Omzuma yatırıyorum. Sırtına yavaş yavaş vurup saat yönüne okşuyorum. Varsa çıkıyor zaten. Yoksa çıkacak diye uğraşmıyorum.Kızlar gaz çıkarmak için bilgi verirmisiniz çok uğraşıyorum ama yok çıkmıyor geğirmek isterkende yediğini kusuyor
Benimde kafam burda karıştı 27 haftalikken kontrolum vardı ama doktor şeker testinden bahsetmedi benmde aklıma sonradan geldi ne yapmam lazm bu şeker testi icinSeker ölçümü yaptırdın mı canım
Tebrik ederim canım Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin karnın iner merak etme canım bu kadar telaşa
Uyandırma yöntemlerine ne dediler musait oldugunda yazar mısın
Doktorunla konus canım agız kurulugu ve beyazlık belirtisi diye biliyorumBenimde kafam burda karıştı 27 haftalikken kontrolum vardı ama doktor şeker testinden bahsetmedi benmde aklıma sonradan geldi ne yapmam lazm bu şeker testi icin
Canm normalde tup bebek doktorumda devam ediyordum şimdi evime geldiğim için doktorumu degstrmek zorunda kaldm suan 28+4 haftalik şeker testi yapılır mı bu hafta acebaDoktorunla konus canım agız kurulugu ve beyazlık belirtisi diye biliyorum
Sağlıkla ayaklanirsn inşallah canım. Birsey sorucam komple uyutulmak mi daha iyi yoksa belden uyusturulup uyanık olmak mı Siz hangisini tavsiye edersnzAynen öyle doktor seçimide önemli kişinin kendi bunyeside önemli canım bende sezeryan oldum hastanede hiç bı skntm olmadı bebeğe kendim baktm eve geldgm ikinci günün gecesi epiduralin etkisiyle omuz ağrısı yaşadım sadece tek o gece kötü geçmişti dikiş ağrısı falan öyle çok zorlamadi kendi işlerimi yaptm.
Bana daha once yapıldı şeker çıktı diyetle kontrol ettik.Canm normalde tup bebek doktorumda devam ediyordum şimdi evime geldiğim için doktorumu degstrmek zorunda kaldm suan 28+4 haftalik şeker testi yapılır mı bu hafta aceba
Komple uyutuldugunzda aykmak çok zor oluyormuş etrafmdan öyle duydum ben hani bebekle ilk temas zor oluyor o yüzden ben şahsen yarı uyutuldum ve çok güzeldi eşimle konuşarak espriler yaparak bitti gitti sonrası zaten agrinz olmadığı için epidural oldum ben çok rahattı herseyini kendim yaptım bebeğin bide doğduğu ana Şahit olmak gibisi yok benceSağlıkla ayaklanirsn inşallah canım. Birsey sorucam komple uyutulmak mi daha iyi yoksa belden uyusturulup uyanık olmak mı Siz hangisini tavsiye edersnz
Yarın bi kontrole gideyim en iyisi inşallah bi sıkıntı çıkmaz bu hafta farkettim dilimde bu pamukçuk gibi beyazligi ve aşırı su içme isteği oluyordu bende sicaktandir diye düşünüyordumBana daha once yapıldı şeker çıktı diyetle kontrol ettik.
