Aynen öyle doktor seçimide önemli kişinin kendi bunyeside önemli canım bende sezeryan oldum hastanede hiç bı skntm olmadı bebeğe kendim baktm eve geldgm ikinci günün gecesi epiduralin etkisiyle omuz ağrısı yaşadım sadece tek o gece kötü geçmişti dikiş ağrısı falan öyle çok zorlamadi kendi işlerimi yaptm.Aslında doktor secimi çok önemli hemen iyileşende var sıkıntı yasayanda
Esra kurt canım ama değiştireceğim sanırım. Sen memnun musun drdanOmer ardic diye biri canim dogumda o varmis. Uzman doktormus. Sizin ki kim?
Damla bile yutsa onun kàri canim. Tam yapisip emmiyo bazen. Emerse 1 bucuk saatte kalkiyorum. Emmezse bende kalkandaki sutleri biberona koyup zorla iciriyorum en kucuk biberonu mutlaka bitittirmeye calisiyorum o zaman 2 saati az gecince yeniden emzirmeye calisiyorum1bucuk saatte bir kalkip ne kadar emiyo cnm.ben iki yada 3vsaatte bir kaldirip emzirmeye calisiyorum hemen uyuakaliyo
Valla 1 kere hastaneden cikicamizda geldi muayeneye. bi kerede ben gittim pek anlamadim canim.Esra kurt canım ama değiştireceğim sanırım. Sen memnun musun drdan
Canım kalkan phliıps mı. Memnun musun. Ben almamıştım da. Birde sağma makinası da almadım. Sence gerekli miDamla bile yutsa onun kàri canim. Tam yapisip emmiyo bazen. Emerse 1 bucuk saatte kalkiyorum. Emmezse bende kalkandaki sutleri biberona koyup zorla iciriyorum en kucuk biberonu mutlaka bitittirmeye calisiyorum o zaman 2 saati az gecince yeniden emzirmeye calisiyorum
Evet dün yapıldı yatış ım. Adalat antibiyotik progestan iğne ve hapı, serum şeklinde tedavi başladılarjulican nasılsın hastanede mi yatiyorsun hala
inşallah geçecek bugünlerde bebeklerimizi kucagimiza aldığımızda unutacağız bileEvet dün yapıldı yatış ım. Adalat antibiyotik progestan iğne ve hapı, serum şeklinde tedavi başladılar
Seker ölçümü yaptırdın mı canımMasallah kızlar bi çoğunuz doğum yapmışsınız sağlıkla buyutursunuz inşallah darısı bizede nasip olsn. Bu arada dilimde yara değilde beyaz beyaz pamukçuk gibi şeyler çıkmış anlamadm gitti ne yapacagmi bilmiyorum ilk defa ksrsilastm
Tebrik ederim canım Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsinKizlar merhaba bebis dogdugundan beri giremedim dogru duzgun.neler yasadigimi anlatayim size.39+0 da ogle saatlerinde ishal oldum 2 3 saat sonra bi anda suyum geldi ama temiz bi su degildi.ben samsunda dogum yapacaktim samsuna 2 saat uzaktayim.sinopa 45 dakika uzakta bi koydeyim.hemen samsundaki doktorumu aradim orada ebeye acikliga baktir ona gore gel dedi.ilceye gittim ebe ve kadin dogumcu vardi.bebek kakasini yapmis acil sinopa gitmen lazim dediler.sezeryan icin.spinal anestezi oldu3 e ceyrek kala suyum geldi.6 ya ceyrek kala gibi bebegim dogdu.tabi kuvoze aldilar solunum sikintisi vardi ve kanda enfeksiyon vardi.3 gun kucagima alamadim.3 gun sonra yogun bakima girip emzirmeye basladim.5 .gun hastaneden ciktik.cok sukur evdeyiz bugun 12 gunluk olduk.kontrollerimzde iyi gidiyor
karnın iner merak etme canım bu kadar telaşaMerhaba kizlar bizimde 5.gun muayenemiz vardi. Once bebisleri gosterdik. Oglusta sariliktan suphelendim ve hakli ciktim 13.8 mis ama doktorum dusuk dedi. dikkat et sık besle dedi. Oysa o kadar cok emziriyorum ki gunum surekli birini emzir birini birak seklinde geciyor. Hatta kalkanda kalan sutu bile kasikla veriyorum artik fazlasini kusmaya basladi yine de sariligi varmis. Kizim da iyi durumda cok sukur. 1 er cm uzamislar bile. Kendi doktoruma ugradim bandaj vardi dikis yerimde cikarma demisti doktorum. 5 gundur banyosuz sut icinde cildiriyodum. banyo yapabilirsin bi kac gune korse de takabilirsin dedi onu da aldim. Saglikocaginda topuk kaninida verdi kuzularim. Oglus sariliktan uyudugu icin hemsire uyandirma yontemleri gosterdi. Uyanmaz ugrasmayin dedim bilmis bilmis uyanir dedi. ugrasti uyandiramadi cocuguoglum butun uyandirma tezlerini curutuyor bezi de acsam istemezse asla kalkmiyor. Cok sukur bizde durumlar bunlar. Tek skinti karnim cok kaldi goren hamile saniyor. odemlerim de 2 haftaya anca inermis.
