Amin canımm amin. Rabbim sağ saglim kavuştursun bizleri inşllh. Amin. Hep yatıyorum ama Pazar günü kardeşimin düğünü var kara kara düğünde bapcam diye düşünüyorum oturmaya bile korkar oldum . Düğün salonunda hep otururum diyorum ya birde oralarda bişey olursa falan diye iyice stres evham kafam hiç yerinde değil. Cok zor bulduk bu bebekleri kaybedersem diye aklım çıkıyor. Hep dua ediyorum hepimize Allahım kabul eder inşllh

Bide senin kullandığın herhangi bir ilaç var mı canım ben 12. Haftadan beri haftada bir progestan iğne vuruluyorum son 4 gündür de magnezyuma başldım
Ben folik asit ve omega3 kullanıyorum canım. Folik asitim baya takviyeli bişey içinde Demir kalsiyum ve magnezyumda var o yüzden ayrıc başka ilaç kullanmadım. Geceleri bir tane kan sulandırıcı iğne oluyorum. Şimdide pruloton depot başladı haftada 1 yarım ampul dedi. İnşllh fayda eder. Canım stres yapma belki sende yoktur kısalma. Ben kilo aldım cok belki asagı baskı yaptıklarından kısalma oluyodur tahmınen onun bile etkisi vardır sen çok zayıfmışsın sende olmamıştır inşllh kısalma

Kuzu. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza zor bulduk valla diken üstündeyiz sürekli Rabbim sağlık versin hepimize bebeklerimize

Canım torbalıda otursam hiç düşünmem medifema doktor görkem astarcıoğlu harika bi çocuk doktoru arabam olsa göztepeden ayrancılara ona götürücem

Evet canım hekimanne takip ediyorum bende gerçekten çok tatlı bir bayan canım senin kızının adı duru mu doğum ysptığın gün barış beyin bi paylaşımı olmuştu acaba sen misin diye de düşünmedim değil

Orkide_sever canım ödemin devam ediyormu hala eğer ediyorsa ben eve geldiğim günden beri rezene içiyordum sırf gaz için bide bebeği rahatlatsn diye dün bı doktor lohusalık dönemindeki ödem için rezene için dedi şimdi fark ettm 10 güne geçer dedikleri ödem 5 günde bitti bende rezenenin etkisi olduğunu düşünüyorum artı bide bebektede çok fazla gaz sorunu yok gece uyumalari zor olsa da uzun oluyor kızlar rezeneyi hepinie tavsiye ediyorum sütude arttırıyor baya deneyin bı bence.

Kızlar eşlerinizi bayağı bi cesaretli buldum hemde 2 minnoşla yola cikmak için

Biz 20 gunluk olduk şuan
2 gündür eşime yalvariyorum avm ye gidelim
Bi havamız değişsin diye
Olmaz deyip duruyor
En az 2 Aylik olmaliymiş dışariya cikmak için

Al bendende o kadar canım 40 çıkınca anneme gidelim diyorm kırk uçurmaya ilk ev ziyaretine az daha büyüsün yaz günü cikmayaczda dışarı havalar soğuyunca da soğuk der çıkarmaz ama kararlıyım 40 i bekliyorum anneanneye gidicz gezmeye.

Kızlar merhaba bugün şeker testi icin hastaneye geldim hepsi acken diğeri şerbeti ictikten 1 saat sonra bi diğeri ise yine 1 saat snra kan alindi yalnız şerbeti içtim 45 dk geçti kustum yarısıni 15 dk snra 2. Kanimi vermistm hemşire doktora sor belki iptal eder dedi kustugun için dedi bende 1 tup kan vereceğim kaldı ama yinede sorayim dedm doktora sordm istersen yapma bidahakine yine acken gel şeker testi icin dedi şerbet ictikten 45 dk snra istifra ettim ya aceba etkisini göstermez mi merak ettm

Ay bide o var dogru söylüyosun canım ya
2,3 ay sonrada havalar soğdu deyip iyice mahkum eder bu adam beni ☹

Maşallah büyümüş paşa. Bizde 13 günlük olduk
Bende çok sıkıldım evde. 40 ı çıkınca ancak gideriz, ne yapalım

Canım kitabınıda almanı tavsiye ederim çook işe yarayacak bilgiler var
Yok canım çise ada benim kız

Ayni canim benimde gozumde buyuyor gitmek. Kullandigim antibiyotik bebekleri rahatsiz ediyo galiba canim buna karar verdim. 2 gun kullanmayi ihmal etmistim bebeklerin hic sorunu olmamisti dun aksam kullandim ilaci cocuklar durmadi butun gece toplasan 2 saat uykum yok az once 1 saat kadar uyudum. Oglum da emmek istemiyo sutu begenmiyo resmen. Ilaci birakip birakmamak konusunda kararsizim.

Iste korkum o hasta etmek canim. Biliyorum huyunu da benim burnumdan gelecek de iste bende onun basinin etini yicem kesin. Gecen bayram da evdeydik hamileligin tehlikli zamani diye icinde kalmisti. Bizimkilerde tam 38 gunluk olacak

Yok canim cok sukur bi anda gecti odemlerim arada bazen sisiyo gibi ama o ilk zamanki hali yok sukur ki. Rezene bana cok etki yapiyo oglumda basimi kaldiramaz olmustum o yuzden bisey kullanmiyorum

Yok canim cok sukur bi anda gecti odemlerim arada bazen sisiyo gibi ama o ilk zamanki hali yok sukur ki. Rezene bana cok etki yapiyo oglumda basimi kaldiramaz olmustum o yuzden bisey kullanmiyorum
Anladım canım antibiyotiği dikisime için mi verdiler bana hastaneden çıkarken doktorum hiç bişey vermedi ne antibiyotik ne ağrı kesici bişey bende anlamadım herkese vermiş bişey olmadı ama oladabilirdi yani .

Bende Boğaz enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik içiyordum bir haftadır dün bitti belki etkilemiştir canım

Kizlar her gun karnim asiri inceliyo dun diktigim korsenin cirti bol gelmeye basladi. Korsenin altina hem belimi sardik. hemde bebek battaniyesi katlayip karin kismima koyduk. hemde korsenin cirtini daha ileri taktik 40imda ki muayenede doktora kapak yapicam insallah

Evet canim dikisler icin antibiyotik agri kesici ve demir ilaci verdi. Havalar sicak kullanmak lazim aslinda ama bebeklere sorun yasatiyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…