Benimki de oyle kac defa 3 saati gectik çok korkutuyor beni
Agız kenarını ogrendim ayak bilegini de yapcam

Baska onerisi olan varsa lutfen yazsın

Benimki de oyle kac defa 3 saati gectik çok korkutuyor beni
Agız kenarını ogrendim ayak bilegini de yapcam

Baska onerisi olan varsa lutfen yazsın
Ben ayaklarının altına vuryordum parmagmla burnunu skiyordm az çok uykusunu açıyordu oda yine uyanmazsa altını degistiriyordum artk en son öyle uyaniyordu şimdide uyumuyor

Kizlar benim 15.gunum sezeryan korse kullanayimmi acaba zararu olur mu bide bebekleri her memeden sonra gazini cikarabiliyomusunuz benimki uyuyakaliyo uyandirmak istemiyom
Mutlaka gazini cikar canim uyanmaz omuzunda. Cikarmazsan rahatsiz eder bagirsaklarina inerse o zaman gazdan duramaz yavrucak ve korse mutlaka tak benim haftam daha bugun cikti 2 gundur takiyorum

Masallah canim bende aksam esime aldirayim. Sutumu damlatiyorum aslinda cogunlukla fayda etti azaldi capaklanmasi bi uyandirma konusunu basaramiyoruz sarilik yuzunden. bazen uyanip emiyo bazen uyuyo biberonu bile zor sokuyorum agzina o zamanda yutturmak iskence oluyor bi damla bi damladir diye 2 saat ugrasiyorum

Bide benim oglanın göbeği kanamış. Doktor baticonol sürdü. Yarın tekrar gidecegiz kontrole
Gecmis olsun canim annemde kizi yarin yikamayi dusunuyo gobegi yeni dustu hic istemiyorum yikamasini ama dinlemiyo siz yikayamazsiniz diyo ki esim zaten anlamaz tutmaktan falan kuvette almamistim suan pismanim

Zaten önemli olan karnı bişeyle sarmakmış diye okudum bi yerde.
Aynen canim ilk gun carsaf sardik hastane gunu korse aldim altina şal doluyoruz karnima sktiriyoruz ustune korseyi takiyoruz. Ilk gun hatta korse kavusmadi karnima şalla yattim o gece sabahina takabildim korseyi. M beden almistim. 1 gunde bol geldi karnim yarisindan fazla indi simdi cirtini sokup ileri dikicem keske s beden alsaymisim

Eskiden daha çok uyurdu şimdi gündüzlrri uyuyor gece 11-07 cin gibi bakıyor
Aynı durumdayız canım. Gündüz de sıkıntılılar bugün sürekli ıkınıyırlar
20 günlük hayatımın özeti resmen birini bırak birini al bazen oğlum biriniz 15 dk sonra uyanın da yetişeyim
Bide benim oglanın göbeği kanamış. Doktor baticonol sürdü. Yarın tekrar gidecegiz kontrole
Geçmiş olsun canım

Canım bizimde azck kanadı kurudu sonra ben bişey yapmadm banyo yaptk temizledim tekrar etmedi. Tahlili ne için yapacaklar bağlantısı nasıl oluyor yani kanamayla.
doktor öyle dedi, ne için baglantısı var bilmiyorum
damla, fayda ediyor canım. Oglumda da aynısı olmuştu.
Gecmis olsun canim annemde kizi yarin yikamayi dusunuyo gobegi yeni dustu hic istemiyorum yikamasini ama dinlemiyo siz yikayamazsiniz diyo ki esim zaten anlamaz tutmaktan falan kuvette almamistim suan pismanim
yıkayın bir sorun olmaz inşallah. Bencede annen varken yıkayın
[QUOTE≠“Saye-, post: 60514379, member: 400068"]
Aynı durumdayız canım. Gündüz de sıkıntılılar bugün sürekli ıkınıyırlar

20 günlük hayatımın özeti resmen birini bırak birini al bazen oğlum biriniz 15 dk sonra uyanın da yetişeyim

Geçmiş olsun canım
[/QUOTE]Sagol canım

Sagol canım
[/QUOTE]
Annem kuvet takimi bulmus icinde lazimlikta var rabbim kullanmak nasip etsin. Yarin kizi yikicaz belli. Oglusun da gobegi dustu dusecek insallah

Bizde çok uğraştık sarılıkta şırınga dene cnm bide çene altından uyarıver hiçbiri olmadığımda annem mendil ıslatıp ellerine yüzüne sürüp ayıltıyordu

Bizde çok uğraştık sarılıkta şırınga dene cnm bide çene altından uyarıver hiçbiri olmadığımda annem mendil ıslatıp ellerine yüzüne sürüp ayıltıyordu
Siringa ve kasik denedim canim. bi anda yuttugu icin genzine cok kaciriyor bebekte bende korkuyorum biberon veriyorum arada genelde agzina gogus ucunu sokup skiyorum oyle icirmeyi deniyorum. Uyaniksa zaten cok sukur yapisip emiyo

julican canım çok geçmiş olsun nasılsın şu an herşey yoluna giriyor mu rutin kontrolünde mi belli oldu rahim ağzı kısalığın herhangi bir belirtin var mıydı peki ağrın sızın benim en son 16. Haftada ölçüldü rahim ağzı uzunluğum ağustosun ilk haftası kontrolüm var çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…