Sağolasın canım. Rabbim 36.haftaları görmeyi nasip etsin bizeMerhabalar canım. Durumum aynı sadece hastane değilde evde yatıyorum, hastaneden tek eksiğim kolumda serumum yok sancı ölçümüne gelen yok..benim 25 haftada farkedildiği için dikiş atılmadı. Enfeksiyon kapar sın veyahut bebeklerin suyu patlar erken doğum aniden gerçekleşir dediler çünkü kısalık 1 cm diye. Allah ım a şükürler olsun bebekler sağlıklı ilerliyor. Allah ın izniyle anneleri de onları taşıyabildiği kadar taşıyacakbende kan sulandırıcı kullanıyorum, arada kullanmadığım gün oldu kötü birşey olmadı. Korkma hiç bir anda pıhtı oluşmaz tahminimce. Ecopirin de kullanıyordum.15 günüdür bıraktım doktor dedi iğneye devam sadece. Allah ım kimseyi yarı yolda bırakmaz. Dayanacağız
Canım bebişinin eve gelmesine cok sevindim gözünüz aydın gaz sorunu 3 aya kadar sürebiliyormus dediğin gibi kimisi hafif kimisi ağır geçiriyor biz hafif gecirenlerdenz gazı oluyor evet her bebek gibi ama kendi alttan rahat çıkarabiliyor bı saat falan sürüyor max sancı çekmesi ben içtiğim rezeneye bağlıyorum valla bunu büyük adam gibi gaz çıkarıyor eve geldiğim günden beri içiyorm hem beni hem bebeği bı nebzede olsa sakın tutuyor bence ya da ben onun için ictgm için psikolojik de olabilir bebek gazlı olmaz iç demişti ablam gerçekten biraz masaj la cikariveriyor hemen maşallah.Kizlar 40 ckana kadr ckmaym die dusnmeyn hic sncta hastanrye surekli gudiliuo kontroldy asydi. Bebklere acik hava iyi geliyor. Otomobul ve bebk arabasnda guzel uyuyorlar. Gaz icnde dr onrdi engebelu yollara hatta girin dedi cikmasi icn anne karni etkiside yaparmisbnde evde bunaliyirm dun bebk arabasyla cktk yine biraz hem dsrda hem evde nasi gz cikariyolar relactaz bir bebegime iyi gkdi birz pahali ama raht ettim. Nurse harvers de digerine iyi gldi.neo baby hic fyda etmedi. Simdide bir kizimda ciddi burun tikanikligi bsladi surkli aspiratorle temzlesekde hiril hirildi tikanklktn uyuyamiyodu dun doktora goturdk iyims okyans suyu verdi onla temzliyoruz daha iyi soktoruyor. Tikandkca sikabilirsn yan etkisi yok dedi ben kendmde hsmileyken kullanmstm cok rahat etmstm. Tonimer baby aldm birde icnden burun aspiratoru cikti acayip iyi yazmak istedm cogu plastk oluyo bebek cani aciyo bunun uclari silikon supermis bu markadn aspirator alabilirsnz kzlar
Cok sevindim canim iyi olmaniza2 hfta sora aldk canm kavstk cok sukr yognkjtn giremiyirmcok gazlari oluyo erkendigmdn ve mamayla destkledgmzdn yoluna gireck bakalm srn naslsn
Sagol canım, gittim damla aldım biogaia. 69 lira verdimCok sevndm canim gozun aydinzatn 10 15 gun sora gaz sancilari bsliyo bagirsk kivrimlanmaya bslayinca. Kmisi hafifatlatiyo iste bizimde co ksddetli cok gecms olsn sanada. Uyuyamaz ki snde uyuyamazsn cok kvranirlar kiyamam mamalarnda ozel serileri oluyorms gaz icn onrdi dr bakalim onu denicz bide smdi.
