Sağolasın canım. Rabbim 36.haftaları görmeyi nasip etsin bize Dayanmaktan baska çare yok yeterki vaktinde sağlıklıca gelsinler inşllh. Korkmuyor değilim çok korkuyorum ama düşününce neler neler yaşadım bu bebekler için daha da bitmemiş devam

Canım bebişinin eve gelmesine cok sevindim gözünüz aydın gaz sorunu 3 aya kadar sürebiliyormus dediğin gibi kimisi hafif kimisi ağır geçiriyor biz hafif gecirenlerdenz gazı oluyor evet her bebek gibi ama kendi alttan rahat çıkarabiliyor bı saat falan sürüyor max sancı çekmesi ben içtiğim rezeneye bağlıyorum valla bunu büyük adam gibi gaz çıkarıyor eve geldiğim günden beri içiyorm hem beni hem bebeği bı nebzede olsa sakın tutuyor bence ya da ben onun için ictgm için psikolojik de olabilir bebek gazlı olmaz iç demişti ablam gerçekten biraz masaj la cikariveriyor hemen maşallah.

Aspiratör hastaneden otribebenin kini verdiler bize ucu plastik değil yumuşak olan serum fizyolojikle beraber ben onu yapamadm kokrtm genzine kaçar bişey olur diye ilk zaman ama artk yapmam lazm sen nasıl yapıyorsun canım.

Sagol canım, gittim damla aldım biogaia. 69 lira verdim iyi olsunlarda parasından geçtim.

Canm Merhaba bende 28 haftaya girerken doktorum coraspin bıraktrdi neden aceba sormayı. Unuttum oksapar 0.4luk iğne doğuma kadr kullancam ama

Bizmde smdi hafifledi birz butin gun cekiyodu kuzular sanci:s sutum yapmio gazda iste mamalar agir geliyo kucuk bunyelere. piyasaya gore otri bebe cok iyi zatn bnde onu almstm yumusak plastk yine tonimer babyninkini dun alinca bayildim onla yapiyorm hep artik:) hep yapman lazim canim rahatlasnlar alstm yapiyorm spreyi sikp cekiyorm yumusaynca biri cok sumuklu benimkilern kalsa daha kotu tikaniyo kizcen nasil kuzum

Sagol canım, gittim damla aldım biogaia. 69 lira verdim iyi olsunlarda parasından geçtim.
Aynen cok kivraniyolar 50 60 gnlde hep zatn relactozuda 80 e aldm baktm baya cikariyorlar iyi gelsn hangisini olcksa onla devm edicem bakalm onu duymamstm iyi geldi mi bide onu deneyim bnde damlanin iyisini alsak da bebege iyi glmiyo bazn isye deneym gormek lazmms insan yasaynca anliyo

Bende bugun başladım, işe yararsa yazarım. Süt arttırıcı bişey kullanıyor musun?

Bende bundan kullanıyorum cnm benim doktorum dil altı 1 puf olarak kullandırıyor

Kizlar tam 80le doguma girmistim 2 haftada dogumla falan 65 kiloya dusmusum bi kac gunde bir tartiliyorum buyuk bir hizla kilo veriyorum odemlerim tamamen kayboldu karnim nerdeyse kalmadi. Eski kiyafetlerimi cikarip denicem bu aksam bakalim hangileri olacak

Bendeki serum şeklinde siringayla sıkmak gerekiyor tonimerinn suyu daha pratik geldi ondan alırm elimdeki bitince bari bizimki banyoda genelde atıyor sumugunu bazende ben çekiyorum iyiz çok şükür canım alıştık artk birbirimize koynumda uyuyor bu ara yatağına koyuyorum aşk yaşıyoruz işte 2800 doğmuştuk şimdi 3800 olduk süt veriyorm sadece mama dediğin gibi daha zor sindirildigi için gaz yapıyor Allah'tan o ilaçlar varda rahatlıyor biraz bebisler senin prensesler ne durumda

Ay canım bende 75 le doğuma girdim 65 oldum 60 a düşmeyi bekliyorum eski kıyafetlerime giremiyorum 2 haftaya da onu verirsem 40 dan sonra eski kiloma dönmüş olurum hayır giyecek kıyafet bulamiyorm.

Ay canım bende 75 le doğuma girdim 65 oldum 60 a düşmeyi bekliyorum eski kıyafetlerime giremiyorum 2 haftaya da onu verirsem 40 dan sonra eski kiloma dönmüş olurum hayır giyecek kıyafet bulamiyorm.
2 sene once 65i gormustum o zamandan kalan kotlarim tuniklerim falan var 47ye dustugum zaman iyiki atmamisim

2 sene once 65i gormustum o zamandan kalan kotlarim tuniklerim falan var 47ye dustugum zaman iyiki atmamisim
Ay bende de bı tane 40 beden kot vardı onu giyiyorum eşim kilo verme böyle iyi oldu diyor gardrobumu yenileyeceksen neden olmasn dedim bı geriye taktı orda hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…