Evet, dedigin gibi anne sütü ile siliyorum aktıkca. İnşallah geçer zamanla.Sadece sabah olsa gene iyi gün içinde ben iki saat uyumuyorum psikolojik olarak baya yıprandım
Canım geçmiş olsun inşallah senin bebeklerin de dayanacak. Moralini yüksek tut hayırlısıyla geçsin inşallah bu süreç
Benim ikisinde de var canım. Göz yaşı kanalları tam gelişmediği in oluyor. Anne sütüyle yada ılık su pamukla temizle, parmağının yumuşak yeriyle burnuyla gözü arasına masaj yap yavaş yavaş
Ben tüp bebek ikizlerimi normal doğurdum canım druna ve kendine güveniyorsan neden olmasın
Canım gelmiş geçmiş olsun gözünüzaydın sağlıkla geldi evine yavrun
Senin ikiz bide canım onunda etkisi var biri uyudur derken biri kalkiyodur vallahi ikiz anneleri Allah daha çok güç versin sizlereSadece sabah olsa gene iyi gün içinde ben iki saat uyumuyorum psikolojik olarak baya yıprandım
Canım geçmiş olsun inşallah senin bebeklerin de dayanacak. Moralini yüksek tut hayırlısıyla geçsin inşallah bu süreç
Benim ikisinde de var canım. Göz yaşı kanalları tam gelişmediği in oluyor. Anne sütüyle yada ılık su pamukla temizle, parmağının yumuşak yeriyle burnuyla gözü arasına masaj yap yavaş yavaş
Ben tüp bebek ikizlerimi normal doğurdum canım druna ve kendine güveniyorsan neden olmasın
İnşallah canım aminn. Gazda başladı bizde inşallah uzun sürmezSeb
Senin ikiz bide canım onunda etkisi var biri uyudur derken biri kalkiyodur vallahi ikiz anneleri Allah daha çok güç versin sizlerebebislerinzde uslu bebisler olsun
Her çocukta mutlaka az ya da çok oluyor canım gaz ben daha olmayan görmedim ama en hafifinden ve hemencik geçer inşallah.İnşallah canım aminn. Gazda başladı bizde inşallah uzun sürmez
İnşallah canım kolik falan olmazlar.Her çocukta mutlaka az ya da çok oluyor canım gaz ben daha olmayan görmedim ama en hafifinden ve hemencik geçer inşallah.
Geçmiş olsun canım zor olmuş ama kavuşmuşsunuz maşallah... Allah analı babalı büyütsünKizlar merhaba bebis dogdugundan beri giremedim dogru duzgun.neler yasadigimi anlatayim size.39+0 da ogle saatlerinde ishal oldum 2 3 saat sonra bi anda suyum geldi ama temiz bi su degildi.ben samsunda dogum yapacaktim samsuna 2 saat uzaktayim.sinopa 45 dakika uzakta bi koydeyim.hemen samsundaki doktorumu aradim orada ebeye acikliga baktir ona gore gel dedi.ilceye gittim ebe ve kadin dogumcu vardi.bebek kakasini yapmis acil sinopa gitmen lazim dediler.sezeryan icin.spinal anestezi oldu3 e ceyrek kala suyum geldi.6 ya ceyrek kala gibi bebegim dogdu.tabi kuvoze aldilar solunum sikintisi vardi ve kanda enfeksiyon vardi.3 gun kucagima alamadim.3 gun sonra yogun bakima girip emzirmeye basladim.5 .gun hastaneden ciktik.cok sukur evdeyiz bugun 12 gunluk olduk.kontrollerimzde iyi gidiyor
Aynen canim bugun sordum doktora kivraniyo cocuklar resmen kakalarini yapamiyo gibiler. Yapinca cok rahatliyolar. Doktor normal bagirsaklari duzene girene kadar ortalama 15 gun surermis duzene girmesi. Bi ogun guzel emiyoken bi ogun gazdan duramiyo cocuklar. Surekli emzirme modundayim annemde gidecek nasil yapicam bilmiyorum birini biraksam birini aliyorum kucagimaOrkide_sever sende de durum aynı mı bu emzirme işini ben abartıyor muyum. Gece gazdan uyumuyorlar gündüz de emzirmek için uğraşıyorum
