Canım geçer inşallah ilk günler zor oluyor birde küçük oldukları için ekstra. Benimkilerde sürekli hıçkırıp kusuyor. Sen mama veriyor musun

Canım geçer inşallah ilk günler zor oluyor birde küçük oldukları için ekstra. Benimkilerde sürekli hıçkırıp kusuyor. Sen mama veriyor musun
Benimki 34 günlük oldu kilosuda toparladı şükür ama hala kusuyor. Hepatit aşısını yaptırdım onunda etkis oldumu bilmiyorum ama 2 gündür dahada arttı kusması

Basta arada mama verdim canim sutum tam gelmedigi icin ama su siralar sadece sutle besliyorum. Sen mama takviyesi yapiyomusun bi de hangi markayi soylediler size

15. Günden sonra kullanılıyor canım ama sağlık ocağının verdiğini kullanma bence doktoruna danış yada önce içeriğinde yazıyor.
Banada saglikocagindan verdiler. Bana 6 damla bebisler 15.gunden sonra 3er damla basla demisti hemsire de kendi cocuk doktoruma sorucam baska bisey versin madem.

Canım hemen hemen aynı günlerde kavuşacağız kuzulara:) ben henüz çanta hazirlamadim. Nette listeler var onlara bakarak hazırlayabilirsiniz. Kimi listeler gereksiz uzun... kendine göre, evin hastaneye yakınlığına göre listede oynama yaparsın. Benim ikinci hamileliğim. İlki 6 yıl önce idi. Hatırladığım kadarıyla kendim için bolca iç çamaşırı, terlik, 3 tane gecelik ve çorap koymuştum kesinlikle fazla olmasında fayda var. Bebek için de 3 takım kıyafet yeterli olacaktır. 30 hafta dolsun başlarım ben yavaş yavaş hazırlamaya... :)

Geçmiş olsun canım... Kıyamam kuzuya yaaa... Bir an evvel atlatırısın inşallah

Bence kullanma canım çocuk doktoruna danış mutlaka vardr temiz içerikli bı d vitamini piyasada sağlık bakanlığı bildiği halde toplatmiyomus ilacı.
Yarın degil diger gün 15 günlük oluyor ve eşim çalıyor. Doktora gidemem. 15 günlük iken de ilaca başlanıyor. Madem içinde paraben var, devlet bunu niye dagıtıyor pes dogrusu

Yarın degil diger gün 15 günlük oluyor ve eşim çalıyor. Doktora gidemem. 15 günlük iken de ilaca başlanıyor. Madem içinde paraben var, devlet bunu niye dagıtıyor pes dogrusu
Valla canım bilemiyorm neden toplatmiyorlar halk pek bilmiyor demek ses cikaranda olmaynca bende bugün öğrendim yarın vermeyecem pazartesi de eczacima gidip içeriklerine bakicam en temizini alicam bebek için olan ne yapayım.

Valla canım bilemiyorm neden toplatmiyorlar halk pek bilmiyor demek ses cikaranda olmaynca bende bugün öğrendim yarın vermeyecem pazartesi de eczacima gidip içeriklerine bakicam en temizini alicam bebek için olan ne yapayım.
Kardeşim bebişine bibac kullanıyor temiz galiba bi araştır bizede yaz canım

Canım ikiz olması dışında herhangi bir özel durumum yok şu anlık ikiz gebeliği takip edecek iyi bir doktor var mı bilmiyorum

Canım ocean markayı bi araştır istersen içeriğini çok bilmiyorum ama birkaç kullanan görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…