- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Ayy masallah pasalaraaaa canimNe zaman uygun olursan o zaman ararsın hiç dert etme bu arada bugün Ahmet Başaran da kontrol üm vardı fetüs a fetüs B diyoruz bebişlere ya henüz, a olan 2 gün önde olan sırtı dönüktü solumda o kafa aşağıda 565 gr dedi ona doktor, fetüs B de 2 gün geri olan oda kafa aşağı da ama az gösterdi yüzünü burnu aynı ben geniş burunlu, 497 gr da o, Ahmet Başaran ın yeri de 2 haftaya nova fertil in karşısına ilahiyat fakültesini geçince gelen ciğercinin yanına taşınacakmış
Vallahi hiç bilmiyorum canımBenim merkez hamile oldugum kesinlesince dogum olunca haber verin demistineden acabaaa
Doktorda dedi yerleri daha geniş dönebilirler diye ama sevmiş gibiler şuan ki pozisyonlarını dedi 3 haftadır böyleler, aralarında kan tranfizyonu başlamazsa 36.hafta,başlarasa en geç 34. Hafta da alırız diyor şükür şuan herşey iyi fetüs B plesantaya biraz uçtan bağlanmış fetüs a ortadan tek sıkıntı bu, ama illa kötü birşey olacak diye birşey düşünmüyorum elbette, Allah büyük yardımcımız oAyy masallah pasalaraaaa canimaralarinda gr farki da yok masallah masallahhhh. Daha gorursun yuzlerini yeni buyuyolar annesiii daha cok donerler sonra benimkiler gibi kipirdicak yerleri kalmaz
Evet canim kotu dusunme rabbim saglikla buyutsun onlariiii ❤❤ sen onlara kilo aldiricak seyleri ye tombik tombik olsunlarDoktorda dedi yerleri daha geniş dönebilirler diye ama sevmiş gibiler şuan ki pozisyonlarını dedi 3 haftadır böyleler, aralarında kan tranfizyonu başlamazsa 36.hafta,başlarasa en geç 34. Hafta da alırız diyor şükür şuan herşey iyi fetüs B plesantaya biraz uçtan bağlanmış fetüs a ortadan tek sıkıntı bu, ama illa kötü birşey olacak diye birşey düşünmüyorum elbette, Allah büyük yardımcımız o
Doktor onlardan çok sen almışsın dedi, üzdüEvet canim kotu dusunme rabbim saglikla buyutsun onlariiii ❤❤ sen onlara kilo aldiricak seyleri ye tombik tombik olsunlar
Her seferinde doktora soruyorum neden sivri diye cevap alamiyorumDoktor onlardan çok sen almışsın dedi, üzdübende birşey diyemedim. En azından bir hafta Bi ekmeği keseyim kilom az sabitlensin bakalım bu arada benim göbekte aynı senin gibi sivri gidiyor
9 kilo aldım toplamda 5 6 ideal di diyor doktorda benim çapım dar genişletmek yerine öne gitmeye müsaitimHer seferinde doktora soruyorum neden sivri diye cevap alamiyorumileri gittigi icin ve hastanede suremedigim icin kenarlari catladi canim aman sen dikkat et. Toplam kac kilo aldin ki?
Amann cokta takilma canim aldigin kiloya. Evet ekmegi falan azalt ama tamamen de kesme. Benimkini de gordun yani ileri surekli ileri gidiyo sende boyle olucannn9 kilo aldım toplamda 5 6 ideal di diyor doktorda benim çapım dar genişletmek yerine öne gitmeye müsaitim
Dediğin gibi senin karnının bir tık minyatürü şuan benim, kilo içinde daha alıcak sın deyip korkuttukları için taktım yoksa bence şuana kadar aldığım normal yani iki bebek taşıyoruz yemiyeceğiz mi anacımAmann cokta takilma canim aldigin kiloya. Evet ekmegi falan azalt ama tamamen de kesme. Benimkini de gordun yani ileri surekli ileri gidiyo sende boyle olucannn
Bana da daha ilk ultrasonda belli olunca soylediler canim. Ayy evet kalan embriyolar var dimiben imha ettiricem canim saglikla bi dogurayim da.
Esimin aklina hic gelmez aramak benden telasli olur ertesi gun ben ararim merkezi
Her seferinde doktora soruyorum neden sivri diye cevap alamiyorumileri gittigi icin ve hastanede suremedigim icin kenarlari catladi canim aman sen dikkat et. Toplam kac kilo aldin ki?
Emaaannn can bogazdan gelir bak bana 27 kilo almisimDediğin gibi senin karnının bir tık minyatürü şuan benim, kilo içinde daha alıcak sın deyip korkuttukları için taktım yoksa bence şuana kadar aldığım normal yani iki bebek taşıyoruz yemiyeceğiz mi anacım
Beni kendileri aradilar tup bebek merkezinden dogumla ilgili tüm ayrıntıları sorup tebrik ettiler. Herhalde kayıt tutuyorlar başarı oranlari icinBenim merkez hamile oldugum kesinlesince dogum olunca haber verin demistineden acabaaa
Bana da doktorum catlamamissin bol yag sur dedi surmeme ragmen basladim catlamayabanada doktorum zorla nazar değdirecek bugün yine çatlamadın çok iyi diyip durdu ama ben zaten şimdiye kadar 8 kilo aldım o da anca göbeğimdir :)
Dogumunu haber mi almislar ki?Beni kendileri aradilar tup bebek merkezinden dogumla ilgili tüm ayrıntıları sorup tebrik ettiler. Herhalde kayıt tutuyorlar başarı oranlari icin
Dogum yaptınız mi diye sordu önce. Gebelik başından beri ara ara nasıl gidiyor diye aramışlardi zatenDogumunu haber mi almislar ki?
Beni aramadilar bende onlari aramicam o zamanDogum yaptınız mi diye sordu önce. Gebelik başından beri ara ara nasıl gidiyor diye aramışlardi zaten
Benide arıyorlar arada. Dogumda da ararlar herhaldeDogum yaptınız mi diye sordu önce. Gebelik başından beri ara ara nasıl gidiyor diye aramışlardi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?