İnşallah bir an evvel toparlanır da kavuşursun meleğine. Hiç üzülme o yanına geldiği an bugünler yalan oluverir, hemencecik alışır sana kucağından inmek istemez

Çok sevindim canım, hem gözünaydın hem geçmiş olsun. Analı babalı büyürler inşallah. Umarım sütün de bir an evvel gelir

Oyy Maşallah canım rabbim güzelce büyütmeyi nasip etsin bundan sonrasi için sağlıkla yanimzdalarya şükür 10 güne kalmaz canavar olacaklar hepsi insallah

Canım insan üzülüyor haliyle yanında olsun istiyorsun ama hayatta bak sana kavuşmak için gelecek hala kendini anne karnında hissediyor şuan zaten ama bı sure sonra oda yanında olup kokunu alacak merak etme lütfen o zaman hep beraber kuzularnla sende daha iyi olursn hem cookk güzel pozlar verirsinz

Allah razı olsun canım çok teşekkürler
Cnm cok sevındım kuzuuum.hemen buyuyeceklrr annesı hıc merak etme
Canım benim çok sağol inşallah
Çok sevindim canım, hem gözünaydın hem geçmiş olsun. Analı babalı büyürler inşallah. Umarım sütün de bir an evvel gelir
İnşallah canım aminn
Oyy Maşallah canım rabbim güzelce büyütmeyi nasip etsin bundan sonrasi için sağlıkla yanimzdalarya şükür 10 güne kalmaz canavar olacaklar hepsi insallah
Çok şükür canım yürekten aminn

Morasigi canım bende mesajını yeni gördüm bebeklerden fırsat bulup yazamadım. İnşallah yanına gelecek kuzum minik kızında. Hiç üzülme çok güçlü o ve seninle arasında güçlü bir bağ var asla bana alışır mı diye düşünme o zaten senin parçan kuzum.

Saye- cim tekrar gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklarını devam ettirsin. Bir an önce seninde ağrın sızın varsa geçsin inşallah normal doğum yapmanada çok sevindim öyle istiyordun, Allah nasip etti dün karnındaki yavrucaklarını şimdi öp kokla annesi

Allah ım diğer bebeğini de sağlığına kavuşturup kucağına almayı nasip etsin canım, güzel şeyler düşün güçlü kalmaya çalış o seni hep hisseder,birkaç güne ikiside kucağında şapur şupur emince bu günlerin hızlıca telafisini yaparsınız inşallah, dualarımız da sende varsın, güçlü kal

Canım benim Allah razı olsun. Çok şükür rabbim nasip etti darısı bir avazda sizlere. Birde sütüm gelse daha mutlu olacağım. Bebeklerim mama alıyor sürekli

Canım benim Allah razı olsun. Çok şükür rabbim nasip etti darısı bir avazda sizlere. Birde sütüm gelse daha mutlu olacağım. Bebeklerim mama alıyor sürekli
Hep sıcak duş önerisinde bulunuyorlar, imkanın varsa gögüs bölgenin etrafına sıcak su torbasıyla ısıtıp havlu koy olmadı, eve çıkıp rahatlayıncada artar belki, birde sağmayı denedin mi sen çektirdikçe de gelebilir zamanla çoğalacak beynine güzel sinyaller gönder

Gelecektir sütte içini ferah tut.mama da alsinlar herkkes aliyo canimbenim. Sen rahat olunca onlara da yansiyacak bu.sütün de daha cabuk gelecek.sen neler atlattin bu bebisler icin.

Ayy premature giydirdin dimi canim en iyisi ben bi kac tane daha premature alayim.bezi de 0 numara alayim tabi sana sordum canim bi ton kiyafet falan gelir en lazim olan sey su donemde bez ve islak mendil serbette yapip getirmeyi dusundum ama sekerin ne alemde bilemedigimden girisemedim. Yoksa eger sorun sekerinde bi komposto serbet bisey yapayim istersen.

Saye- canım gözünüz aydın Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sütünde gelir hic endiselenme bol bol su ic sütü en cok artıran sey o cünkü. Miniklerini bizim icinde öp kokla
Morasigi canım az kaldi diger kuzunda gelecek yanına. Kokunuda unutmaz merak etme hemen yapısır yine sana.hastaneye gittiginde kucagına vermiyolar mı.

Bugun benimde kontrol günüm bakalım neler yapıyor minik kızım
Bugun dogumgünüm ama hic bisey istemedim esimden. Aklım hep kızımda onun dogacagı zamanda

Yeni yasin kutlu olsun canim insallah kizinla da guzel haberlerle donersiniz. Bende evlilik yildonumu gecti bisey istemedim dogum falan derken biriktirip ozel gunleri sonrasinda isticem

Dogum günün kutlu olsun, güzel haberlerle gelin inşallah

Canım bebislerin ememedigi için sütun gelmiyor emse bı kere gelir hemen çeneleri guclensin iyice emsinler stres yapma ne yaparsan yap bebek emmeyince süt tam gelmiyor zaten oda zamanla olcak biraz ama olacak senin daha çabuk ve çok gelir normal doğum çünkü

Kızlar doğum sonrası ödem ve şişlik gebeliktekine şükür ettirir cinsten şuan yürürken ve tuvalette zorluyor resmen ayaklarm 3 numara Büyümüştür sanırım erkek terliği anca oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…