Canım geçer inşallah ilk günler zor oluyor birde küçük oldukları için ekstra. Benimkilerde sürekli hıçkırıp kusuyor. Sen mama veriyor musunKizlar benim oglan cok nazli buyuyecek galiba. Bazen bakiyosun uyumaz acar gozunu bazen tum gun uyur sarilik yuzunden galiba zor doyururum. Ustune bi de cikip gecen kizarikliklar var ama ozellikle gogus kisminda olusan bi kizariklik var annem egzamaya benziyo dedi kardesimin kizinda da olmus oyle bisey ona benzetti. Sut urunleri ve yumurta yeme dedi haftaya cumayada 15.gun kontrolumuz var o zaman sorucam doktora insallaho kadar cok uzuluyorum ki ogluma sutumu etkilicek resmen doyuruyorum hickirik tutuyo midesindeki butun sutu kusuyo. Yavrumun sorunlarinin bittigi gunleri iple cekiyorum
Benimki 34 günlük oldu kilosuda toparladı şükür ama hala kusuyor. Hepatit aşısını yaptırdım onunda etkis oldumu bilmiyorum ama 2 gündür dahada arttı kusmasıCanım geçer inşallah ilk günler zor oluyor birde küçük oldukları için ekstra. Benimkilerde sürekli hıçkırıp kusuyor. Sen mama veriyor musun
Basta arada mama verdim canim sutum tam gelmedigi icin ama su siralar sadece sutle besliyorum. Sen mama takviyesi yapiyomusun bi de hangi markayi soylediler sizeCanım geçer inşallah ilk günler zor oluyor birde küçük oldukları için ekstra. Benimkilerde sürekli hıçkırıp kusuyor. Sen mama veriyor musun
İçeriğinde bı madde var canım ordan gördüm nettedr arastrdm gerçekten öyleymiş ben pazartesi yeni bı vitamine gecicem ilk 6 ay d vitamini çok önemli imiş vermek gerekiyor yaniBanada verdiler 15 günlük olunca başlayacağım. Paraben içerdiği nerde yazıyor?
Onun içeriği temizdir heralde canım ben pazartesi eczacima gidicem ilaç içeriklerine bakicz en uygununu Alicam inşallahEvet canım paraben var onda bizim çocuk dru bi bac diye bir d vitamini önerdi günde 6 damla veriyorum
15. Günden sonra kullanılıyor canım ama sağlık ocağının verdiğini kullanma bence doktoruna danış yada önce içeriğinde yazıyor.Bize de verdiler canim bende kullanicakmisim da daha elim degmedi resmen paraben oldugunu nerden ogrendin
Banada saglikocagindan verdiler. Bana 6 damla bebisler 15.gunden sonra 3er damla basla demisti hemsire de kendi cocuk doktoruma sorucam baska bisey versin madem.15. Günden sonra kullanılıyor canım ama sağlık ocağının verdiğini kullanma bence doktoruna danış yada önce içeriğinde yazıyor.
Bunu bana verdi hemşire ben bunu kullanıyorum bebek içinde devit 3 ama ikiside aynı içerik kutunun yanında yazıyor canım butilhidroksianisol diye o işte paraben içeriği.