Son ne zaman yapılır bilmiyorum doktora danışman en iyisi belki bişey çıkmayacak
Evet gerçekten daha güzelmiş yalnız belden uyustrmak içim bazı testler yapılıyor mu hani kan testi felç kalma riski de varmis korkum bundanKomple uyutuldugunzda aykmak çok zor oluyormuş etrafmdan öyle duydum ben hani bebekle ilk temas zor oluyor o yüzden ben şahsen yarı uyutuldum ve çok güzeldi eşimle konuşarak espriler yaparak bitti gitti sonrası zaten agrinz olmadığı için epidural oldum ben çok rahattı herseyini kendim yaptım bebeğin bide doğduğu ana Şahit olmak gibisi yok bence
Bide benim oglanın göbeği kanamış. Doktor baticonol sürdü. Yarın tekrar gidecegiz kontrole
Felç kalma riski anestezi uzmanı ile ilgili ben hastaneye gittiğim sabah kan aldılar daha önce anestezi aldığım için onla ilgili bı sknti yoktu ama spinal yapıldı ardndan epidural için katater takıldı belime ikisinide hissetmedm felc riski genelde epidural takılırken sabit durmak gerekiyor milimlik kprdama riskli bı durum ama sadece spinalde olabilirsiniz. Anestezi uzmanı yaparken tek tek anlatmisti bana şimdi bunu yapacağım bu etkiyi verecek epidurali takiyorm riskli hareket etme dedi falan çok hafif elektrk çarpmasi gibi oluyor takınca hepsi 5 dk sürdü ayrıntılı yazıyorm merak edenler okusun diyeEvet gerçekten daha güzelmiş yalnız belden uyustrmak içim bazı testler yapılıyor mu hani kan testi felç kalma riski de varmis korkum bundan
Yok canım çok kanamıyor. Sadece kan sızmış, kurumuş. Dr temizledi dün. Tekrar kanarsa tahlil yaparız dediBenimkide kanamıştı parça kalmıştı doktor parçayı alkollü pamukla silerek kopardı temizledi sonra 4-5 gğn kanama devam etti duşta aldırdık bişey olmadı. Çokmu kanıyor acaba seninki
Ayyyy şimdiden korktum gerçekten :)Felç kalma riski anestezi uzmanı ile ilgili ben hastaneye gittiğim sabah kan aldılar daha önce anestezi aldığım için onla ilgili bı sknti yoktu ama spinal yapıldı ardndan epidural için katater takıldı belime ikisinide hissetmedm felc riski genelde epidural takılırken sabit durmak gerekiyor milimlik kprdama riskli bı durum ama sadece spinalde olabilirsiniz. Anestezi uzmanı yaparken tek tek anlatmisti bana şimdi bunu yapacağım bu etkiyi verecek epidurali takiyorm riskli hareket etme dedi falan çok hafif elektrk çarpmasi gibi oluyor takınca hepsi 5 dk sürdü ayrıntılı yazıyorm merak edenler okusun diye
Ayyyy şimdiden korktum gerçekten :)
Canım bizimde azck kanadı kurudu sonra ben bişey yapmadm banyo yaptk temizledim tekrar etmedi. Tahlili ne için yapacaklar bağlantısı nasıl oluyor yani kanamayla.Yok canım çok kanamıyor. Sadece kan sızmış, kurumuş. Dr temizledi dün. Tekrar kanarsa tahlil yaparız dedi
İnşallah canm çok sagol teşekkür ederim. Şu şeker testine aklım takıldı suan 28 hafta 4 günlük oluyorum yarım doktora gidecem şeker ölçümü için konuscam ama sonuç pazartesi çıkacak ve 29 hafta 2 günlük falan olucam o haftada da şeker çıkarsa yükleme yapılır mı kafam allak bullak neden geçen 27 haftada tup bebek doktorum bahsetmedi bilemedm bide dilimde pamukçuk gibi yara da çıkınca hepten şüphelendmOysaki hiç hissetmedm 5 dkda bitti falan yazmstm ama ufaktan bı korku bendede oldu yani doğumdan önce sonuç olarak bişey olmadı önemli olanda o zaten sağa salimim felcte olmadm bide böyle kötü şeyler asla düşünemedim ben sadece bebeğim dogacak ben onu görüp opebilecgm gibi güzel şeyler düşünürsen korkunu geri plana atabilirsin.
Şeker için geç bile kalınmış doktorun 27 ye gelmeden soylemeliydi sana ben 22. Haftada doktorum yaptr 27 geçmeden demişti sen yinede gidince şöyle inşallah yoktur normal kanda baktirisn önce.İnşallah canm çok sagol teşekkür ederim. Şu şeker testine aklım takıldı suan 28 hafta 4 günlük oluyorum yarım doktora gidecem şeker ölçümü için konuscam ama sonuç pazartesi çıkacak ve 29 hafta 2 günlük falan olucam o haftada da şeker çıkarsa yükleme yapılır mı kafam allak bullak neden geçen 27 haftada tup bebek doktorum bahsetmedi bilemedm bide dilimde pamukçuk gibi yara da çıkınca hepten şüphelendm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?