Aynı bende öyleyim. Hamilelikten önceki kıyafetleri giyiyorum. 75 kiloydum doguma girerken simdi 65 im

Bugun Kontrolümüz vardı. Dr göbeğe gümüş nitrat sürdü. Sarılık 11 e düşmüş şükür.
Kan grubumuz babanın kanından Arh+
Ay canim o kan grubu olayında ben şok yasadm esimde bende Arh + doktor geldi hastanede sizin kız 0rh + olmuş dedi %5 ihtimalle 0 olurmuş Ben Arh + bekliyordum anasına habire bı şok yaşatıyor

Bizim ailece Arh+ masallah sariligi gecmis. Bizimkinin de gecmek uzere insallah daha uyanik kaliyo daha iyi durumda cok sukur
İnşallah sizinki de düşer.
Ay canim o kan grubu olayında ben şok yasadm esimde bende Arh + doktor geldi hastanede sizin kız 0rh + olmuş dedi %5 ihtimalle 0 olurmuş Ben Arh + bekliyordum anasına habire bı şok yaşatıyor
Gerçekten şaşırtıcı olmuş canım benim kan grubum 0 pozitif. Büyük oglum bana, küçüğü de babaya çekmiş

Yok cnm doktor çınarlı dedi oraya gittm gitmez olaydım kesinlikle önünden bile geçme
Gerçekten mi irenbede egepol ve çınarlıda yaptırıyorlarmış doğumu geçen eşim izmir can hastanesine gitmiş çok güzel bir hastane diyor fakat orada yaptırmıyorlar sanırım doğumu

Gerçekten mi irenbede egepol ve çınarlıda yaptırıyorlarmış doğumu geçen eşim izmir can hastanesine gitmiş çok güzel bir hastane diyor fakat orada yaptırmıyorlar sanırım doğumu
Ben medifemayı sordum doktorum gelirim dedi ama medifema olursa sırf doktor ücreti 5000 TL olacakmış artık hastane parası sanırım çınarlı ve egepole anlaşmalı irenbe o yüzden başka hastane deyince yüksek fiyat veriyor

Gunaydin kizlar bu sabah oglusu kolu bacagini acip gunese koydum sariligi icin annemde citcitini ac az gobegide gunes gorsun dedi actim emzirmeyi dene dedi kucagima aldim gaz sancisi girdi tam cevirip omuzuma koyucaktim gobekbagini acittim zaten kopmak uzere iyice kurumus ama icinde taze kalan az yer acilmis. Gobegi dusmedi yani. Bu aciklik sorun yaratir mi gobegine

Parça kaldıysa doktora gidip yaktırın canım. Büyük oglumda öyle olmuştu çünkü.

Çok pahalı canım ya inan düşün düşün bir karar veremedim dokuz eylülü düşündüm orada doğum yapan arkadaşlar memnunlar fakat diyorlar ki küvöz ihtiyacı olursa bebeklerde yer olmazsa sevk edilir bebekler özeller pahalı zaten yapacak bişeu yok ğmit hanımda yaparsam doğumu ki çok istiyorum gerçekten bütün imkanlarımı zorluyırum oda 6500 civarı olacak ikiz bebek küvöz ihtiyaç olasılığı biraz yüksek riske de atmak istemiyorum param da yok ne yapıcam hiç bilmiyorum

Canım ailelerin yanında filan azcık dertlenseniz üç beş yarın etmezler mi? Bizim sağolsun biraz aileler verecek yoksa bende orda yapamayacaktım. Özellerde iyi bi yere gitsen yine doğum için en az 4000 TL gider arada 2-3 bin fark oluyor. Hele senin durumun ikiz olunca daha riskli. Rastgele bi yere de gidemezsin. Benim de bak gebelik zehirlenmesi riski varmış Ümit hanım sayesinde çok erken fark edip tedbir aldık, başka doktora gitsem fark etmeyebilirdi. Nst ye bile tedbir amaçlı erkenden başlattı beni. Çok zor elde ettiğmiizi bildiği için üstüne çok titriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…