Evet, dedigin gibi anne sütü ile siliyorum aktıkca. İnşallah geçer zamanla.

Seb Senin ikiz bide canım onunda etkisi var biri uyudur derken biri kalkiyodur vallahi ikiz anneleri Allah daha çok güç versin sizlere bebislerinzde uslu bebisler olsun

Geçmiş olsun canım zor olmuş ama kavuşmuşsunuz maşallah... Allah analı babalı büyütsün

Orkide_sever sende de durum aynı mı bu emzirme işini ben abartıyor muyum. Gece gazdan uyumuyorlar gündüz de emzirmek için uğraşıyorum
Aynen canim bugun sordum doktora kivraniyo cocuklar resmen kakalarini yapamiyo gibiler. Yapinca cok rahatliyolar. Doktor normal bagirsaklari duzene girene kadar ortalama 15 gun surermis duzene girmesi. Bi ogun guzel emiyoken bi ogun gazdan duramiyo cocuklar. Surekli emzirme modundayim annemde gidecek nasil yapicam bilmiyorum birini biraksam birini aliyorum kucagima

Gecmedi mi canim senin bebisin yaa insallah cabucak toparlar. oglumda da sarilik vardi yine emzirerek kurtarmistik insallah bu seferde minik pasami kurtarabilirim sariliktan. Esim esmer tenli oglumda sari gibi bi cocuktu. Bu da babasina cekmis takilma dedi annem falan. Analik iste hissettim sarilik oldugunu uyku suresi uzadi yuzu cildine gore daha sarimsi geldi hakli ciktim. Saat kurucam gece saat basi emzirmeye calisicam. Suan emmiyo uykudan kalkip sagip kasikla veriyodum cok hava yutuyo biberona gectim bugun

Sagol canım

Hastanede bana şırınga ile verin dediler mamayı. Sende dene, enjektöre çek, agzına sık damla damla. Hem sag sola akmıyor, direk agzına gidiyor

Sagol canım

Hastanede bana şırınga ile verin dediler mamayı. Sende dene, enjektöre çek, agzına sık damla damla. Hem sag sola akmıyor, direk agzına gidiyor
Bana da oyle dediler canim kasikla da siringayla da denedim canim yutarken uyku halinde oldugu icin genzine kaciriyor en azindan biberonu arada cekiyo damagina falan degdiriyorum zorluyorum emmesi icin. Az sarilikta bu derece uyuyosa ilerisini dusunemiyorum rabbim dusurmesin. Bi de sari renkte kustu kizlar sizce neden olabilir doktora yazdim daha donmedi

Allah yardımcın olsun canım. Benim annemde gitti teyzem geldi ama iki çocukta onda var bebekleri sürekli öpmek istiyorlar. Bende çok hırpalansınlar istemiyorum o yüzden teyzem ev işlerine bakıyor ben de bebeklere baya yoruluyorum
Geçer canım inşallah benimkileri de sürekli kontrole götürdüm düştü şükür on güne. Neyse ki kan almıyorlar makinayla bakıyorlar

Dr kim canım çocukların

Hayirli olsun canim bebegin allah anali babali buyutsunn

Amin canim. Rabbim kolayligini versin insallah.
Evet makinayla bakmalari cok iyi. Ileri derecede cikarsa kan aliyolarmis. Cok sukur aksam acti gozunu pasam vakit gecirdik emzirdim simdide 1bucuk saatte bir kalkip emziriyorum

Amin canim. Rabbim kolayligini versin insallah.
Evet makinayla bakmalari cok iyi. Ileri derecede cikarsa kan aliyolarmis. Cok sukur aksam acti gozunu pasam vakit gecirdik emzirdim simdide 1bucuk saatte bir kalkip emziriyorum
1bucuk saatte bir kalkip ne kadar emiyo cnm.ben iki yada 3vsaatte bir kaldirip emzirmeye calisiyorum hemen uyuakaliyo

Masallah canım darısı benim başıma insallah

Aslında doktor secimi çok önemli hemen iyileşende var sıkıntı yasayanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…