- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Hayirli olsun saglikla kavus canim. Allah kolaylik versin annem kaldi ama ne kadar torun buyutmuste olsa yapmasini istemedigim seyleri oldu mesela. Dogurunca daha da takiyo insan.Kizlar merhaba dun son kontrolum vardi sonrasinda yazmaya firsatim olmadi
Simdilik iyi durumdayiz kendisi gelmek istemezse kizim. nasipse cuma gunu sezeryan olucam
Evde bunalmis durumdayim kv delirtiyo artik tahammul edemiyorum
Keske benimkilerde dogumdan sonra cabuk gitselerde bende bebegimle tek kalsam
Esimde artik farkinda ailesinin bunaltici oldugunun
Sagolsunlar herseyi yapiyolar evde ama beni cok darladi kv
Dun yoruldum odama yattim esimde biraz disari cikti
10kere odama girdi ya birak dinleneyim ne gelip duruyosun
Kesin diyodur icinden surat asiyo diye ama artik normal konusacak halimde kalmadi valla
Dogum yapan annisler korse aldiniz mi ne zaman kullanmaya basladiniz
Ebebekteki owli marka korseden alasim var ama kullanan var mi icinizde
Amin inşallah canım. Eczacı şeker yok demişti evolviadaSagol canim Allah razi olsun. Sana da kolay gelsin insallahhh. Hastanede ki ilk gece acikti benimkiler uyuyamiyolardi hipp marka mama verdiler. Cikarken ne alayim diye sordum evolviayi onerdiler onu aldik bizde
Canım durumundan dolayı mantıklı olabilir yenidoğancıBiz 2. Aşımızı olduk canım. Bu hafta 40ımızı çıkaracağız.
Kızlar benim bebiş 5 hafta önce doğdu prematüre. Şimdi tr’ye döndüğüme göre doktor araştırıyorum. Acaba normal çocukcuya mı götürsem yoksa yoğunbakım doktoru olan yenidoğancıya mı? Bir doktor buldum yenidoğam yoğunbakımdan çıkan bebişleri genelde takip ediyormuş programına göre ekstra hasta açıyormuş, bizimkide erken doğunca ben 1 yıl yenidoğancı 1 yıl sonra normal çocukcu takip etsin dedim. Siz ne önerirsiniz?
Sağlıkla kavuşun inşallah canım az kalmışKizlar merhaba dun son kontrolum vardi sonrasinda yazmaya firsatim olmadi
Simdilik iyi durumdayiz kendisi gelmek istemezse kizim. nasipse cuma gunu sezeryan olucam
Evde bunalmis durumdayim kv delirtiyo artik tahammul edemiyorum
Keske benimkilerde dogumdan sonra cabuk gitselerde bende bebegimle tek kalsam
Esimde artik farkinda ailesinin bunaltici oldugunun
Sagolsunlar herseyi yapiyolar evde ama beni cok darladi kv
Dun yoruldum odama yattim esimde biraz disari cikti
10kere odama girdi ya birak dinleneyim ne gelip duruyosun
Kesin diyodur icinden surat asiyo diye ama artik normal konusacak halimde kalmadi valla
Dogum yapan annisler korse aldiniz mi ne zaman kullanmaya basladiniz
Ebebekteki owli marka korseden alasim var ama kullanan var mi icinizde
Benimde biri iyi emiyor, diğeri emerken uyuyup kalıyor, on dk sonra çığlık çığlığa tekrar kalkıyor açlıktanAmin canimmm. Oglumun masallahi varda bu cadi kizla napicam bilmiyorum. Midesi delik sanki surekli emesi var emzik tikicam az kaldi
Ayy icerigine hic bakmamistim seker olmamasina sevindim. Az buyusunler aptamil alip az sisiricemAmin inşallah canım. Eczacı şeker yok demişti evolviada
Canım durumundan dolayı mantıklı olabilir yenidoğancı
Sağlıkla kavuşun inşallah canım az kalmış
Benimde biri iyi emiyor, diğeri emerken uyuyup kalıyor, on dk sonra çığlık çığlığa tekrar kalkıyor açlıktan
Aptamilde baya şeker var canım sonra meme reddi olmasın. Hiç sorma Ömer karnımda da çok hareketliydi çok hıçkırırdı şu anda da durum aynıAyy icerigine hic bakmamistim seker olmamasina sevindim. Az buyusunler aptamil alip az sisiricem
Ikizlerin biri baskin olur derlerdi sadece hamilelikte sanmistim disarda da isler degismiyomus
Memeyi reddenen olmaz insallah canim yaa. Zaten suan kiz daha cok emiyo kardesinin kismetini cikartiyo. Oglus gozunu kolay kolay acip emmiyo. 2 saati gecirmeden bende sutumu icirmeye calisiyorum sariligi ilerlemesin diye doydukca hepten uyanasi gelmiyoAptamilde baya şeker var canım sonra meme reddi olmasın. Hiç sorma Ömer karnımda da çok hareketliydi çok hıçkırırdı şu anda da durum aynı
25+6. gündeyiz. Dün öğlen hastaneden çıktık. Sancılar normal olunca evde ilaç tedavisine devam ederek bir bakalım dedi doktor, salı kontrolüm var, gerek duyarsak yatırırız tekrar hastanede çok yatmakta iyi değil dedi doktor. Rahim ağzı uzunluğu 1 cm. Böyle sabit kalmasını planlıyoruz güzel haftalara kadar.julican canım nasılsın ne yaptın son durumun nedir
İnşallah düzene girer canım oğluşun da emmesi. Onlarda adaptasyon süreci yaşıyor kolay değilMemeyi reddenen olmaz insallah canim yaa. Zaten suan kiz daha cok emiyo kardesinin kismetini cikartiyo. Oglus gozunu kolay kolay acip emmiyo. 2 saati gecirmeden bende sutumu icirmeye calisiyorum sariligi ilerlemesin diye doydukca hepten uyanasi gelmiyo
Canım Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gidecek sende ilerleyen haftaları göreceksin25+6. gündeyiz. Dün öğlen hastaneden çıktık. Sancılar normal olunca evde ilaç tedavisine devam ederek bir bakalım dedi doktor, salı kontrolüm var, gerek duyarsak yatırırız tekrar hastanede çok yatmakta iyi değil dedi doktor. Rahim ağzı uzunluğu 1 cm. Böyle sabit kalmasını planlıyoruz güzel haftalara kadar.
