- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Sutun tadini falan etkiledigini dusunuyorum canimBende Boğaz enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik içiyordum bir haftadır dün bitti belki etkilemiştir canım
Aynı bende öyleyim. Hamilelikten önceki kıyafetleri giyiyorum. 75 kiloydum doguma girerken simdi 65 imKizlar her gun karnim asiri inceliyo dun diktigim korsenin cirti bol gelmeye basladi. Korsenin altina hem belimi sardik. hemde bebek battaniyesi katlayip karin kismima koyduk. hemde korsenin cirtini daha ileri taktik40imda ki muayenede doktora kapak yapicam insallah
Ooo masallahhh. Ben daha tartilmadim yarin sabah bi tartilayim bakim kac olmusumAynı bende öyleyim. Hamilelikten önceki kıyafetleri giyiyorum. 75 kiloydum doguma girerken simdi 65 im
Bizim ailece Arh+Bugun Kontrolümüz vardı. Dr göbeğe gümüş nitrat sürdü. Sarılık 11 e düşmüş şükür.
Kan grubumuz babanın kanından Arh+
Olabilir canım bakalım benimkilerde değişiklik olacak mı. Bende 73 le hamile kaldım 80 le Doğuma girdim şu an 64 kiloyum. Gören çok zayıflamışsın diyorSutun tadini falan etkiledigini dusunuyorum canim
Kitabını bilmiyordum canım hemen edinmeliyim egepoldemi doğum yaptın peki memnun kaldın mı canımCanım kitabınıda almanı tavsiye ederim çook işe yarayacak bilgiler var
Yok canım çise ada benim kız
Doğrudur canım yedigimz isctgmz herşeyden etkileniyorsa sutede etki ediyordur ilaçlar.Evet canim dikisler icin antibiyotik agri kesici ve demir ilaci verdi. Havalar sicak kullanmak lazim aslinda ama bebeklere sorun yasatiyo bence
Bugun Kontrolümüz vardı. Dr göbeğe gümüş nitrat sürdü. Sarılık 11 e düşmüş şükür.
Kan grubumuz babanın kanından Arh+
İnşallah sizinki de düşer.Bizim ailece Arh+masallah sariligi gecmis. Bizimkinin de gecmek uzere insallah daha uyanik kaliyo daha iyi durumda cok sukur
Gerçekten şaşırtıcı olmuş canımAy canim o kan grubu olayında ben şok yasadm esimde bende Arh + doktor geldi hastanede sizin kız 0rh + olmuş dedi %5 ihtimalle 0 olurmuş Ben Arh + bekliyordum anasına habire bı şok yaşatıyor
Yok cnm doktor çınarlı dedi oraya gittm gitmez olaydımKitabını bilmiyordum canım hemen edinmeliyim egepoldemi doğum yaptın peki memnun kaldın mı canım
Gerçekten mi irenbede egepol ve çınarlıda yaptırıyorlarmış doğumu geçen eşim izmir can hastanesine gitmiş çok güzel bir hastane diyor fakat orada yaptırmıyorlar sanırım doğumuYok cnm doktor çınarlı dedi oraya gittm gitmez olaydımkesinlikle önünden bile geçme
Ben medifemayı sordum doktorum gelirim dedi ama medifema olursa sırf doktor ücreti 5000 TL olacakmış artık hastane parasıGerçekten mi irenbede egepol ve çınarlıda yaptırıyorlarmış doğumu geçen eşim izmir can hastanesine gitmiş çok güzel bir hastane diyor fakat orada yaptırmıyorlar sanırım doğumu
Parça kaldıysa doktora gidip yaktırın canım. Büyük oglumda öyle olmuştu çünkü.Gunaydin kizlar bu sabah oglusu kolu bacagini acip gunese koydum sariligi icin annemde citcitini ac az gobegide gunes gorsun dedi actim emzirmeyi dene dedi kucagima aldim gaz sancisi girdi tam cevirip omuzuma koyucaktim gobekbagini acittim zaten kopmak uzere iyice kurumus ama icinde taze kalan az yer acilmis. Gobegi dusmedi yani. Bu aciklik sorun yaratir mi gobegine
Gobegi tamamen kopmadi canim sadece kenarindan kalkmis. Kalkan yerin icinde de taze yer varParça kaldıysa doktora gidip yaktırın canım. Büyük oglumda öyle olmuştu çünkü.
Mandal düşmedi mi?Gobegi tamamen kopmadi canim sadece kenarindan kalkmis. Kalkan yerin icinde de taze yer var
Çok pahalı canım ya inan düşün düşün bir karar veremedim dokuz eylülü düşündüm orada doğum yapan arkadaşlar memnunlar fakat diyorlar ki küvöz ihtiyacı olursa bebeklerde yer olmazsa sevk edilir bebekler özeller pahalı zaten yapacak bişeu yok ğmit hanımda yaparsam doğumu ki çok istiyorum gerçekten bütün imkanlarımı zorluyırum oda 6500 civarı olacak ikiz bebek küvöz ihtiyaç olasılığı biraz yüksek riske de atmak istemiyorum param da yokBen medifemayı sordum doktorum gelirim dedi ama medifema olursa sırf doktor ücreti 5000 TL olacakmış artık hastane parasısanırım çınarlı ve egepole anlaşmalı irenbe o yüzden başka hastane deyince yüksek fiyat veriyor
Canım ailelerin yanında filan azcık dertlenseniz üç beş yarın etmezler mi? Bizim sağolsun biraz aileler verecek yoksa bende orda yapamayacaktım. Özellerde iyi bi yere gitsen yine doğum için en az 4000 TL gider arada 2-3 bin fark oluyor. Hele senin durumun ikiz olunca daha riskli. Rastgele bi yere de gidemezsin. Benim de bak gebelik zehirlenmesi riski varmış Ümit hanım sayesinde çok erken fark edip tedbir aldık, başka doktora gitsem fark etmeyebilirdi. Nst ye bile tedbir amaçlı erkenden başlattı beni. Çok zor elde ettiğmiizi bildiği için üstüne çok titriyor.Çok pahalı canım ya inan düşün düşün bir karar veremedim dokuz eylülü düşündüm orada doğum yapan arkadaşlar memnunlar fakat diyorlar ki küvöz ihtiyacı olursa bebeklerde yer olmazsa sevk edilir bebekler özeller pahalı zaten yapacak bişeu yok ğmit hanımda yaparsam doğumu ki çok istiyorum gerçekten bütün imkanlarımı zorluyırum oda 6500 civarı olacak ikiz bebek küvöz ihtiyaç olasılığı biraz yüksek riske de atmak istemiyorum param da yokne yapıcam hiç bilmiyorum
Yok canim daha dusmedi sadece bagin kenari kalktiMandal düşmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?