En kucuk biberon 30 ml heralde cnm.senin kalkana birikiyomu sut.benim hic oyle akma yok sutum yetmiyomu acaba nasi anlicamDamla bile yutsa onun kàri canim. Tam yapisip emmiyo bazen. Emerse 1 bucuk saatte kalkiyorum. Emmezse bende kalkandaki sutleri biberona koyup zorla iciriyorum en kucuk biberonu mutlaka bitittirmeye calisiyorum o zaman 2 saati az gecince yeniden emzirmeye calisiyorum
Amin Allah herkesin yardımcısı olsun, bizde bebeklerimizi kucağımıza alalıminşallah geçecek bugünlerde bebeklerimizi kucagimiza aldığımızda unutacağız bile
Ben düzenli kullanmıyorum ama fark etti gibi geldi.rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
sizede maşallah. İnşallah iyi geçer kontrolünüz. Abileri nasıl? Kardeşlerine alışa bildi mi?
Bugun doktora gittik. O verdi canım. Sen faydasını görüyor musun?
Kaynamış soğutulmuş suyla hergün gözü silmek lazımda yetişemiyoumki..Benim oglanın sag gözü sürekli sarı iltihap gibi akıyor. Benzer durumu yaşayanlar var mı? Doktor ıslak pamuk ile temizle dedi, ama yinede kesilmedi gitti
Al bendende okadar. Birazcık daha büyüseydi. Benim kv eve geliyor çocuğu kucağına almadan gidiyor gizli gizli resm çekerken gördüm birde demezmi akşamları çok özlüyorum fotografıyla konuşuyorum. Ee ozaman neden gündüz 1 saat durup kaçıp gidiyorsun??Lohusa halinden anlamayanlarida ben anlamıyorum sanki 4 çocuk doğurup taş gibi bünye ile çıktılar insan hiç bişey olmasa çocuğuma yetemiyorm diye düşünüyor ona ağlıyor değişik bı duygu yani yardım olunacağına iyice geriyolar insanı o kucak mevzusu hiç sorma kaynanam geliyor gazını çıkarma bahanesyle alıyor kucağına hayır gazinida çıkarmıyor çocuğu kucağında seviyor seviyor kucağa alismasn anne diyorm evet biliyorum ama napaym sevesm geliyor diyor benimde geliyor ama vallahi gaz dışında emzirme dışında kaç kere aldn kucağına de almadm yani o yüzden yatağına koyunca uyuyor çocuk bı sknti oluncada hemen olay yerinden uzaklaşıyor severken varız çocuk ağlar uyumazken dönüp bakilmiyor az biraz kendini kurtarsa bişey istemiyorm 3 4 aylık olsaydık Allah'ın izni ile.