İnş hersey yolunda gidecek25+6. gündeyiz. Dün öğlen hastaneden çıktık. Sancılar normal olunca evde ilaç tedavisine devam ederek bir bakalım dedi doktor, salı kontrolüm var, gerek duyarsak yatırırız tekrar hastanede çok yatmakta iyi değil dedi doktor. Rahim ağzı uzunluğu 1 cm. Böyle sabit kalmasını planlıyoruz güzel haftalara kadar.
Kızlar benim küçük hanım gündüzden akşama geçiş uykusnda sürekli emiyor artk ben bitap düşüyorum emiyor o yorulunca bırakıyorum yatağına 5 dk sonra basıyor çığlığı gören der 2 gündür aç çocuk memeyi alıyor ağzına 2 dk emiyor çıkarıyor tekrar alıyor 5 dk emiyor ağzında duruyor öyle yatağına biraknca ağlıyor böyle 4 saat falan emiyor yani sizin bebeklerde sürekli emmek istiyor mu?
Bu arada artık pes ettm emzik vereyim dedim almıyor kesinlikle.
Canım herşey yolunda çok şükür. Şeker vs bir sıkıntım yok. İkinci gebelik benim ve biraz fazla kilo aldım :))) ben çantayı hazırlarken yazarım @Lilyum1634 da aynı dönemde :)) beraber haberleşiriz inşallah :)Saglikla kavusuruz insallah ozman süreci beraber geçirelim bende ozman hazırlarm. :) nasıl gidiyor suan hersey yolunda mi canm benm ilk gebelik pek bilgim yok herseyi araştırıyorum mecbur
Arkadaslar soruma cevap verirseniz cok sevinirim.idarda gebelik testiniz kacinci gun pozitif oldu. Oncesinde negatif cikip sonraki testlerde pozitif olan varmi.
Canım ben transferden sonraki 8. Gün idrarda baktım çok silik çıkmıştı 12. Gün kanda bakıldı pozitifi orda da teyit ettik. Umarım sende güzel haberler alırsınArkadaslar soruma cevap verirseniz cok sevinirim.idarda gebelik testiniz kacinci gun pozitif oldu. Oncesinde negatif cikip sonraki testlerde pozitif olan varmi.
Aynı benimki de öyle. Saat 8 den beri meme agzında. Beşiğinde sallıyorum, aglıyor.Kızlar benim küçük hanım gündüzden akşama geçiş uykusnda sürekli emiyor artk ben bitap düşüyorum emiyor o yorulunca bırakıyorum yatağına 5 dk sonra basıyor çığlığı gören der 2 gündür aç çocuk memeyi alıyor ağzına 2 dk emiyor çıkarıyor tekrar alıyor 5 dk emiyor ağzında duruyor öyle yatağına biraknca ağlıyor böyle 4 saat falan emiyor yani sizin bebeklerde sürekli emmek istiyor mu?
Bu arada artık pes ettm emzik vereyim dedim almıyor kesinlikle.
Canım ben de 5. Gün embriyosunu 8. Gün test ettim. Sanki biraz erken bakmışsın biraz bekle derimBugun 6.gunum negatif cikti oyuzden umudum kirildi.5.gun emriyosuydu.
3.gün embriyosuydu benim 7.günkü teste 1 saat sonra filan hayali bir çizgi çıktı zar zor görünüyordu 9.gün daha çabuk ve daha görünür şekilde silik pozitif çizgi çıktı sonra her geçen gün daha belirgin olduArkadaslar soruma cevap verirseniz cok sevinirim.idarda gebelik testiniz kacinci gun pozitif oldu. Oncesinde negatif cikip sonraki testlerde pozitif olan varmi.
Canım kendini mi yordun acaba... yat dinlen geçmezse bi doktora görün istersenKızlar benim kasıklarımda ve bacaklarımın üst kısmında 1-2 saattir ağrılar var, aynı adet ağrısı gibi ama sürekli bir ağrı, düzenli gelip geçen bir ağrı değil ve kasılma, bel ağrısı vs yok. Korkulacak bişey değildir dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?