Yooo bugün hep yattım nerdeyse. Ama havalar serinledi ya acaba ayaklarımı mı üşüttüm diye geldi aklıma. Yine de korktum doğum sancısı nasıl bişey hiç bilmediğim için
Doğum sancısı özellikle bele vuruyor. Sen belki de gaz sancısı çekiyorsun. Ayaklarını sıcak tut ama yine de tedbirli ol cnm

İkinm bizdede var kusmada ara sıra böyle devam hep sütüm yetmiyor desem kiloda aldı iyi 2650 ile hastaneden çıktık bugün 23. Gün 3600 kilosu uyutana kadar imanm gevriyor tam uyuyor koyuyorum yatağa hopaa yine kalkıyor emmek istiyor ne zamana kadar böyle devam edecek anlamadm.

Ayn
Aynı benimki de öyle. Saat 8 den beri meme agzında. Beşiğinde sallıyorum, aglıyor.
Aynen emzirip koyuncada ağlıyor hemen asla iki dk durmuyor beşiğinde yatağında sallama iyice krizlre sokuyor zaten sürekli memede duraym diyor nasıl alıştı bilmiyorm geçicimi onuda bilmiyorum şuan da mesela 1,5 saattr uyutmaya çalışıyorm 1 saat araliksz emdi uyudu altını degistrdm geri uyandı gelde uyut şimdi

Cnm mamayi neye gore karar verip veriyosun yetmedigine

Benimkide aynı, sıkıntı yok

Dinlenince geçmiyorsa bir doktora görün istersen. Dogum sancısı için haftan erken.

Ayni benim kiz agzinda surekli meme olacak dedigin gibi emzik denedim asla tutmuyo meme istiyo tisortumu seriyodum artik o da ise yaramiyo. Suan kucagimda bocu bocu bakiyo etrafa. Yavrum garibim oglumda yanimda debeleniyo hickiriyo

Benim bebekler uyaninca 4 saat uyanik kaldigi oluyo hele dun biri uyudu saniye gecmeden digeri kalkti onunla saatlerce debelenip uyutunca digeri kalkti. En son kiz kucagimda mutfakta yemek yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…