Ayy valla canım sen cennetliksin. En bağımlı dönemlerimizde hem hasta baktın hem çocuk hemde gebelik hemde minik bebiş. Onlar bize bakacağına..Ben ne yapayım, 6 aydır kayınvalide kayınpeder yanımda. 1 ay daha burdalar. Çok canım sıkılıyor. 41 derece sıcakta odada kapalı yaşıyorum gibi
Bide kıymet bilseler gam yemiycem. Yine biz faydasız, yine biz hayırsızBen düzenli kullanmıyorum ama fark etti gibi geldi.
Kaynamış soğutulmuş suyla hergün gözü silmek lazımda yetişemiyoumki..
Al bendende okadar. Birazcık daha büyüseydi. Benim kv eve geliyor çocuğu kucağına almadan gidiyor gizli gizli resm çekerken gördüm birde demezmi akşamları çok özlüyorum fotografıyla konuşuyorum. Ee ozaman neden gündüz 1 saat durup kaçıp gidiyorsun??
Ayy valla canım sen cennetliksin. En bağımlı dönemlerimizde hem hasta baktın hem çocuk hemde gebelik hemde minik bebiş. Onlar bize bakacağına..
Haha oda bahaneleri soranlara göstermek için cekiyodur o umarm bu bebek büyütme konusunda çok çatışma yasamayiz her birimiz.Ben düzenli kullanmıyorum ama fark etti gibi geldi.
Kaynamış soğutulmuş suyla hergün gözü silmek lazımda yetişemiyoumki..
Al bendende okadar. Birazcık daha büyüseydi. Benim kv eve geliyor çocuğu kucağına almadan gidiyor gizli gizli resm çekerken gördüm birde demezmi akşamları çok özlüyorum fotografıyla konuşuyorum. Ee ozaman neden gündüz 1 saat durup kaçıp gidiyorsun??
Ayy valla canım sen cennetliksin. En bağımlı dönemlerimizde hem hasta baktın hem çocuk hemde gebelik hemde minik bebiş. Onlar bize bakacağına..
Bizdede 15. Günden sonra gaz ve ıkınmalarla kusmalar artmıştı canım. Biz 1 aylık olduk kilomuz 3450İnşallah canım aminn. Gazda başladı bizde inşallah uzun sürmez
Hamileliğimde dizini bahane etti bundada damarını. Ameliyat olmak için bixi beklemiş yarın varis ameliyatı oluyor normalde 15gün sonraydı doktor aramış ısrar etmiş. 5 gün ya sadece 5 gün oldu biz amerikadan geleli sadece 2 kere yemek getirdi eşimle bana toplamda 6 köfte. Birde demezmi senin yemen lazım sütün artsın oğlunun kısmetini kesme. Görüyor kaçmadan s... vakit mi var birde anca akıl versinler kucak cocugu yaptınız. Çovuk yatınca ağız burun kusuyor zatürre olsa ne olacak?? Birşey beklemiyorum zatende kızdığım nokta gündüz 1 saat uğrayıp gidiyor arayan akrabalara ben eşi gelene kadar hiç yalnıx bırakmıyorum daha 40ı çıkmadı demezmi? Yalan konuşması beni iyice soğutuyor.Haha oda bahaneleri soranlara göstermek için cekiyodur o umarm bu bebek büyütme konusunda çok çatışma yasamayiz her birimiz.
Sebinkisi etrafa hava atmayı kendini göstermeyi seven cinsinden sanırım yoksa boş yani pek işe yaramıyor torununu dusunce zaten seni bebekler gibi beslemesi lazm ama işte kvlern klasik sorunu biz zamanında tek başına çocuk büyüttük yanımızda kimse yoktu şimdi kiler zora gelemiyor kafası bizde çekelim madem Allah bol bol sütler versin inşallah hepimizede kimseye muhtaç olmayalım oğlusun kilo almış bu arada maşallah kuzuyaBizdede 15. Günden sonra gaz ve ıkınmalarla kusmalar artmıştı canım. Biz 1 aylık olduk kilomuz 3450
Hamileliğimde dizini bahane etti bundada damarını. Ameliyat olmak için bixi beklemiş yarın varis ameliyatı oluyor normalde 15gün sonraydı doktor aramış ısrar etmiş. 5 gün ya sadece 5 gün oldu biz amerikadan geleli sadece 2 kere yemek getirdi eşimle bana toplamda 6 köfte. Birde demezmi senin yemen lazım sütün artsın oğlunun kısmetini kesme. Görüyor kaçmadan s... vakit mi var birde anca akıl versinler kucak cocugu yaptınız. Çovuk yatınca ağız burun kusuyor zatürre olsa ne olacak?? Birşey beklemiyorum zatende kızdığım nokta gündüz 1 saat uğrayıp gidiyor arayan akrabalara ben eşi gelene kadar hiç yalnıx bırakmıyorum daha 40ı çıkmadı demezmi? Yalan konuşması beni iyice soğutuyor.
