara bez büyük benimkilre
Canim tekrar gozunuzaydin olsun. Ayy deme yaa o kadar mi kucukler seninkiler kucuk dogdularsa benimkileri dusunemiyorum. Aman rabbim can sagligi versin bak masallah yanindalar darisi bana da olsun insallahhhh.
Hafta sonu girdi araya cikarmazlarsa seni yarin hastanedeyim insallah geliyoken bezle islak mendil alayim diyorum islak mendilde mi sleepy canim

Rabbim tez zamanda kuvozdekiyle de kavustursun sizi canim. Sarilik icin tek care emzirmek canim insallah bunuda asarsiniz. Oglum sariligin snirina cok yaklasmisti gozlerinde beyaz kalmamisti bildigin sariydi zorla emzirerek toparlamistik. Siz neler neler atlattiniz bunlari da atlaticaksinizdir insallah canim

Ooo ust uste gelmis hersey canim. Agrilarin gecmezse gorun sende doktora
şimdi iyiyim canım :)
Evet canim Saye- adina cok sevindim vallahi ayy aglicam resmen kendim dogursam bu kadar sevinirdim resmen
Maşallah diyelim, darısı sana
Daha dün gibi pozitif sonuçları gördük. Şimdi hayırlısıyla yavrularimizi kucağımiza alicaz inşallah. Benimde sezeryan haftaya sabırsızlıkla bekliyorum yavrularimi kuzey&guney
Sende saglıkla kucağına alırsın inşallah
İyi olmanıza sevindim canım. İnşallah diger kardeş de biran önce toparlanır ve yanınıza, gelir. Beni tanımayacak gibi düşünme. O daha çok küçük. Annesinin kokusunu unutmaz, emin ol :) bugunlerde gececek inşallah, canları iyi olsun, saglıklı olsun ywter
Oy oyy maşallah kuzucuklara. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Seninde iyi olmana sevindim. Beslenmedikleri için şekerleri düşüyor olabilir. Bi zaman sonra sütün gelecek Allahın izni ile. Göğüs ucunu sıcak suyla yıkamak sütün gelmesini saglıyor, aklında olsun :)

Dün gece ne, konuşuyorduk, şimdi ne konuşuyoruz hayat çok garip valla. Karnındayken kollarında bulmak
Rabbim her isteyene aratmasın, nasip etsin inşallah

Ne guzel canim yanina esinde girmis destek olmus ben tek kalicam o hengamede dikkatimi dagiticak biseyde olmayacak ama bakalim hayirlisi en son neye karar verilecek.

Canım çok geçmiş olsun. Normal doğumu çok istiyordun, istediğin gibide oldu şükür. Bebişlerin solunumu iyiyse hiç dert etme canım benimkide 2380 doğdu bugüm 13. Günümüz 2570 oldu. İlk başlsrda hemen yoruluyorlar emmede sıkıntı oluyor sık sık uyandırdım ben. Zaten sarılıkta olduğu için mama verdiler.

Masallah bak sizin 2 hafta oldu bile canim darisi biz geri kalanlara da olsun insallahhh

Maşallah Minnoşa. Büyümeye bile başlamış sarılık malesef açlıkla alakası var. Sütün yetmiyorsa mama ile takviye yapınca geçiyor. Baktın sütün geliyor, mama verme bence. Sonra mamaya alışıp seni emmeyebilir

Ayy sen benimkiler için mi sordun bezi hülyacım Aşlah razı olsun tanışsak yeter kuzum. Bende tecrübe olarak soruyorsun diye düşündümMinicikler canım. Birde sana tavsiye kıyafet bebeklere bol al Canım ben üç takım aldım yetmedi
Allah razı olsun canım dün gece yazışmıştık evet meğer Doğum başlamış. Karnımda kımıllardı şimdi yanımda
Sağol canım benim evet çok şükür istediğim gibi oldu her şey canım. Solunumları iyi şükür. Emmede bir şekilde olacak inşallah canım sürüm gün geçtikçe gelir inşallah

Allah şifa versin iki kuzuna da canım üzülme bunu da atlatacaksınız minik ama cok şukur saglıklı anne kokusu unutulur mu
Gecmiş olsun canım bebeklerin de senin de saglıklı olmana cok sevindim tekrar tebrikler

Cnm cok sevındım kuzuuum.hemen buyuyeceklrr annesı hıc merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…