Şeker için geç bile kalınmış doktorun 27 ye gelmeden soylemeliydi sana ben 22. Haftada doktorum yaptr 27 geçmeden demişti sen yinede gidince şöyle inşallah yoktur normal kanda baktirisn önce.
Benimki de oyle kac defa 3 saati gectik çok korkutuyor beniKorseden beri cok indi canim karnim nerdeyse kalmadi rahimde toparlanirsa eski haline donecek. Uyandirma yontemleri ayak bileklerini ovalayip skicakmisiz agiz kenarlarina parmak ucunla dokundurup emme refleksini harekete geciricekmisiz. Benim oglus uyudugunda cukunude koparsa uyanmaz
İnsallah canımBilmiyorum gerçekten bu konuda doktoruma çok kızıyorum aklıma geldikçe ilk gebelik olduğu için pek bilgim de yok. İnşallah canm eğer ölçümde sıkıntı çıkmazsa yüklemeye de gerekolmaz değilmi ?
Ben ayaklarının altına vuryordum parmagmla burnunu skiyordm az çok uykusunu açıyordu oda yine uyanmazsa altını degistiriyordum artk en son öyle uyaniyordu şimdide uyumuyorBenimki de oyle kac defa 3 saati gectik çok korkutuyor beni
Agız kenarını ogrendim ayak bilegini de yapcam
Baska onerisi olan varsa lutfen yazsın
Aynen canim daha karnimda sakindi pasam. Abdominal korse aldim medikalden canim ahim sahim bisey almadim yaniSenin oğlan hep sakindi zatenkorse olarak ne kullandın?
Mutlaka gazini cikar canim uyanmaz omuzunda. Cikarmazsan rahatsiz eder bagirsaklarina inerse o zaman gazdan duramaz yavrucak ve korse mutlaka tak benim haftam daha bugun cikti 2 gundur takiyorumKizlar benim 15.gunum sezeryan korse kullanayimmi acaba zararu olur mu bide bebekleri her memeden sonra gazini cikarabiliyomusunuz benimki uyuyakaliyo uyandirmak istemiyom
Masallah canim bende aksam esime aldirayim. Sutumu damlatiyorum aslinda cogunlukla fayda etti azaldi capaklanmasi bi uyandirma konusunu basaramiyoruz sarilik yuzunden. bazen uyanip emiyo bazen uyuyo biberonu bile zor sokuyorum agzina o zamanda yutturmak iskence oluyor bi damla bi damladir diye 2 saat ugrasiyorumMaşallah kızına
Oğluşunun da gözü için pamuğa süt damlatıp sil canım. Dün dra gittim, damla yazdı. Baya fayda etti. Adı Netira sabah, öğle, akşam iki göze 1 damla şeklinde kullandım. Şimdi iyi
Zaten önemli olan karnı bişeyle sarmakmış diye okudum bi yerde.Aynen canim daha karnimda sakindi pasam. Abdominal korse aldim medikalden canim ahim sahim bisey almadim yani
Çok sağol canm inşallah bi sıkıntı cikmazİnsallah canımendiselenme tedbiri de elden bırakma
Gecmis olsun canim annemde kizi yarin yikamayi dusunuyo gobegi yeni dustu hic istemiyorum yikamasini ama dinlemiyo siz yikayamazsiniz diyo ki esim zaten anlamaz tutmaktan falan kuvette almamistim suan pismanimBide benim oglanın göbeği kanamış. Doktor baticonol sürdü. Yarın tekrar gidecegiz kontrole
Aynen canim ilk gun carsaf sardik hastane gunu korse aldim altina şal doluyoruz karnima sktiriyoruz ustune korseyi takiyoruz. Ilk gun hatta korse kavusmadi karnima şalla yattim o gece sabahina takabildim korseyi. M beden almistim. 1 gunde bol geldi karnim yarisindan fazla indi simdi cirtini sokup ileri dikicem keske s beden alsaymisimZaten önemli olan karnı bişeyle sarmakmış diye okudum bi yerde.
