Oyy masallah canim. Bizde dogduklari gunu saymazsak 3 gunluk olmusuz. Yarin ilk kontrolumuz insallah herseyimiz iyi gecer

Benimde çikolata kistim vardı tüplerimi aldılar derin doku yayılımlı, şimdi nasılkorkuyorum adet olucamda ağrım bailauacak diye..

Kızlar bizimki 18 günlük oldu sizin bebisler de sabahları uyumuyormu? 6 da kalktk 11 e kadar yolu var uyumuyor bide şu inatçı hıçkırığımz var allahm tam uyuyor çocuk hıçkırıkla geri kalkıyor
Benimki gündüz uyuyo gece 1de başlıyo ıkınıp gazla ağlamaya sabah 7 yapıyoruz. Bari gece uyuyup gündüz uyumasaydı.

Canım bende bestlak aldım doktormu verdi?

Ben çok memnunkaldım canım çocuğu yatıramıyordum ne yan ne sırtüstü şimdi azda olsa yatıyor

Allah anneliği nasip eder inş

Geçmiş olsun. böyle olup da doğuran çok var inanki. Sakin olumsuz örnekleri okuma dinleme. Allah yardimcin olsun 34 36 ları görmeyi
nasip etsin Rabbim dualarım seninle .

Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda bu mutluluğu evlat özlemi çeken her kadının yaşamasını dilerim .

Hülyacım tebrik ederim Allah saglıkla büyümeyi nasip etsin

C A N O A Annelig Bizim 1 gunumuz digerine uymuyor bir gun uyandırıp emzirmek için takla atıyorum

Ertesi gün her yataga koydugumda aglıyor

Annelerin batıllarından bıktım yüregim daralıyor artık Cok uykusuz ve yorgunum

rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Oyy masallah canim. Bizde dogduklari gunu saymazsak 3 gunluk olmusuz. Yarin ilk kontrolumuz insallah herseyimiz iyi gecer
sizede maşallah. İnşallah iyi geçer kontrolünüz. Abileri nasıl? Kardeşlerine alışa bildi mi?
Bugun doktora gittik. O verdi canım. Sen faydasını görüyor musun?

Allah yardımcın olsun canım, uyumayan bebek biraz sıkıntılı oluyor. Zamanla düzene girer ama merak etme

Benim oglanın sag gözü sürekli sarı iltihap gibi akıyor. Benzer durumu yaşayanlar var mı? Doktor ıslak pamuk ile temizle dedi, ama yinede kesilmedi gitti
Canım kızımda yaşamıştım bu durumu ve bebek şampuanı ile silip yıkayarak çözüm bulmuştuk. Doktoruna danışıp dene istersen

Benim çok ağrı yapmıyordu çok şükür ama hamile kalmamı çok zorlaştıdı. Bi de idrar kanalıma çok baskı yapıyormuş taş sorunum oldu kanaldan çıkıp düşmedi ameliyatla alındı. Şimdi de preeklampsi sorunuyla uğraşıyoruz onu da endometriosiz yapabiliyormuş. Yani bu illet herşeyi bozuyor

Ohhh maşallah canım ne güzel büyüyor bebişler maşallah darısı başımıza

Bende okudum bı yerde az ve sk besliyorum zaten kendiside öyle besleniyor her beslenmede hemen hemen Azda olsa kusuyor 4 5 gündür arttı bu durum bazen memeyi bırakmak istemiyor kiyamiyorm bende çok emiyor haliyle daha çok kusuyor inşallah daha kötü olmadan azalır biraz.

Canım bizdede durum aynı ben gün aşırı yıkıyorum özellikle banyo yaptgmz gunlerin gecesi uyumuyor zaten yenidoğan da düzen beklemek saçma da işte ben kusuyor mesela o zaman az kalıyor diyorm yediğini çıkarırsa sürekli bı evham var.

Annelerin durumuna hiç girmeyim valla annem diyor çocuğu üşütme hemen yel alır o kaynanam geliyor bu ev çok sıcak çocuk sıcaktan bunalir ilk bebek olunca herkes müdahalede bulunmaya çalışiyor bende ne yapacağımi sasrdm lohusalık zaten basli başına fizyolojik ve psikolojik olarak yoruyor.

Geçmiş olsun. böyle olup da doğuran çok var inanki. Sakin olumsuz örnekleri okuma dinleme. Allah yardimcin olsun 34 36 ları görmeyi
nasip etsin Rabbim dualarım seninle .
Amin Allah razı olsun moralim elbette bozuk çok ama çok erken bir haftada birden 1 cm Uzunluğa düşmesi bizi şok etti. Allah yardımcımız olsun,

Aynen anlattıgın gibi aşı banyo vs en ufak aktivite uzun uyku veya huzursuzluk yapıyor. Ailenin kucaga alma sevdası cocugu kusturuyor kusuyor diyorum cocuk kusar denip gene ben suclu oluyorum
Cocuk 5 saat uyuyor dedim kayınvalde uyuyan cocuk buyur elleme diyor doktor uyandıracaksın diyor.
Bunu dert ederken bir gece sonra hic uyumuyor
Eşim aglama vs lohusa sendromunu tanımıyor
Gebeliğim ruhsal olarak iyi gecti bu durumu anlamıyor
Ne yapacagımı hissedecegimi şaştım cocugumu alıp bir yerde saklanmak istiyorum

Canım kızımda yaşamıştım bu durumu ve bebek şampuanı ile silip yıkayarak çözüm bulmuştuk. Doktoruna danışıp dene istersen
sabah duş alırken yıkanacak zaten. İnşallah geçer. Anne sütü damlatmakta fayda ediyormuş diye okudum.
Her bebek fazlasını kusar. Reflü olunca agız dolusu kusar. Burnundan bile fışkırabilir. Agzının kenarından az miktar gelince sorun etme

Önce ağzından az biraz geliyordu canım sonra burnundan da gelmeye başladı bı anda ağızdan burundan içtiğinin yarısı çıkıyor nerdeyse ister istemez doymuyor o zaman sürekli emiyor buda rahatsız ediyor Allah yardm etsin vallahi büyüyeceklerde öyle böyle sağa salim buyuselerdi Allah'ın izzni ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…