Canım birikim yapıyoruz doğum için ümit hanımda yapmak için bütün imkanlarımızı zorluyoruz Rabbim yardım eder bir şekilde aileler pek destek veremezler kuzum olsa tamam da onlarda da yok ellerine geçtikçe bebeklere eşya alıp hazırlıyorlar üst üstede iki tüp denemesi yaptık haliyle maddi açıdan zorlandık sağlıkla gelsinler bütün imkanlarımı zorlamaya razıyım

Canım benim Ömer’in de öyleydi. Düştükten bir iki gün sonra kurudu hatta. Sen ıslanmasın kuru kalsın dikkat et düşünce takip edersin. Çocuk dru gerekirse ilaç sürer yakarız demişti. Gerek kalmadı

Merhaba kızlar ben 29. Haftamdaym aceba hastane için çanta hazırlama vakti geldi mi geldiyse içine ne koymaliyim hiç bir bilgi yok sizlerin ihtiyacı olan şeyler nelerdi yani ben böyle ivir zikir koymak istemiyorum büyük ihtimalle sezeryan olacağım

Canım o fiyatın üzerine 500 fln daha ekle işitme testi vs bişiler oluyor bi bakıyorsun daha fazla tutmuş biZde kan uyuşmazlığıda var iğne fln yapıldı işte işitme testi yapıldı sanırım bi kaç bişi daha 800 lira civarı fazla ödeme tuttu çıkıyor bişiler benim gebeliğim riskliydi kordonda besleme problemi vardı perinatolog takibi gerekiyordu senin eğer özel bir durumun yoksa irenbede devam etme boşuna

Kızlar bebeklerinize d vitamini kullanmaya başladınız mı bana sağlık ocağındna verdiler 6 gündür falan kullanıyorum günde 3 damla ama devit 3 ancak içinde paraben varmış bugün öğrendim kullanmayı bırakmayı düşünüyorum ya da içeriği temiz bı d vitamini kullanmalimym acaba?

Banada verdiler 15 günlük olunca başlayacağım. Paraben içerdiği nerde yazıyor?

Annem bugun yikadi oglani ama su dokmedik karnina eliyle sildi canim.
Yarına kalmaz düşer o zaman. Kuruması gerek.
Kuru canim insallah kalkan yeride kurur da cabucak duser. Gobekbagi var diye gaz cikarirken korkuyorum

Bize de verdiler canim bende kullanicakmisim da daha elim degmedi resmen paraben oldugunu nerden ogrendin

Kızlar sütün kalitesi yağ oranı nasıl arttcak benim sütüm çok ama kızımı beslemiyor
Sütün suludur çok çabuk acıkır bol et yemek lazım heralde

Ben hiç almadım onu paraben var diye. Yurtdışında vermişlrrdi çok yağlıydı tükürüyordu. Sonra coledan diye bi damla yazdı doktor tek damla veriyorsun aromalı tadı var. Sprey seklindeki d vitaminlerini önermiyorlar

Evet canım paraben var onda bizim çocuk dru bi bac diye bir d vitamini önerdi günde 6 damla veriyorum

Kizlar benim oglan cok nazli buyuyecek galiba. Bazen bakiyosun uyumaz acar gozunu bazen tum gun uyur sarilik yuzunden galiba zor doyururum. Ustune bi de cikip gecen kizarikliklar var ama ozellikle gogus kisminda olusan bi kizariklik var annem egzamaya benziyo dedi kardesimin kizinda da olmus oyle bisey ona benzetti. Sut urunleri ve yumurta yeme dedi haftaya cumayada 15.gun kontrolumuz var o zaman sorucam doktora insallah o kadar cok uzuluyorum ki ogluma sutumu etkilicek resmen doyuruyorum hickirik tutuyo midesindeki butun sutu kusuyo. Yavrumun sorunlarinin bittigi gunleri iple cekiyorum

Evet canım paraben var onda bizim çocuk dru bi bac diye bir d vitamini önerdi günde 6 damla veriyorum
Bizim doktor daha bisey demedi 15.gun kontrolunde soyler mi acaba bize de saglikocagindan verdiler cantanemin attigindan hatta bana da kullan dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…