Canım hemen hemen aynı günlerde kavuşacağız kuzulara:) ben henüz çanta hazirlamadim. Nette listeler var onlara bakarak hazırlayabilirsiniz. Kimi listeler gereksiz uzun... kendine göre, evin hastaneye yakınlığına göre listede oynama yaparsın. Benim ikinci hamileliğim. İlki 6 yıl önce idi. Hatırladığım kadarıyla kendim için bolca iç çamaşırı, terlik, 3 tane gecelik ve çorap koymuştum kesinlikle fazla olmasında fayda var. Bebek için de 3 takım kıyafet yeterli olacaktır. 30 hafta dolsun başlarım ben yavaş yavaş hazırlamaya... :)Merhaba kızlar ben 29. Haftamdaym aceba hastane için çanta hazırlama vakti geldi mi geldiyse içine ne koymaliyim hiç bir bilgi yok sizlerin ihtiyacı olan şeyler nelerdi yani ben böyle ivir zikir koymak istemiyorum büyük ihtimalle sezeryan olacağım
Geçmiş olsun canım... Kıyamam kuzuya yaaa... Bir an evvel atlatırısın inşallahKizlar benim oglan cok nazli buyuyecek galiba. Bazen bakiyosun uyumaz acar gozunu bazen tum gun uyur sarilik yuzunden galiba zor doyururum. Ustune bi de cikip gecen kizarikliklar var ama ozellikle gogus kisminda olusan bi kizariklik var annem egzamaya benziyo dedi kardesimin kizinda da olmus oyle bisey ona benzetti. Sut urunleri ve yumurta yeme dedi haftaya cumayada 15.gun kontrolumuz var o zaman sorucam doktora insallaho kadar cok uzuluyorum ki ogluma sutumu etkilicek resmen doyuruyorum hickirik tutuyo midesindeki butun sutu kusuyo. Yavrumun sorunlarinin bittigi gunleri iple cekiyorum
Insallah canimm aminnGeçmiş olsun canım... Kıyamam kuzuya yaaa... Bir an evvel atlatırısın inşallah
Anladım canım. Mecbur KullanacağızBunu bana verdi hemşire ben bunu kullanıyorum bebek içinde devit 3 ama ikiside aynı içerik kutunun yanında yazıyor canım butilhidroksianisol diye o işte paraben içeriği.
Bence kullanma canım çocuk doktoruna danış mutlaka vardr temiz içerikli bı d vitamini piyasada sağlık bakanlığı bildiği halde toplatmiyomus ilacı.Anladım canım. Mecbur Kullanacağız
Yarın degil diger gün 15 günlük oluyor ve eşim çalıyor. Doktora gidemem.Bence kullanma canım çocuk doktoruna danış mutlaka vardr temiz içerikli bı d vitamini piyasada sağlık bakanlığı bildiği halde toplatmiyomus ilacı.
Valla canım bilemiyorm neden toplatmiyorlar halk pek bilmiyor demek ses cikaranda olmaynca bende bugün öğrendim yarın vermeyecem pazartesi de eczacima gidip içeriklerine bakicam en temizini alicam bebek için olan ne yapayım.Yarın degil diger gün 15 günlük oluyor ve eşim çalıyor. Doktora gidemem.15 günlük iken de ilaca başlanıyor. Madem içinde paraben var, devlet bunu niye dagıtıyor pes dogrusu
Kardeşim bebişine bibac kullanıyor temiz galiba bi araştır bizede yaz canımValla canım bilemiyorm neden toplatmiyorlar halk pek bilmiyor demek ses cikaranda olmaynca bende bugün öğrendim yarın vermeyecem pazartesi de eczacima gidip içeriklerine bakicam en temizini alicam bebek için olan ne yapayım.
Canım ikiz olması dışında herhangi bir özel durumum yok şu anlık ikiz gebeliği takip edecek iyi bir doktor var mı bilmiyorumCanım o fiyatın üzerine 500 fln daha ekle işitme testi vs bişiler oluyor bi bakıyorsun daha fazla tutmuş biZde kan uyuşmazlığıda var iğne fln yapıldı işte işitme testi yapıldı sanırım bi kaç bişi daha 800 lira civarı fazla ödeme tuttu çıkıyor bişiler benim gebeliğim riskliydi kordonda besleme problemi vardı perinatolog takibi gerekiyordu senin eğer özel bir durumun yoksa irenbede devam etme boşuna
Canım ocean markayı bi araştır istersen içeriğini çok bilmiyorum ama birkaç kullanan görmüştümKızlar bebeklerinize d vitamini kullanmaya başladınız mı bana sağlık ocağındna verdiler 6 gündür falan kullanıyorum günde 3 damla ama devit 3 ancak içinde paraben varmış bugün öğrendim kullanmayı bırakmayı düşünüyorum ya da içeriği temiz bı d vitamini kullanmalimym acaba?
Tmm canim yazarm mutlaka.Kardeşim bebişine bibac kullanıyor temiz galiba bi araştır bizede yaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?