Yooo bugün hep yattım nerdeyse. Ama havalar serinledi ya acaba ayaklarımı mı üşüttüm diye geldi aklıma. Yine de korktum doğum sancısı nasıl bişey hiç bilmediğim içinCanım kendini mi yordun acaba... yat dinlen geçmezse bi doktora görün istersen
Doğum sancısı özellikle bele vuruyor. Sen belki de gaz sancısı çekiyorsun. Ayaklarını sıcak tut ama yine de tedbirli ol cnmYooo bugün hep yattım nerdeyse. Ama havalar serinledi ya acaba ayaklarımı mı üşüttüm diye geldi aklıma. Yine de korktum doğum sancısı nasıl bişey hiç bilmediğim için
Sağol canım, ben de belimde ağrı olmadığı için sakin kalmaya çalışıyorum. Doğumla alakalı olsa bel ağrısı da olurdu dimiDoğum sancısı özellikle bele vuruyor. Sen belki de gaz sancısı çekiyorsun. Ayaklarını sıcak tut ama yine de tedbirli ol cnm
Sen takipte kal canım geçmezse bi acile git. Bel ağrısı yoksa sancı değildir diye düşünüyorum. Belki bebek kasıklarına baskı yapıyordurSağol canım, ben de belimde ağrı olmadığı için sakin kalmaya çalışıyorum. Doğumla alakalı olsa bel ağrısı da olurdu dimi
İkinm bizdede var kusmada ara sıra böyle devam hep sütüm yetmiyor desem kiloda aldı iyi 2650 ile hastaneden çıktık bugün 23. Gün 3600 kilosu uyutana kadar imanm gevriyor tam uyuyor koyuyorum yatağa hopaa yine kalkıyor emmek istiyor ne zamana kadar böyle devam edecek anlamadm.İnş hersey yolunda gidecek
Senin bu dediklerine ıkınmayı ve ardından kusmayı ekle aynı ben. Acaba sütüm sulu yada yetmiyorda çabuk mu acıkıyor. Bi ara reflü yatağındayken iyi uyuyordu 4-5 gündür oda yok
Aynen emzirip koyuncada ağlıyor hemen asla iki dk durmuyor beşiğinde yatağında sallama iyice krizlre sokuyor zaten sürekli memede duraym diyor nasıl alıştı bilmiyorm geçicimi onuda bilmiyorum şuan da mesela 1,5 saattr uyutmaya çalışıyorm 1 saat araliksz emdi uyudu altını degistrdm geri uyandıAynı benimki de öyle. Saat 8 den beri meme agzında. Beşiğinde sallıyorum, aglıyor.
Cnm mamayi neye gore karar verip veriyosun yetmedigineBenimkiler 22 günlük oldular canım dün çocuk druna götürdüm 3100 olmuş kiloları.hepatit aşısı Doğumdan sonra hemen yapıldı bizimkilere canım. Benimkilerde kusuyor normal diyorlar
Canım bebelac hipp falan dediler. Bebelac gold nutrikonfor kullandığım içinde şeker yok meme reddi olmasın diye tercih ettim. Günde üç dört veriyorum mamayı emziriyorum genelde
Evet canım temiz içerikli
Maşallah canım artık daha kolay olur bakımı
Ben de dünden beri yalnızım canım Aşlah kolaylık versin
Benimkide aynı, sıkıntı yokAyn
Aynen emzirip koyuncada ağlıyor hemen asla iki dk durmuyor beşiğinde yatağında sallama iyice krizlre sokuyor zaten sürekli memede duraym diyor nasıl alıştı bilmiyorm geçicimi onuda bilmiyorum şuan da mesela 1,5 saattr uyutmaya çalışıyorm 1 saat araliksz emdi uyudu altını degistrdm geri uyandıgelde uyut şimdi
Düzensiz geliyorsa yalancı sancılardır büyük ihtimalle.Sağol canım, ben de belimde ağrı olmadığı için sakin kalmaya çalışıyorum. Doğumla alakalı olsa bel ağrısı da olurdu dimi
Dinlenince geçmiyorsa bir doktora görün istersen. Dogum sancısı için haftan erken.Kızlar benim kasıklarımda ve bacaklarımın üst kısmında 1-2 saattir ağrılar var, aynı adet ağrısı gibi ama sürekli bir ağrı, düzenli gelip geçen bir ağrı değil ve kasılma, bel ağrısı vs yok. Korkulacak bişey değildir dimi?
O zaman geçici bı durum' dur inşallahBenimkide aynı, sıkıntı yok
Geçici durum canımm, en az 6 ay sürerO zaman geçici bı durum' dur inşallah
Belki bir gelme gitme durumu bile yok, sürekli bir ağrı. Hala devam ediyor. Muhtemelen yalancı sancıDüzensiz geliyorsa yalancı sancılardır büyük ihtimalle.
Öğlene kadar geçmezse doktora mesaj atıcam bakalım. İnşallah önemsiz bişeydirDinlenince geçmiyorsa bir doktora görün istersen. Dogum sancısı için haftan erken.
Yalancı sancı olsa gecerdi. Üşütmüş olabilir misin?Belki bir gelme gitme durumu bile yok, süreklir ağrı. Hala devam ediyor. Muhtemelen yalancı sancı
Ayni benim kiz agzinda surekli meme olacak dedigin gibi emzik denedim asla tutmuyo meme istiyo tisortumu seriyodum artik o da ise yaramiyo. Suan kucagimda bocu bocu bakiyo etrafa. Yavrum garibim oglumda yanimda debeleniyo hickiriyoKızlar benim küçük hanım gündüzden akşama geçiş uykusnda sürekli emiyor artk ben bitap düşüyorum emiyor o yorulunca bırakıyorum yatağına 5 dk sonra basıyor çığlığı gören der 2 gündür aç çocuk memeyi alıyor ağzına 2 dk emiyor çıkarıyor tekrar alıyor 5 dk emiyor ağzında duruyor öyle yatağına biraknca ağlıyor böyle 4 saat falan emiyor yani sizin bebeklerde sürekli emmek istiyor mu?
Bu arada artık pes ettm emzik vereyim dedim almıyor kesinlikle.
Benim bebekler uyaninca 4 saat uyanik kaldigi oluyoAyn
Aynen emzirip koyuncada ağlıyor hemen asla iki dk durmuyor beşiğinde yatağında sallama iyice krizlre sokuyor zaten sürekli memede duraym diyor nasıl alıştı bilmiyorm geçicimi onuda bilmiyorum şuan da mesela 1,5 saattr uyutmaya çalışıyorm 1 saat araliksz emdi uyudu altını degistrdm geri uyandıgelde uyut şimdi
Geçici durum canımm, en az 6 ay sürer
Büyük ihtimal üşütmüşüm ayaklarıma çorap giydim, bacaklarımı pike ile sıkıca sarıp yattım geçmiş ağrı çok şükür. Sıcak iyi gelmişYalancı sancı olsa gecerdi. Üşütmüş olabilir misin?
7. gün idrarda silik 2.cizgi vardı. 9. Gün kanda pozitifti. Dondurulmuş 5.gun embriyosu transferi idi.Arkadaslar soruma cevap verirseniz cok sevinirim.idarda gebelik testiniz kacinci gun pozitif oldu. Oncesinde negatif cikip sonraki testlerde pozitif olan varmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?