Aslında doktor secimi çok önemli hemen iyileşende var sıkıntı yasayanda
Aynen öyle doktor seçimide önemli kişinin kendi bunyeside önemli canım bende sezeryan oldum hastanede hiç bı skntm olmadı bebeğe kendim baktm eve geldgm ikinci günün gecesi epiduralin etkisiyle omuz ağrısı yaşadım sadece tek o gece kötü geçmişti dikiş ağrısı falan öyle çok zorlamadi kendi işlerimi yaptm.

1bucuk saatte bir kalkip ne kadar emiyo cnm.ben iki yada 3vsaatte bir kaldirip emzirmeye calisiyorum hemen uyuakaliyo
Damla bile yutsa onun kàri canim. Tam yapisip emmiyo bazen. Emerse 1 bucuk saatte kalkiyorum. Emmezse bende kalkandaki sutleri biberona koyup zorla iciriyorum en kucuk biberonu mutlaka bitittirmeye calisiyorum o zaman 2 saati az gecince yeniden emzirmeye calisiyorum

Canım kalkan phliıps mı. Memnun musun. Ben almamıştım da. Birde sağma makinası da almadım. Sence gerekli mi

Seker ölçümü yaptırdın mı canım
Tebrik ederim canım Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin karnın iner merak etme canım bu kadar telaşa

Uyandırma yöntemlerine ne dediler musait oldugunda yazar mısın

En kucuk biberon 30 ml heralde cnm.senin kalkana birikiyomu sut.benim hic oyle akma yok sutum yetmiyomu acaba nasi anlicam

Ben düzenli kullanmıyorum ama fark etti gibi geldi.

Benim oglanın sag gözü sürekli sarı iltihap gibi akıyor. Benzer durumu yaşayanlar var mı? Doktor ıslak pamuk ile temizle dedi, ama yinede kesilmedi gitti
Kaynamış soğutulmuş suyla hergün gözü silmek lazımda yetişemiyoumki..

Al bendende okadar. Birazcık daha büyüseydi. Benim kv eve geliyor çocuğu kucağına almadan gidiyor gizli gizli resm çekerken gördüm birde demezmi akşamları çok özlüyorum fotografıyla konuşuyorum. Ee ozaman neden gündüz 1 saat durup kaçıp gidiyorsun??

Ben ne yapayım, 6 aydır kayınvalide kayınpeder yanımda. 1 ay daha burdalar. Çok canım sıkılıyor. 41 derece sıcakta odada kapalı yaşıyorum gibi
Ayy valla canım sen cennetliksin. En bağımlı dönemlerimizde hem hasta baktın hem çocuk hemde gebelik hemde minik bebiş. Onlar bize bakacağına..

Bide kıymet bilseler gam yemiycem. Yine biz faydasız, yine biz hayırsız

Haha oda bahaneleri soranlara göstermek için cekiyodur o umarm bu bebek büyütme konusunda çok çatışma yasamayiz her birimiz.

İnşallah canım aminn. Gazda başladı bizde inşallah uzun sürmez
Bizdede 15. Günden sonra gaz ve ıkınmalarla kusmalar artmıştı canım. Biz 1 aylık olduk kilomuz 3450

Haha oda bahaneleri soranlara göstermek için cekiyodur o umarm bu bebek büyütme konusunda çok çatışma yasamayiz her birimiz.
Hamileliğimde dizini bahane etti bundada damarını. Ameliyat olmak için bixi beklemiş yarın varis ameliyatı oluyor normalde 15gün sonraydı doktor aramış ısrar etmiş. 5 gün ya sadece 5 gün oldu biz amerikadan geleli sadece 2 kere yemek getirdi eşimle bana toplamda 6 köfte. Birde demezmi senin yemen lazım sütün artsın oğlunun kısmetini kesme. Görüyor kaçmadan s... vakit mi var birde anca akıl versinler kucak cocugu yaptınız. Çovuk yatınca ağız burun kusuyor zatürre olsa ne olacak?? Birşey beklemiyorum zatende kızdığım nokta gündüz 1 saat uğrayıp gidiyor arayan akrabalara ben eşi gelene kadar hiç yalnıx bırakmıyorum daha 40ı çıkmadı demezmi? Yalan konuşması beni iyice soğutuyor.

Sebinkisi etrafa hava atmayı kendini göstermeyi seven cinsinden sanırım yoksa boş yani pek işe yaramıyor torununu dusunce zaten seni bebekler gibi beslemesi lazm ama işte kvlern klasik sorunu biz zamanında tek başına çocuk büyüttük yanımızda kimse yoktu şimdi kiler zora gelemiyor kafası bizde çekelim madem Allah bol bol sütler versin inşallah hepimizede kimseye muhtaç olmayalım oğlusun kilo almış bu arada maşallah kuzuya

Aynen öyle canım hep anlatır kendini mükemmel anne saçını süpürge etmiş. Allah muhtaç etmesin

Valla 1 kere hastaneden cikicamizda geldi muayeneye. bi kerede ben gittim pek anlamadim canim.
Anladım canım bende anlayamadım biraz pasif gibi geldi bakalım araştıracağım bir dr
Evet dün yapıldı yatış ım. Adalat antibiyotik progestan iğne ve hapı, serum şeklinde tedavi başladılar
Canım geçecek inşallah sende hayırlısıyla kavuşacaksın
Maşallah size kuzum . 18 günlük oldu benimkiler de. Bir aylık olunca uyku düzeni vs değişen bir şey oldu mu

Eskiden daha çok uyurdu şimdi gündüzlrri uyuyor gece 11-07 cin gibi bakıyor

Canım kalkan phliıps mı. Memnun musun. Ben almamıştım da. Birde sağma makinası da almadım. Sence gerekli mi
Bende sagma makinesi konusunda tereddutluydum ama cok sukur bebislerim emiyo gerek kalmadi. Kalkan da aventin asiri memnunum annem bile hayran kaldi eskiden sutler bosa giderdi diye. Bi delikli bi deliksiz kapagi var deliklisini evde kullaniyorum hava alabiliyo ama tek sorun doldugunu hissetmedigimden egildigimde onumun yikanmasi. Deliksiz olani da hastaneye giderken takmistim biriken sutlerimi hemen biberona koyup icirebildim arabada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…