Gecmedi mi canim senin bebisin yaasezeryan dan korkma canım. Ben ilk gece hastanede kendim baktım. Kalk al uyut yatır. Eve geçince de 2 3 güne iyi oldum şükür. Zor degil, gözün korkmasın :)
oyy, maşallah, kavuştunuz demek. Rabbim ayırmasın. Bazı bebekler anne karnında fazla durunca kakasını yapıp yiyormuş malesef. Oda, senin yumurcagı bulmuş. Bununla geçmiş olsun, saglıkla büyütün
Maşallah sübhanallah. İkizler de büyüyor. Benim ki de sarılık biliyorsun. Yarın tekrar gidecegiz. Dr. Paranox fitil verdi. 3 gün yarım seklinde kullan, sarılıgı düşürür dedi. Gerçektende düşürmeye başladı. Aklınızda olsun, doktorunuza sorun. Faydası oluyor
Sagol canımGecmedi mi canim senin bebisin yaainsallah cabucak toparlar. oglumda da sarilik vardi yine emzirerek kurtarmistik insallah bu seferde minik pasami kurtarabilirim sariliktan. Esim esmer tenli oglumda sari gibi bi cocuktu. Bu da babasina cekmis takilma dedi annem falan. Analik iste hissettim sarilik oldugunu uyku suresi uzadi yuzu cildine gore daha sarimsi geldi hakli ciktim. Saat kurucam gece saat basi emzirmeye calisicam. Suan emmiyo uykudan kalkip sagip kasikla veriyodum cok hava yutuyo biberona gectim bugun
Bana da oyle dediler canim kasikla da siringayla da denedim canim yutarken uyku halinde oldugu icin genzine kaciriyor en azindan biberonu arada cekiyo damagina falan degdiriyorum zorluyorum emmesi icin. Az sarilikta bu derece uyuyosa ilerisini dusunemiyorum rabbim dusurmesin. Bi de sari renkte kustu kizlar sizce neden olabilir doktora yazdim daha donmediSagol canım
Hastanede bana şırınga ile verin dediler mamayı. Sende dene, enjektöre çek, agzına sık damla damla. Hem sag sola akmıyor, direk agzına gidiyor
Allah yardımcın olsun canım. Benim annemde gitti teyzem geldi ama iki çocukta onda var bebekleri sürekli öpmek istiyorlar. Bende çok hırpalansınlar istemiyorum o yüzden teyzem ev işlerine bakıyor ben de bebeklere baya yoruluyorumAynen canim bugun sordum doktora kivraniyo cocuklar resmen kakalarini yapamiyo gibiler. Yapinca cok rahatliyolar. Doktor normal bagirsaklari duzene girene kadar ortalama 15 gun surermis duzene girmesi. Bi ogun guzel emiyoken bi ogun gazdan duramiyo cocuklar. Surekli emzirme modundayim annemde gidecek nasil yapicam bilmiyorum birini biraksam birini aliyorum kucagima
Geçer canım inşallah benimkileri de sürekli kontrole götürdüm düştü şükür on güne. Neyse ki kan almıyorlar makinayla bakıyorlarGecmedi mi canim senin bebisin yaainsallah cabucak toparlar. oglumda da sarilik vardi yine emzirerek kurtarmistik insallah bu seferde minik pasami kurtarabilirim sariliktan. Esim esmer tenli oglumda sari gibi bi cocuktu. Bu da babasina cekmis takilma dedi annem falan. Analik iste hissettim sarilik oldugunu uyku suresi uzadi yuzu cildine gore daha sarimsi geldi hakli ciktim. Saat kurucam gece saat basi emzirmeye calisicam. Suan emmiyo uykudan kalkip sagip kasikla veriyodum cok hava yutuyo biberona gectim bugun
