Ayy dun gece dogum yapan arkadaslar yazinca butun gece ruyamda dogum yaptim bebek emzirdim kan ter icinde kaldim
hayrolsun canım aklımız fikrimiz o konuda normal
doğum günün kutlu olsun canım güzel haberler alırsın insallah

Kızlar doğum sonrası ödem ve şişlik gebeliktekine şükür ettirir cinsten şuan yürürken ve tuvalette zorluyor resmen ayaklarm 3 numara Büyümüştür sanırım erkek terliği anca oluyor
Fazla uzun surmez canim havalarda sicak o da cok tetikliyo. Benimde ayaklarim bi ara hava yagisli soguk gibi gitmisti inmisti simdi yeniden sistiler soguk suya tutup kaldirdim ama daha inmedi

Zamanla gececek :) işitme testi için bişey dediler mi?
Salı günü çağırdılar canim onun için genel muayne ve işitme testi için 5. Gün oluyor sağlık ocagina haber veremedim daha onlarda topuk kanı için çağırır hastanedede aldılar zaten sağlık ocağında vermek zorunlumu acaba

teyzeleri biz geldik doktordan 2600gr 49cm olmusuz bugün cok fotojenikti kızım yüzünü gösterdi yine aynı babasına benziyo :) yanakları falan iyice belirginlesmis
doğum icinde sezeryan istedigimi söyledim doktorum sen nasıl istersen dedi erken doğum gibi bi durum olmazsa 18-19 temmuz gibi alırız dedi
bizden haberler böyle
hepinize teşekkür ederim simdiye kadarki en güzel doğumgünüm

Evet 1 hafta sonra işitme testi istiyorlar. Topuk kanı için bizim saglık ocagı da, geleceksiniz demiş. Ben hastaneden çıkarken doktora soracağım.

Canım değerlere gün geçtikten sonra tekrar bakılması için alınmak zorundaymış haberin olsun anneme sordum

Saglikocagina da topuk kani vermek zorunlu canim gec olmadan haber ver

Masallah canim boyle buyusun minik prenses. 2 seferdir ben de resim istiyorum doktorumdan cekemem ki bu kargasada diyo olcumleri zor aliyomus

Doktor cumartesi yorma kendini yokum demisti onun psikolojisiyle mi bilmiyorum sabahtan beridir kafami kaldiramadim yaa surekli esniyorum uykum var. Tabi rahat edip uyuyamiyorum orasida ayri guzelce 2 dk icim gecse yetecek sanki.

Benim merkez hamile oldugum kesinlesince dogum olunca haber verin demisti neden acabaaa
Canım geçenlerde tüp bebek merkezinden beni arayıp Banada dediler hatta siz o sıra meşgul olursunuz babasına veriyoruz biz bu görevi babası haber etsin dediler. Muhtemelen dosyalarımız var ya orada başarılı bir doğum olup olmadığını kaydedip kapatacaklar dosyayı ve kendi istatistikleri olsun, belki kabul edersek reklamı olsun vs onun için birde her sene tüp bebek anneleri şenliği yapıyorlar oraya davet etmek içinde bilgi istemiş olabilirler hee bide embiriyo dondurma parası ödeyeceğiz ya yıllık ona göre onunda sağlamasını yapıyorlardır.

Bana da daha ilk ultrasonda belli olunca soylediler canim. Ayy evet kalan embriyolar var dimi ben imha ettiricem canim saglikla bi dogurayim da.
Esimin aklina hic gelmez aramak benden telasli olur ertesi gun ben ararim merkezi

Bana da daha ilk ultrasonda belli olunca soylediler canim. Ayy evet kalan embriyolar var dimi ben imha ettiricem canim saglikla bi dogurayim da.
Esimin aklina hic gelmez aramak benden telasli olur ertesi gun ben ararim merkezi
Ne zaman uygun olursan o zaman ararsın hiç dert etme bu arada bugün Ahmet Başaran da kontrol üm vardı fetüs a fetüs B diyoruz bebişlere ya henüz, a olan 2 gün önde olan sırtı dönüktü solumda o kafa aşağıda 565 gr dedi ona doktor, fetüs B de 2 gün geri olan oda kafa aşağı da ama az gösterdi yüzünü burnu aynı ben geniş burunlu, 497 gr da o, Ahmet Başaran ın yeri de 2 haftaya nova fertil in karşısına ilahiyat fakültesini geçince gelen ciğercinin yanına taşınacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…