Aynı durumdayız canım. Gündüz de sıkıntılılar bugün sürekli ıkınıyırlarEskiden daha çok uyurdu şimdi gündüzlrri uyuyor gece 11-07 cin gibi bakıyor
20 günlük hayatımın özeti resmenAynen canim dun yetmedi sutum ikisininde emesi tuttu valla birini birakip digerini kaptim biraktigim beklermi yirtiniyoken az kucagimdakinin gonlunu yapip digerini kaptim cok zordu dun. Oysa mama aldim evde bulunsun diye ama bennnn sutumun son damlasina kadar savastimtabi sonradan yarimsar biberon mama yediler oyle doyduklarini anladilar
Geçmiş olsun canımBide benim oglanın göbeği kanamış. Doktor baticonol sürdü. Yarın tekrar gidecegiz kontrole
doktor öyle dedi, ne için baglantısı var bilmiyorumCanım bizimde azck kanadı kurudu sonra ben bişey yapmadm banyo yaptk temizledim tekrar etmedi. Tahlili ne için yapacaklar bağlantısı nasıl oluyor yani kanamayla.
damla, fayda ediyor canım. Oglumda da aynısı olmuştu.Masallah canim bende aksam esime aldirayim. Sutumu damlatiyorum aslinda cogunlukla fayda etti azaldi capaklanmasi bi uyandirma konusunu basaramiyoruz sarilik yuzunden. bazen uyanip emiyo bazen uyuyo biberonu bile zor sokuyorum agzina o zamanda yutturmak iskence oluyor bi damla bi damladir diye 2 saat ugrasiyorum
yıkayın bir sorun olmaz inşallah. Bencede annen varken yıkayınGecmis olsun canim annemde kizi yarin yikamayi dusunuyo gobegi yeni dustu hic istemiyorum yikamasini ama dinlemiyo siz yikayamazsiniz diyo ki esim zaten anlamaz tutmaktan falan kuvette almamistim suan pismanim
Sagol canımdoktor öyle dedi, ne için baglantısı var bilmiyorum
damla, fayda ediyor canım. Oglumda da aynısı olmuştu.
yıkayın bir sorun olmaz inşallah. Bencede annen varken yıkayın
[QUOTE≠“Saye-, post: 60514379, member: 400068"]
Aynı durumdayız canım. Gündüz de sıkıntılılar bugün sürekli ıkınıyırlar
20 günlük hayatımın özeti resmenbirini bırak birini al bazen oğlum biriniz 15 dk sonra uyanın da yetişeyim
Geçmiş olsun canım
Bizde çok uğraştık sarılıktaMasallah canim bende aksam esime aldirayim. Sutumu damlatiyorum aslinda cogunlukla fayda etti azaldi capaklanmasi bi uyandirma konusunu basaramiyoruz sarilik yuzunden. bazen uyanip emiyo bazen uyuyo biberonu bile zor sokuyorum agzina o zamanda yutturmak iskence oluyor bi damla bi damladir diye 2 saat ugrasiyorum
Siringa ve kasik denedim canim. bi anda yuttugu icin genzine cok kaciriyor bebekte bende korkuyorum biberon veriyorum arada genelde agzina gogus ucunu sokup skiyorum oyle icirmeyi deniyorum. Uyaniksa zaten cok sukur yapisip emiyoBizde çok uğraştık sarılıktaşırınga dene cnm bide çene altından uyarıver hiçbiri olmadığımda annem mendil ıslatıp ellerine yüzüne sürüp ayıltıyordu
Annem kuvet takimi bulmus icinde lazimlikta varSagol canım
Allah kolaylık versin canımAnnem kuvet takimi bulmus icinde lazimlikta varrabbim kullanmak nasip etsin. Yarin kizi yikicaz belli. Oglusun da gobegi dustu dusecek insallah
Amin canimmm bakalim minik hanim banyoyu sevecek miAllah kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?