Ayy masallah pasalaraaaa canim aralarinda gr farki da yok masallah masallahhhh. Daha gorursun yuzlerini yeni buyuyolar annesiii daha cok donerler sonra benimkiler gibi kipirdicak yerleri kalmaz

Ayy masallah pasalaraaaa canim aralarinda gr farki da yok masallah masallahhhh. Daha gorursun yuzlerini yeni buyuyolar annesiii daha cok donerler sonra benimkiler gibi kipirdicak yerleri kalmaz
Doktorda dedi yerleri daha geniş dönebilirler diye ama sevmiş gibiler şuan ki pozisyonlarını dedi 3 haftadır böyleler, aralarında kan tranfizyonu başlamazsa 36.hafta,başlarasa en geç 34. Hafta da alırız diyor şükür şuan herşey iyi fetüs B plesantaya biraz uçtan bağlanmış fetüs a ortadan tek sıkıntı bu, ama illa kötü birşey olacak diye birşey düşünmüyorum elbette, Allah büyük yardımcımız o

Evet canim kotu dusunme rabbim saglikla buyutsun onlariiii ❤❤ sen onlara kilo aldiricak seyleri ye tombik tombik olsunlar

Evet canim kotu dusunme rabbim saglikla buyutsun onlariiii ❤❤ sen onlara kilo aldiricak seyleri ye tombik tombik olsunlar
Doktor onlardan çok sen almışsın dedi, üzdü bende birşey diyemedim. En azından bir hafta Bi ekmeği keseyim kilom az sabitlensin bakalım bu arada benim göbekte aynı senin gibi sivri gidiyor

Doktor onlardan çok sen almışsın dedi, üzdü bende birşey diyemedim. En azından bir hafta Bi ekmeği keseyim kilom az sabitlensin bakalım bu arada benim göbekte aynı senin gibi sivri gidiyor
Her seferinde doktora soruyorum neden sivri diye cevap alamiyorum ileri gittigi icin ve hastanede suremedigim icin kenarlari catladi canim aman sen dikkat et. Toplam kac kilo aldin ki?

Amann cokta takilma canim aldigin kiloya. Evet ekmegi falan azalt ama tamamen de kesme. Benimkini de gordun yani ileri surekli ileri gidiyo sende boyle olucannn
Dediğin gibi senin karnının bir tık minyatürü şuan benim, kilo içinde daha alıcak sın deyip korkuttukları için taktım yoksa bence şuana kadar aldığım normal yani iki bebek taşıyoruz yemiyeceğiz mi anacım

Bana da daha ilk ultrasonda belli olunca soylediler canim. Ayy evet kalan embriyolar var dimi ben imha ettiricem canim saglikla bi dogurayim da.
Esimin aklina hic gelmez aramak benden telasli olur ertesi gun ben ararim merkezi

bizim merkezde arayın haber verin demedi canım ama ben zaten doğumu tüp bebek yapılan hastanede yapacağım için sorun olmayacak
zaten doğumdan sonra bi hediye alıp tüp bebek doktorumu ziyaret etmeyi düşünüyorum cok emegi var doktorumun arada ayrıntılı usgyi falanda o yaptı çünkü

Her seferinde doktora soruyorum neden sivri diye cevap alamiyorum ileri gittigi icin ve hastanede suremedigim icin kenarlari catladi canim aman sen dikkat et. Toplam kac kilo aldin ki?

banada doktorum zorla nazar değdirecek bugün yine çatlamadın çok iyi diyip durdu ama ben zaten şimdiye kadar 8 kilo aldım o da anca göbeğimdir :)

Emaaannn can bogazdan gelir bak bana 27 kilo almisim takiyomuyum? aslaaaaa. Farkli yada cok mu yiyorum? Hayir ama aliyorum ve durduramiyorum

Saye- kiz haber vermedin eve gectin mi yoksa hala hastanede misin. Yanina gelicektim. Aradim hastaneyi bilgi vermiyolarmis telefondan hastaneye gidip bilgi almam lazimmis

Kızlar süt pompası almamıştım keşke alsaymism şimdi gönderdim eşimi bitane al ne bulursan diye goguslerim catlayacak gibi bebek hepsini boşaltamiyor şuan o güçte değil en fazla 20 dk emiyor tek göğsü diğerini almıyor hemen uyuyor uyanmiyorda hala dünyaya alışamadı sürekli uyumak istiyor ama ben de ağrıdan catlycm alın bence almayanlar her şekilde lazım oluyoms bı tarafı emzirirken öbürü boşa akıyor hiç lazm olmazsa ona oluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…