Saol canım onada bakaym bı seçenek olsun en azndan.Canım ocean markayı bi araştır istersen içeriğini çok bilmiyorum ama birkaç kullanan görmüştüm
Günaydın canım Allah yardımcın olsunGunaydin kizlar... miniklerimle suandan itibaren yalnizim. annem memlekete geri donuyor
Benimkiler 22 günlük oldular canım dün çocuk druna götürdüm 3100 olmuş kiloları.hepatit aşısı Doğumdan sonra hemen yapıldı bizimkilere canım. Benimkilerde kusuyor normal diyorlarBenimki 34 günlük oldu kilosuda toparladı şükür ama hala kusuyor. Hepatit aşısını yaptırdım onunda etkis oldumu bilmiyorum ama 2 gündür dahada arttı kusması
Canım bebelac hipp falan dediler. Bebelac gold nutrikonfor kullandığım içinde şeker yok meme reddi olmasın diye tercih ettim. Günde üç dört veriyorum mamayı emziriyorum geneldeBasta arada mama verdim canim sutum tam gelmedigi icin ama su siralar sadece sutle besliyorum. Sen mama takviyesi yapiyomusun bi de hangi markayi soylediler size
Evet canım temiz içerikliOnun içeriği temizdir heralde canım ben pazartesi eczacima gidicem ilaç içeriklerine bakicz en uygununu Alicam inşallah
Maşallah canım artık daha kolay olur bakımıTeyzoslari oglusumda gobusunu dusurmussgayet kuru ve temiz duruyor gobegi cok sukur. Bi de su sarilik isini atlatsak hayirlisiyla da kuzumla guzel vakitler gecirsek
Ben de dünden beri yalnızım canım Aşlah kolaylık versinGunaydin kizlar... miniklerimle suandan itibaren yalnizim. annem memlekete geri donuyor
Günaydın, Allah kolaylık versin bacımGunaydin kizlar... miniklerimle suandan itibaren yalnizim. annem memlekete geri donuyor
Bana doktorum wellcare marka reçete etti biraz pahalı sanırım temiz içerikli olduğu içinValla canım bilemiyorm neden toplatmiyorlar halk pek bilmiyor demek ses cikaranda olmaynca bende bugün öğrendim yarın vermeyecem pazartesi de eczacima gidip içeriklerine bakicam en temizini alicam bebek için olan ne yapayım.
Bı çok marka var canım fiyatları da piyasadakilere göre pahalı evet ama sürekli kullanılacak bişey değil sonuçta almak gerek bebisler içinBana doktorum wellcare marka reçete etti biraz pahalı sanırım temiz içerikli olduğu için
Günaydın canım Allah yardımcın olsun
Amin kizlar Allah razi olsun. Resmen biri uyandi biri uyudu sabahtan beri emzirmekle ugrasiyorum iki dk odayi zor supurdumGünaydın, Allah kolaylık versin bacım
Sagol canim Allah razi olsun. Sana da kolay gelsin insallahhh. Hastanede ki ilk gece acikti benimkiler uyuyamiyolardi hipp marka mama verdiler. Cikarken ne alayim diye sordum evolviayi onerdiler onu aldik bizdeBenimkiler 22 günlük oldular canım dün çocuk druna götürdüm 3100 olmuş kiloları.hepatit aşısı Doğumdan sonra hemen yapıldı bizimkilere canım. Benimkilerde kusuyor normal diyorlar
Canım bebelac hipp falan dediler. Bebelac gold nutrikonfor kullandığım içinde şeker yok meme reddi olmasın diye tercih ettim. Günde üç dört veriyorum mamayı emziriyorum genelde
Evet canım temiz içerikli
Maşallah canım artık daha kolay olur bakımı
Ben de dünden beri yalnızım canım Aşlah kolaylık versin
Allah kolaylık versin canım uslu dursunlar annelerini üzmesinler inşallahGunaydin kizlar... miniklerimle suandan itibaren yalnizim. annem memlekete geri donuyor
Biz 2. Aşımızı olduk canım. Bu hafta 40ımızı çıkaracağız.Benimkiler 22 günlük oldular canım dün çocuk druna götürdüm 3100 olmuş kiloları.hepatit aşısı Doğumdan sonra hemen yapıldı bizimkilere canım. Benimkilerde kusuyor normal diyorlar
Canım ilk 1 sene yenidoğanci olabilir daha iyi olur diye düşünuyorm ben sonrasnda normal çocuk doktoruna devam edersin , bide 2. Hepatit aşısını kaç günlük vuruldu canım sağlık ocağı bana 29 unda gel dedi 39 günlük oluyor 1. Ay aşısı diye geçiyor gec olur mu acaba ?Biz 2. Aşımızı olduk canım. Bu hafta 40ımızı çıkaracağız.
Kızlar benim bebiş 5 hafta önce doğdu prematüre. Şimdi tr’ye döndüğüme göre doktor araştırıyorum. Acaba normal çocukcuya mı götürsem yoksa yoğunbakım doktoru olan yenidoğancıya mı? Bir doktor buldum yenidoğam yoğunbakımdan çıkan bebişleri genelde takip ediyormuş programına göre ekstra hasta açıyormuş, bizimkide erken doğunca ben 1 yıl yenidoğancı 1 yıl sonra normal çocukcu takip etsin dedim. Siz ne önerirsiniz?
Saglikla kavusuruz insallah ozman süreci beraber geçirelim bende ozman hazırlarm. :) nasıl gidiyor suan hersey yolunda mi canm benm ilk gebelik pek bilgim yok herseyi araştırıyorum mecburCanım hemen hemen aynı günlerde kavuşacağız kuzulara:) ben henüz çanta hazirlamadim. Nette listeler var onlara bakarak hazırlayabilirsiniz. Kimi listeler gereksiz uzun... kendine göre, evin hastaneye yakınlığına göre listede oynama yaparsın. Benim ikinci hamileliğim. İlki 6 yıl önce idi. Hatırladığım kadarıyla kendim için bolca iç çamaşırı, terlik, 3 tane gecelik ve çorap koymuştum kesinlikle fazla olmasında fayda var. Bebek için de 3 takım kıyafet yeterli olacaktır. 30 hafta dolsun başlarım ben yavaş yavaş hazırlamaya... :)
10 haziranda ilk aşısını olmuştu 10 temmuzda yaptırdık 2.aşıyı. Aşı öncesi doktor ateşine boğazına bakıo uygun diyo öyle yaptırılıyorCanım ilk 1 sene yenidoğanci olabilir daha iyi olur diye düşünuyorm ben sonrasnda normal çocuk doktoruna devam edersin , bide 2. Hepatit aşısını kaç günlük vuruldu canım sağlık ocağı bana 29 unda gel dedi 39 günlük oluyor 1. Ay aşısı diye geçiyor gec olur mu acaba ?
Amin canimmm. Oglumun masallahi varda bu cadi kizla napicam bilmiyorum. Midesi delik sanki surekli emesi var emzik tikicam az kaldiAllah kolaylık versin canım uslu dursunlar annelerini üzmesinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?