Korseden beri cok indi canim karnim nerdeyse kalmadi rahimde toparlanirsa eski haline donecek. Uyandirma yontemleri ayak bileklerini ovalayip skicakmisiz agiz kenarlarina parmak ucunla dokundurup emme refleksini harekete geciricekmisiz. Benim oglus uyudugunda cukunude koparsa uyanmaz

En kucuk biberon 30 ml heralde cnm.senin kalkana birikiyomu sut.benim hic oyle akma yok sutum yetmiyomu acaba nasi anlicam
Yetiyodur canim sutun illa akmasi sart degil. Yine de suyu bol icerek sutunu arttirabilirsin ben komposto vs. Yaptirmadim uzum kurusu vs. Bebeklerde gaz yapiyomus hem sekerli kilo aldirir bu donemde. En guzeli bolca su arada da olsa 1 saatlik uyku ve her aksam mutlaka dus. En kucuk biberon 30 ml canim evet guzelce dinlenebilirsem kalkana rahat birikiyo bu sayede birine bi ogun meme digerine biriken sutu veriyorum kolaylik oluyor.

Teyzoslarrriiii minik premmmsesimm bugun gobusunu dusurmusss oglusum da cok dengesiz uyku konusunda. Dun aksam uzeri bi acti gozunu gece yarisina kadar uyuyamadi dalamadi yavrum. Galiba hastane gunu biraz usudu sariligi zaten devam ediyo uyuyunca zor bela biberonu sokuyorum agzina bazen cekmiyo agzina skip yutmasi icin ugrasiyorum. C A N O bizimkinin de gozu capaklaniyo care bulursan banada soyle bacim. Hastalik mi kapti cozemedim o yuzden huzursuz olup uyuyamadi galiba surekli kucagimda kokumu istiyodu. Bende banyodan once cikan tisortumu serdim altina onun uzerine biraktim da kalkmadi bi daha.

Iyi cnm ne guzel bide iki tane senin findiklar

Iyi cnm ne guzel bide iki tane senin findiklar
Aynen canim dun yetmedi sutum ikisininde emesi tuttu valla birini birakip digerini kaptim biraktigim beklermi yirtiniyoken az kucagimdakinin gonlunu yapip digerini kaptim cok zordu dun. Oysa mama aldim evde bulunsun diye ama bennnn sutumun son damlasina kadar savastim tabi sonradan yarimsar biberon mama yediler oyle doyduklarini anladilar

Sağol canım bende alayım o zaman. Bebişlerini sağlıkla büyüt. İnşallah bende senin gibi küvöz ihtiyacı olmadan kucağıma alırım kuzuları

Sağol canım bende alayım o zaman. Bebişlerini sağlıkla büyüt. İnşallah bende senin gibi küvöz ihtiyacı olmadan kucağıma alırım kuzuları
Amin canim Allah razi olsun. darisi sana da olsun insallahhh. Rabbim kimseyi evladindan ayirmasin evladiyla sinamasin.

Senin oğlan hep sakindi zaten korse olarak ne kullandın?

Maşallah kızına
Oğluşunun da gözü için pamuğa süt damlatıp sil canım. Dün dra gittim, damla yazdı. Baya fayda etti. Adı Netira sabah, öğle, akşam iki göze 1 damla şeklinde kullandım. Şimdi iyi

Kizlar benim 15.gunum sezeryan korse kullanayimmi acaba zararu olur mu bide bebekleri her memeden sonra gazini cikarabiliyomusunuz benimki uyuyakaliyo uyandirmak istemiyom
Ben korse kullanmadm canım sıcaklarda dayanamadım biseyde kalmadı zaten 40 im çıkınca spora başlıyacam kasları çalıştırmak lazm sklasmak için ben her memeden sonra çıkarmaya çalışıyorum bazen hemen çıkarıyor bazende çok uzun emince özellikle hemen uyuduğu için zor çıkarıyoruz mecbur yatıriyorum bazen çıkmayınca kucakta kalmasın diye gazi rahatsız ederse uyanıyor hemen zaten bu seferde alttan çıkarmaya çalışıyorm öyle bı kısır döngü içindeyiz.

Evetaynen cnm benzerlerini yasiyoruz

Bakalim alisacaz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…