- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Korseden beri cok indi canim karnim nerdeyse kalmadi rahimde toparlanirsa eski haline donecek. Uyandirma yontemleri ayak bileklerini ovalayip skicakmisiz agiz kenarlarina parmak ucunla dokundurup emme refleksini harekete geciricekmisiz. Benim oglus uyudugunda cukunude koparsa uyanmazSeker ölçümü yaptırdın mı canım
Tebrik ederim canım Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin karnın iner merak etme canım bu kadar telaşa
Uyandırma yöntemlerine ne dediler musait oldugunda yazar mısın
Yetiyodur canim sutun illa akmasi sart degil. Yine de suyu bol icerek sutunu arttirabilirsin ben komposto vs. Yaptirmadim uzum kurusu vs. Bebeklerde gaz yapiyomus hem sekerli kilo aldirir bu donemde. En guzeli bolca su arada da olsa 1 saatlik uyku ve her aksam mutlaka dus. En kucuk biberon 30 ml canim evet guzelce dinlenebilirsem kalkana rahat birikiyo bu sayede birine bi ogun meme digerine biriken sutu veriyorum kolaylik oluyor.En kucuk biberon 30 ml heralde cnm.senin kalkana birikiyomu sut.benim hic oyle akma yok sutum yetmiyomu acaba nasi anlicam
Iyi cnm ne guzel bide iki tane senin findiklarYetiyodur canim sutun illa akmasi sart degil. Yine de suyu bol icerek sutunu arttirabilirsin ben komposto vs. Yaptirmadim uzum kurusu vs. Bebeklerde gaz yapiyomus hem sekerli kilo aldirir bu donemde. En guzeli bolca su arada da olsa 1 saatlik uyku ve her aksam mutlaka dus. En kucuk biberon 30 ml canim evet guzelce dinlenebilirsem kalkana rahat birikiyo bu sayede birine bi ogun meme digerine biriken sutu veriyorum kolaylik oluyor.
Aynen canim dun yetmedi sutum ikisininde emesi tuttu valla birini birakip digerini kaptim biraktigim beklermi yirtiniyoken az kucagimdakinin gonlunu yapip digerini kaptim cok zordu dun. Oysa mama aldim evde bulunsun diye ama bennnn sutumun son damlasina kadar savastimIyi cnm ne guzel bide iki tane senin findiklar
Sağol canım bende alayım o zaman. Bebişlerini sağlıkla büyüt. İnşallah bende senin gibi küvöz ihtiyacı olmadan kucağıma alırım kuzularıBende sagma makinesi konusunda tereddutluydum ama cok sukur bebislerim emiyo gerek kalmadi. Kalkan da aventin asiri memnunum annem bile hayran kaldi eskiden sutler bosa giderdi diye. Bi delikli bi deliksiz kapagi var deliklisini evde kullaniyorum hava alabiliyo ama tek sorun doldugunu hissetmedigimden egildigimde onumun yikanmasi. Deliksiz olani da hastaneye giderken takmistim biriken sutlerimi hemen biberona koyup icirebildim arabada
Amin canim Allah razi olsun. darisi sana da olsun insallahhh. Rabbim kimseyi evladindan ayirmasin evladiyla sinamasin.Sağol canım bende alayım o zaman. Bebişlerini sağlıkla büyüt. İnşallah bende senin gibi küvöz ihtiyacı olmadan kucağıma alırım kuzuları
Senin oğlan hep sakindi zatenKorseden beri cok indi canim karnim nerdeyse kalmadi rahimde toparlanirsa eski haline donecek. Uyandirma yontemleri ayak bileklerini ovalayip skicakmisiz agiz kenarlarina parmak ucunla dokundurup emme refleksini harekete geciricekmisiz. Benim oglus uyudugunda cukunude koparsa uyanmaz
Maşallah kızınaTeyzoslarrriiii minik premmmsesimm bugun gobusunu dusurmusssoglusum da cok dengesiz uyku konusunda. Dun aksam uzeri bi acti gozunu gece yarisina kadar uyuyamadi dalamadi yavrum. Galiba hastane gunu biraz usudu sariligi zaten devam ediyo uyuyunca zor bela biberonu sokuyorum agzina bazen cekmiyo agzina skip yutmasi icin ugrasiyorum. C A N O bizimkinin de gozu capaklaniyo care bulursan banada soyle bacim. Hastalik mi kapti cozemedim o yuzden huzursuz olup uyuyamadi galiba surekli kucagimda kokumu istiyodu. Bende banyodan once cikan tisortumu serdim altina onun uzerine biraktim da kalkmadi bi daha.
