- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
Canım birikim yapıyoruz doğum için ümit hanımda yapmak için bütün imkanlarımızı zorluyoruz Rabbim yardım eder bir şekilde aileler pek destek veremezler kuzum olsa tamam da onlarda da yok ellerine geçtikçe bebeklere eşya alıp hazırlıyorlar üst üstede iki tüp denemesi yaptık haliyle maddi açıdan zorlandık sağlıkla gelsinler bütün imkanlarımı zorlamaya razıyımCanım ailelerin yanında filan azcık dertlenseniz üç beş yarın etmezler mi? Bizim sağolsun biraz aileler verecek yoksa bende orda yapamayacaktım. Özellerde iyi bi yere gitsen yine doğum için en az 4000 TL gider arada 2-3 bin fark oluyor. Hele senin durumun ikiz olunca daha riskli. Rastgele bi yere de gidemezsin. Benim de bak gebelik zehirlenmesi riski varmış Ümit hanım sayesinde çok erken fark edip tedbir aldık, başka doktora gitsem fark etmeyebilirdi. Nst ye bile tedbir amaçlı erkenden başlattı beni. Çok zor elde ettiğmiizi bildiği için üstüne çok titriyor.
Yok canim daha dusmedi sadece bagin kenari kalkti
Canım benim Ömer’in de öyleydi. Düştükten bir iki gün sonra kurudu hatta. Sen ıslanmasın kuru kalsın dikkat et düşünce takip edersin. Çocuk dru gerekirse ilaç sürer yakarız demişti. Gerek kalmadıGunaydin kizlar bu sabah oglusu kolu bacagini acip gunese koydum sariligi icin annemde citcitini ac az gobegide gunes gorsun dedi actim emzirmeyi dene dedi kucagima aldim gaz sancisi girdi tam cevirip omuzuma koyucaktim gobekbagini acittim zaten kopmak uzere iyice kurumus ama icinde taze kalan az yer acilmis. Gobegi dusmedi yani. Bu aciklik sorun yaratir mi gobegine
Yarına kalmaz düşer o zaman. Kuruması gerek.Yok canim daha dusmedi sadece bagin kenari kalkti
Bende 6 lg almıştım 8 kg vermişim gebelik diyetinin faydalarıOlabilir canım bakalım benimkilerde değişiklik olacak mı. Bende 73 le hamile kaldım 80 le Doğuma girdim şu an 64 kiloyum. Gören çok zayıflamışsın diyor
Kesinlikle gebelik şekeri bir işe yaradıBende 6 lg almıştım 8 kg vermişim gebelik diyetinin faydaları
Canım o fiyatın üzerine 500 fln daha ekle işitme testi vs bişiler oluyor bi bakıyorsun daha fazla tutmuş biZde kan uyuşmazlığıda var iğne fln yapıldı işte işitme testi yapıldı sanırım bi kaç bişi daha 800 lira civarı fazla ödeme tuttu çıkıyor bişiler benim gebeliğim riskliydi kordonda besleme problemi vardı perinatolog takibi gerekiyordu senin eğer özel bir durumun yoksa irenbede devam etme boşunaÇok pahalı canım ya inan düşün düşün bir karar veremedim dokuz eylülü düşündüm orada doğum yapan arkadaşlar memnunlar fakat diyorlar ki küvöz ihtiyacı olursa bebeklerde yer olmazsa sevk edilir bebekler özeller pahalı zaten yapacak bişeu yok ğmit hanımda yaparsam doğumu ki çok istiyorum gerçekten bütün imkanlarımı zorluyırum oda 6500 civarı olacak ikiz bebek küvöz ihtiyaç olasılığı biraz yüksek riske de atmak istemiyorum param da yokne yapıcam hiç bilmiyorum
Banada verdiler 15 günlük olunca başlayacağım. Paraben içerdiği nerde yazıyor?Kızlar bebeklerinize d vitamini kullanmaya başladınız mı bana sağlık ocağındna verdiler 6 gündür falan kullanıyorum günde 3 damla ama devit 3 ancak içinde paraben varmış bugün öğrendim kullanmayı bırakmayı düşünüyorum ya da içeriği temiz bı d vitamini kullanmalimym acaba?
Annem bugun yikadi oglani ama su dokmedik karnina eliyle sildi canim.Canım benim Ömer’in de öyleydi. Düştükten bir iki gün sonra kurudu hatta. Sen ıslanmasın kuru kalsın dikkat et düşünce takip edersin. Çocuk dru gerekirse ilaç sürer yakarız demişti. Gerek kalmadı
Kuru canim insallah kalkan yeride kurur da cabucak duser. Gobekbagi var diye gaz cikarirken korkuyorumYarına kalmaz düşer o zaman. Kuruması gerek.
Bize de verdiler canim bende kullanicakmisim da daha elim degmedi resmen paraben oldugunu nerden ogrendinKızlar bebeklerinize d vitamini kullanmaya başladınız mı bana sağlık ocağındna verdiler 6 gündür falan kullanıyorum günde 3 damla ama devit 3 ancak içinde paraben varmış bugün öğrendim kullanmayı bırakmayı düşünüyorum ya da içeriği temiz bı d vitamini kullanmalimym acaba?
Sütün suludur çok çabuk acıkır bol et yemek lazım heraldeKızlar sütün kalitesi yağ oranı nasıl arttcak benim sütüm çok ama kızımı beslemiyor
Ben hiç almadım onu paraben var diye. Yurtdışında vermişlrrdi çok yağlıydı tükürüyordu. Sonra coledan diye bi damla yazdı doktor tek damla veriyorsun aromalı tadı var. Sprey seklindeki d vitaminlerini önermiyorlarKızlar bebeklerinize d vitamini kullanmaya başladınız mı bana sağlık ocağındna verdiler 6 gündür falan kullanıyorum günde 3 damla ama devit 3 ancak içinde paraben varmış bugün öğrendim kullanmayı bırakmayı düşünüyorum ya da içeriği temiz bı d vitamini kullanmalimym acaba?
Evet canım paraben var onda bizim çocuk dru bi bac diye bir d vitamini önerdi günde 6 damla veriyorumKızlar bebeklerinize d vitamini kullanmaya başladınız mı bana sağlık ocağındna verdiler 6 gündür falan kullanıyorum günde 3 damla ama devit 3 ancak içinde paraben varmış bugün öğrendim kullanmayı bırakmayı düşünüyorum ya da içeriği temiz bı d vitamini kullanmalimym acaba?
Evet canim bingildak gelisimi icin onemliymis d vitaminiKzlar ben tükürüyor diye d vitaminini vermiyordum doktor çok önemli aksatma dedi. Sanırım bındıkları için
Bizim doktor daha bisey demedi 15.gun kontrolunde soyler mi acaba bize de saglikocagindan verdiler cantanemin attigindan hatta bana da kullan dedilerEvet canım paraben var onda bizim çocuk dru bi bac diye bir d vitamini önerdi günde 6 damla veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?