Benimki 34 günlük oldu kilosuda toparladı şükür ama hala kusuyor. Hepatit aşısını yaptırdım onunda etkis oldumu bilmiyorum ama 2 gündür dahada arttı kusması
Benimkiler 22 günlük oldular canım dün çocuk druna götürdüm 3100 olmuş kiloları.hepatit aşısı Doğumdan sonra hemen yapıldı bizimkilere canım. Benimkilerde kusuyor normal diyorlar
Basta arada mama verdim canim sutum tam gelmedigi icin ama su siralar sadece sutle besliyorum. Sen mama takviyesi yapiyomusun bi de hangi markayi soylediler size
Canım bebelac hipp falan dediler. Bebelac gold nutrikonfor kullandığım içinde şeker yok meme reddi olmasın diye tercih ettim. Günde üç dört veriyorum mamayı emziriyorum genelde
Onun içeriği temizdir heralde canım ben pazartesi eczacima gidicem ilaç içeriklerine bakicz en uygununu Alicam inşallah
Evet canım temiz içerikli
Teyzoslari oglusumda gobusunu dusurmuss gayet kuru ve temiz duruyor gobegi cok sukur. Bi de su sarilik isini atlatsak hayirlisiyla da kuzumla guzel vakitler gecirsek
Maşallah canım artık daha kolay olur bakımı
Gunaydin kizlar... miniklerimle suandan itibaren yalnizim. annem memlekete geri donuyor
Ben de dünden beri yalnızım canım Aşlah kolaylık versin

Valla canım bilemiyorm neden toplatmiyorlar halk pek bilmiyor demek ses cikaranda olmaynca bende bugün öğrendim yarın vermeyecem pazartesi de eczacima gidip içeriklerine bakicam en temizini alicam bebek için olan ne yapayım.
Bana doktorum wellcare marka reçete etti biraz pahalı sanırım temiz içerikli olduğu için

Bana doktorum wellcare marka reçete etti biraz pahalı sanırım temiz içerikli olduğu için
Bı çok marka var canım fiyatları da piyasadakilere göre pahalı evet ama sürekli kullanılacak bişey değil sonuçta almak gerek bebisler için yarında tatilmis eczacm nöbetçi olur umurm yoksa salı günü alicam

Sagol canim Allah razi olsun. Sana da kolay gelsin insallahhh. Hastanede ki ilk gece acikti benimkiler uyuyamiyolardi hipp marka mama verdiler. Cikarken ne alayim diye sordum evolviayi onerdiler onu aldik bizde

Benimkiler 22 günlük oldular canım dün çocuk druna götürdüm 3100 olmuş kiloları.hepatit aşısı Doğumdan sonra hemen yapıldı bizimkilere canım. Benimkilerde kusuyor normal diyorlar
Biz 2. Aşımızı olduk canım. Bu hafta 40ımızı çıkaracağız.

Kızlar benim bebiş 5 hafta önce doğdu prematüre. Şimdi tr’ye döndüğüme göre doktor araştırıyorum. Acaba normal çocukcuya mı götürsem yoksa yoğunbakım doktoru olan yenidoğancıya mı? Bir doktor buldum yenidoğam yoğunbakımdan çıkan bebişleri genelde takip ediyormuş programına göre ekstra hasta açıyormuş, bizimkide erken doğunca ben 1 yıl yenidoğancı 1 yıl sonra normal çocukcu takip etsin dedim. Siz ne önerirsiniz?

Canım ilk 1 sene yenidoğanci olabilir daha iyi olur diye düşünuyorm ben sonrasnda normal çocuk doktoruna devam edersin , bide 2. Hepatit aşısını kaç günlük vuruldu canım sağlık ocağı bana 29 unda gel dedi 39 günlük oluyor 1. Ay aşısı diye geçiyor gec olur mu acaba ?

Kizlar merhaba dun son kontrolum vardi sonrasinda yazmaya firsatim olmadi
Simdilik iyi durumdayiz kendisi gelmek istemezse kizim. nasipse cuma gunu sezeryan olucam
Evde bunalmis durumdayim kv delirtiyo artik tahammul edemiyorum
Keske benimkilerde dogumdan sonra cabuk gitselerde bende bebegimle tek kalsam
Esimde artik farkinda ailesinin bunaltici oldugunun
Sagolsunlar herseyi yapiyolar evde ama beni cok darladi kv
Dun yoruldum odama yattim esimde biraz disari cikti
10kere odama girdi ya birak dinleneyim ne gelip duruyosun
Kesin diyodur icinden surat asiyo diye ama artik normal konusacak halimde kalmadi valla

Dogum yapan annisler korse aldiniz mi ne zaman kullanmaya basladiniz
Ebebekteki owli marka korseden alasim var ama kullanan var mi icinizde

Saglikla kavusuruz insallah ozman süreci beraber geçirelim bende ozman hazırlarm. :) nasıl gidiyor suan hersey yolunda mi canm benm ilk gebelik pek bilgim yok herseyi araştırıyorum mecbur

Ya kizlar bisey daha sorucam bebeklerinizi kv nasil veriyosunuz
Daha dogmadi ama herseyini kendim yapmak istiyorum hic biseyine dokunmasini istemiyorum yikadigim herseyi kendim yikayip utuledim yerlestirdim hic ona birakmadim
Doguncada hic vermek istemiyorum kendimi kotu gelinler gibi hissediyorum
Manti falan yapti dogumdan sonra daha yapamam dedi. Bende bebek bana yapisik yasayacak siz yine istediginizi yaparsiniz dedim
Ben boyle bi insan degildim aslinda gebelik degistirdi beni sanki

10 haziranda ilk aşısını olmuştu 10 temmuzda yaptırdık 2.aşıyı. Aşı öncesi doktor ateşine boğazına bakıo uygun diyo öyle yaptırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…