Aynen öyle canım hep anlatır kendini mükemmel anne saçını süpürge etmiş. Allah muhtaç etmesinSebinkisi etrafa hava atmayı kendini göstermeyi seven cinsinden sanırım yoksa boş yani pek işe yaramıyor torununu dusunce zaten seni bebekler gibi beslemesi lazm ama işte kvlern klasik sorunu biz zamanında tek başına çocuk büyüttük yanımızda kimse yoktu şimdi kiler zora gelemiyor kafası bizde çekelim madem Allah bol bol sütler versin inşallah hepimizede kimseye muhtaç olmayalım oğlusun kilo almış bu arada maşallah kuzuya
Anladım canım bende anlayamadım biraz pasif gibi geldi bakalım araştıracağım bir drValla 1 kere hastaneden cikicamizda geldi muayeneye. bi kerede ben gittim pek anlamadim canim.
Canım geçecek inşallah sende hayırlısıyla kavuşacaksınEvet dün yapıldı yatış ım. Adalat antibiyotik progestan iğne ve hapı, serum şeklinde tedavi başladılar
Maşallah size kuzum . 18 günlük oldu benimkiler de. Bir aylık olunca uyku düzeni vs değişen bir şey oldu muBizdede 15. Günden sonra gaz ve ıkınmalarla kusmalar artmıştı canım. Biz 1 aylık olduk kilomuz 3450
Hamileliğimde dizini bahane etti bundada damarını. Ameliyat olmak için bixi beklemiş yarın varis ameliyatı oluyor normalde 15gün sonraydı doktor aramış ısrar etmiş. 5 gün ya sadece 5 gün oldu biz amerikadan geleli sadece 2 kere yemek getirdi eşimle bana toplamda 6 köfte. Birde demezmi senin yemen lazım sütün artsın oğlunun kısmetini kesme. Görüyor kaçmadan s... vakit mi var birde anca akıl versinler kucak cocugu yaptınız. Çovuk yatınca ağız burun kusuyor zatürre olsa ne olacak?? Birşey beklemiyorum zatende kızdığım nokta gündüz 1 saat uğrayıp gidiyor arayan akrabalara ben eşi gelene kadar hiç yalnıx bırakmıyorum daha 40ı çıkmadı demezmi? Yalan konuşması beni iyice soğutuyor.
Eskiden daha çok uyurdu şimdi gündüzlrri uyuyor gece 11-07 cin gibi bakıyorAnladım canım bende anlayamadım biraz pasif gibi geldi bakalım araştıracağım bir dr
Canım geçecek inşallah sende hayırlısıyla kavuşacaksın
Maşallah size kuzum . 18 günlük oldu benimkiler de. Bir aylık olunca uyku düzeni vs değişen bir şey oldu mu
Bende sagma makinesi konusunda tereddutluydum ama cok sukur bebislerim emiyo gerek kalmadi. Kalkan da aventin asiri memnunum annem bile hayran kaldi eskiden sutler bosa giderdi diye. Bi delikli bi deliksiz kapagi var deliklisini evde kullaniyorum hava alabiliyo ama tek sorun doldugunu hissetmedigimden egildigimde onumun yikanmasi. Deliksiz olani da hastaneye giderken takmistim biriken sutlerimi hemen biberona koyup icirebildim arabadaCanım kalkan phliıps mı. Memnun musun. Ben almamıştım da. Birde sağma makinası da almadım. Sence gerekli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?