Ben lcw den toparlayıcı aldım. Kalça göğüs, alttan çıtçıtlı askılı giyiyorum. 12 gün oldu dogum yapalıKizlar benim 15.gunum sezeryan korse kullanayimmi acaba zararu olur mu bide bebekleri her memeden sonra gazini cikarabiliyomusunuz benimki uyuyakaliyo uyandirmak istemiyom
Bizimkide kanadi cnm doktor bi ilac surdu siyah gibi oldu simdi kuruyor gibiBide benim oglanın göbeği kanamış. Doktor baticonol sürdü. Yarın tekrar gidecegiz kontrole
Ben korse kullanmadm canım sıcaklarda dayanamadım biseyde kalmadı zaten 40 im çıkınca spora başlıyacam kasları çalıştırmak lazm sklasmak için ben her memeden sonra çıkarmaya çalışıyorum bazen hemen çıkarıyor bazende çok uzun emince özellikle hemen uyuduğu için zor çıkarıyoruz mecbur yatıriyorum bazen çıkmayınca kucakta kalmasın diye gazi rahatsız ederse uyanıyor hemen zaten bu seferde alttan çıkarmaya çalışıyormKizlar benim 15.gunum sezeryan korse kullanayimmi acaba zararu olur mu bide bebekleri her memeden sonra gazini cikarabiliyomusunuz benimki uyuyakaliyo uyandirmak istemiyom
Evetaynen cnm benzerlerini yasiyoruzBen korse kullanmadm canım sıcaklarda dayanamadım biseyde kalmadı zaten 40 im çıkınca spora başlıyacam kasları çalıştırmak lazm sklasmak için ben her memeden sonra çıkarmaya çalışıyorum bazen hemen çıkarıyor bazende çok uzun emince özellikle hemen uyuduğu için zor çıkarıyoruz mecbur yatıriyorum bazen çıkmayınca kucakta kalmasın diye gazi rahatsız ederse uyanıyor hemen zaten bu seferde alttan çıkarmaya çalışıyormöyle bı kısır döngü içindeyiz.
Bakalim alisacaz insBen korse kullanmadm canım sıcaklarda dayanamadım biseyde kalmadı zaten 40 im çıkınca spora başlıyacam kasları çalıştırmak lazm sklasmak için ben her memeden sonra çıkarmaya çalışıyorum bazen hemen çıkarıyor bazende çok uzun emince özellikle hemen uyuduğu için zor çıkarıyoruz mecbur yatıriyorum bazen çıkmayınca kucakta kalmasın diye gazi rahatsız ederse uyanıyor hemen zaten bu seferde alttan çıkarmaya çalışıyormöyle bı kısır döngü içindeyiz.
Benimkinin de 7 gündür kanıyor yaktılar tekrar k vitamini yaptılar yine biraz biraz geliyorBide benim oglanın göbeği kanamış. Doktor baticonol sürdü. Yarın tekrar gidecegiz kontrole
Bizimkide kanadi cnm doktor bi ilac surdu siyah gibi oldu simdi kuruyor gibi
Zamanla gececek inşallahBenimkinin de 7 gündür kanıyor yaktılar tekrar k vitamini yaptılar yine biraz biraz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?