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin. Dogumun kolay ve agrısız geçsin inşallahCok sevindim canim iyi olmaniza
Benide yarin sabah doguma alacaklar heyecanim tavan yapmis durumda
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin. Dogumun kolay ve agrısız geçsin inşallah
Aynen canm haberleşElm :)Canım herşey yolunda çok şükür. Şeker vs bir sıkıntım yok. İkinci gebelik benim ve biraz fazla kilo aldım :))) ben çantayı hazırlarken yazarım @Lilyum1634 da aynı dönemde :)) beraber haberleşiriz inşallah :)
Canm Merhaba bende 28 haftaya girerken doktorum coraspin bıraktrdi neden aceba sormayı. Unuttum oksapar 0.4luk iğne doğuma kadr kullancam amaMerhabalar canım. Durumum aynı sadece hastane değilde evde yatıyorum, hastaneden tek eksiğim kolumda serumum yok sancı ölçümüne gelen yok..benim 25 haftada farkedildiği için dikiş atılmadı. Enfeksiyon kapar sın veyahut bebeklerin suyu patlar erken doğum aniden gerçekleşir dediler çünkü kısalık 1 cm diye. Allah ım a şükürler olsun bebekler sağlıklı ilerliyor. Allah ın izniyle anneleri de onları taşıyabildiği kadar taşıyacakbende kan sulandırıcı kullanıyorum, arada kullanmadığım gün oldu kötü birşey olmadı. Korkma hiç bir anda pıhtı oluşmaz tahminimce. Ecopirin de kullanıyordum.15 günüdür bıraktım doktor dedi iğneye devam sadece. Allah ım kimseyi yarı yolda bırakmaz. Dayanacağız
Bizmde smdi hafifledi birz butin gun cekiyodu kuzular sanci:s sutum yapmio gazda iste mamalar agir geliyo kucuk bunyelere. piyasaya gore otri bebe cok iyi zatn bnde onu almstm yumusak plastk yine tonimer babyninkini dun alinca bayildim onla yapiyorm hep artik:) hep yapman lazim canim rahatlasnlar alstm yapiyorm spreyi sikp cekiyorm yumusaynca biri cok sumuklu benimkilern kalsa daha kotu tikaniyoCanım bebişinin eve gelmesine cok sevindim gözünüz aydın gaz sorunu 3 aya kadar sürebiliyormus dediğin gibi kimisi hafif kimisi ağır geçiriyor biz hafif gecirenlerdenz gazı oluyor evet her bebek gibi ama kendi alttan rahat çıkarabiliyor bı saat falan sürüyor max sancı çekmesi ben içtiğim rezeneye bağlıyorum valla bunu büyük adam gibi gaz çıkarıyor eve geldiğim günden beri içiyorm hem beni hem bebeği bı nebzede olsa sakın tutuyor bence ya da ben onun için ictgm için psikolojik de olabilir bebek gazlı olmaz iç demişti ablam gerçekten biraz masaj la cikariveriyor hemen maşallah.
Aspiratör hastaneden otribebenin kini verdiler bize ucu plastik değil yumuşak olan serum fizyolojikle beraber ben onu yapamadm kokrtm genzine kaçar bişey olur diye ilk zaman ama artk yapmam lazm sen nasıl yapıyorsun canım.
Oyy Allahkurtarsn ins cok kolay ve agrisiz gecerCok sevindim canim iyi olmaniza
Benide yarin sabah doguma alacaklar heyecanim tavan yapmis durumda
Aynen cok kivraniyolar 50 60 gnlde hep zatn relactozuda 80 e aldm baktm baya cikariyorlar iyi gelsn hangisini olcksa onla devm edicem bakalmSagol canım, gittim damla aldım biogaia. 69 lira verdimiyi olsunlarda parasından geçtim.
Bende bugun başladım, işe yararsa yazarım. Süt arttırıcı bişey kullanıyor musun?Aynen cok kivraniyolar 50 60 gnlde hep zatn relactozuda 80 e aldm baktm baya cikariyorlar iyi gelsn hangisini olcksa onla devm edicem bakalmonu duymamstm iyi geldi mi bide onu deneyim bnde damlanin iyisini alsak da bebege iyi glmiyo bazn isye deneym gormek lazmms insan yasaynca anliyo
Bende bundan kullanıyorum cnm benim doktorum dil altı 1 puf olarak kullandırıyorKızlar bugün doktora sordum bibac duymadım dedi wellcare önerdi bugğn satın aldım 35tl. Sprey formu 1 yaş altında önerilmiyormuş solurda akciğerine gider diye sanırım. İçinden damlalığı çıktı onla damlatıyorum. Devitte kullanabilirsin içindeki paraben mideden geçmiyor için rahat etsin dedi
Bendeki serum şeklinde siringayla sıkmak gerekiyor tonimerinn suyu daha pratik geldi ondan alırm elimdeki bitince bari bizimki banyoda genelde atıyor sumugunuBizmde smdi hafifledi birz butin gun cekiyodu kuzular sanci:s sutum yapmio gazda iste mamalar agir geliyo kucuk bunyelere. piyasaya gore otri bebe cok iyi zatn bnde onu almstm yumusak plastk yine tonimer babyninkini dun alinca bayildim onla yapiyorm hep artik:) hep yapman lazim canim rahatlasnlar alstm yapiyorm spreyi sikp cekiyorm yumusaynca biri cok sumuklu benimkilern kalsa daha kotu tikaniyokizcen nasil kuzum
Ay canım bende 75 le doğuma girdim 65 oldumKizlar tam 80le doguma girmistim 2 haftada dogumla falan 65 kiloya dusmusumbi kac gunde bir tartiliyorum buyuk bir hizla kilo veriyorum odemlerim tamamen kayboldu karnim nerdeyse kalmadi. Eski kiyafetlerimi cikarip denicem bu aksam bakalim hangileri olacak
2 sene once 65i gormustum o zamandan kalan kotlarim tuniklerim falan var 47ye dustugum zaman iyiki atmamisimAy canım bende 75 le doğuma girdim 65 oldum60 a düşmeyi bekliyorum eski kıyafetlerime giremiyorum 2 haftaya da onu verirsem 40 dan sonra eski kiloma dönmüş olurum hayır giyecek kıyafet bulamiyorm.
Ay bende de bı tane 40 beden kot vardı onu giyiyorum2 sene once 65i gormustum o zamandan kalan kotlarim tuniklerim falan var 47ye dustugum zaman iyiki atmamisim
Yok canim ikiz degil benim sezeryan olucam insallahOyy Allahkurtarsn ins cok kolay ve agrisiz gecersezaryn sanirm. Ikiz degldi dimi senin canimcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?