Dr kim canım çocuklarınBana da oyle dediler canim kasikla da siringayla da denedim canim yutarken uyku halinde oldugu icin genzine kaciriyor en azindan biberonu arada cekiyo damagina falan degdiriyorum zorluyorum emmesi icin. Az sarilikta bu derece uyuyosa ilerisini dusunemiyorum rabbim dusurmesin. Bi de sari renkte kustu kizlar sizce neden olabilir doktora yazdim daha donmedi
Hayirli olsun canim bebegin allah anali babali buyutsunnKizlar merhaba bebis dogdugundan beri giremedim dogru duzgun.neler yasadigimi anlatayim size.39+0 da ogle saatlerinde ishal oldum 2 3 saat sonra bi anda suyum geldi ama temiz bi su degildi.ben samsunda dogum yapacaktim samsuna 2 saat uzaktayim.sinopa 45 dakika uzakta bi koydeyim.hemen samsundaki doktorumu aradim orada ebeye acikliga baktir ona gore gel dedi.ilceye gittim ebe ve kadin dogumcu vardi.bebek kakasini yapmis acil sinopa gitmen lazim dediler.sezeryan icin.spinal anestezi oldu3 e ceyrek kala suyum geldi.6 ya ceyrek kala gibi bebegim dogdu.tabi kuvoze aldilar solunum sikintisi vardi ve kanda enfeksiyon vardi.3 gun kucagima alamadim.3 gun sonra yogun bakima girip emzirmeye basladim.5 .gun hastaneden ciktik.cok sukur evdeyiz bugun 12 gunluk olduk.kontrollerimzde iyi gidiyor
Amin canim. Rabbim kolayligini versin insallah.Allah yardımcın olsun canım. Benim annemde gitti teyzem geldi ama iki çocukta onda var bebekleri sürekli öpmek istiyorlar. Bende çok hırpalansınlar istemiyorum o yüzden teyzem ev işlerine bakıyor ben de bebeklere baya yoruluyorum
Geçer canım inşallah benimkileri de sürekli kontrole götürdüm düştü şükür on güne. Neyse ki kan almıyorlar makinayla bakıyorlar
Omer ardic diye biri canim dogumda o varmis. Uzman doktormus. Sizin ki kim?Dr kim canım çocukların
1bucuk saatte bir kalkip ne kadar emiyo cnm.ben iki yada 3vsaatte bir kaldirip emzirmeye calisiyorum hemen uyuakaliyoAmin canim. Rabbim kolayligini versin insallah.
Evet makinayla bakmalari cok iyi. Ileri derecede cikarsa kan aliyolarmis. Cok sukur aksam acti gozunu pasam vakit gecirdik emzirdim simdide 1bucuk saatte bir kalkip emziriyorum
Masallah canım darısı benim başıma insallahSadece sabah olsa gene iyi gün içinde ben iki saat uyumuyorum psikolojik olarak baya yıprandım
Aslında doktor secimi çok önemli hemen iyileşende var sıkıntı yasayandasezeryan dan korkma canım. Ben ilk gece hastanede kendim baktım. Kalk al uyut yatır. Eve geçince de 2 3 güne iyi oldum şükür. Zor degil, gözün korkmasın :)
oyy, maşallah, kavuştunuz demek. Rabbim ayırmasın. Bazı bebekler anne karnında fazla durunca kakasını yapıp yiyormuş malesef. Oda, senin yumurcagı bulmuş. Bununla geçmiş olsun, saglıkla büyütün
Maşallah sübhanallah. İkizler de büyüyor. Benim ki de sarılık biliyorsun. Yarın tekrar gidecegiz. Dr. Paranox fitil verdi. 3 gün yarım seklinde kullan, sarılıgı düşürür dedi. Gerçektende düşürmeye başladı. Aklınızda olsun, doktorunuza sorun. Faydası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?